Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

slm kızlar ya bende bu turplu suyu birazdan yapıcam ama emin olamıyorum aslında bütün yorumlar olumlu ama ne biliyim :s ben çam terebentin denedim saçlarım zaten dökülüodu iice dökülmeye başladı :s saçlarım aslına kızıldı ama çok yıprandığı için belli oluodu mecbur siyah yaptım :KK43:( bu turplu su yıpranmış saçlarada ii gelio mu?

canım zaten kuru , yıpranmış ve boyalı saçlar için ideal bi maske mutlaka dene zarar gören hiç olmadı...yerimseniben

slm kızlar ya bende bu turplu suyu birazdan yapıcam ama emin olamıyorum aslında bütün yorumlar olumlu ama ne biliyim :s ben çam terebentin denedim saçlarım zaten dökülüodu iice dökülmeye başladı :s saçlarım aslına kızıldı ama çok yıprandığı için belli oluodu mecbur siyah yaptım :KK43:( bu turplu su yıpranmış saçlarada ii gelio mu?

ya bide bişi daha sorcam bi tane turp için kaç tane yumurta sarısı kullanıosunuz?

ama kimse cwp wermio ki :eek:senağlamasenağlamasenağlama

arkadaşım bütün sorularının cevabı ilk sayfanın ilk mesajında mevcut. sürekli aynı sorular soruluyor ama ya:kızgın:. turp küçükse 2-3 tane rendele, büyükse 1 tane yeter, yumurta da 1 tane olacak. saçları yanık yıpranmış yada boyalı arkadaşlar da uyguladı turpu.

ben bugün yaptım..önce suyla hafif durularken saçlarımı yumuşacık olduğunu hissettim..sonra şampuan yerine defne sabunuyla yıkadım..kupkuru yaptı saçlarımı kırıklar falan iyice belirginleşti senağlama sabundandır diye düşünüyorum??fisfisfis

ben bugün yaptım..önce suyla hafif durularken saçlarımı yumuşacık olduğunu hissettim..sonra şampuan yerine defne sabunuyla yıkadım..kupkuru yaptı saçlarımı kırıklar falan iyice belirginleşti senağlama sabundandır diye düşünüyorum??fisfisfis

canım bidahakine sabunla değil şampuanla yıka bakalım sebebini ozaman anlarız tamam yerimseniben

kızlar, nihayet sular geldi de ben de 7 saat sonunda turplu sudan kurtuldum....dediğin gibi rapunzel, saçımda ilk başta felaket bir dökülme oldu, şimdi bu zayıf saçların dökülmesi diyorsun yani....aslına bakarsan bakın ne diyeceğim? geçen gün birazcık saçımı ocakta yakmıştım, o saçlarım da koptu gitti biliyor musunuz.....bir daha soruyorum haftada bir yeter mi?

kızlar, nihayet sular geldi de ben de 7 saat sonunda turplu sudan kurtuldum....dediğin gibi rapunzel, saçımda ilk başta felaket bir dökülme oldu, şimdi bu zayıf saçların dökülmesi diyorsun yani....aslına bakarsan bakın ne diyeceğim? geçen gün birazcık saçımı ocakta yakmıştım, o saçlarım da koptu gitti biliyor musunuz.....bir daha soruyorum haftada bir yeter mi?

işte yanan kısımların gitmesinden belli..
haftada bir bence yetmez biz iki günde bir yapıyoruz..
ama eger okadar yapamam diyorsan bi şekilde yap ama yine yap..

kızlar bende bugun yaptım saçlarım gerçekten yumuşacık oldu kaydirigubbakcemile2:lepi: we en önemlisi saçımı yıkarken sadece 3-5 tel bişi döküldü,kurularkende baya dökülürdü ama oda olmadı :teytey: walla rapunzelcim allah senden razı olsun umarım böle dewam eder a.s.

slmm kızlar bende bugün 4. kez yaptım turpl suyu ve harika saçlar yumuşacıkkaydirigubbakcemile5
iki gün önce kaynattığım suyu kullandım hatta dalgınlıkla yumurtayıda önceden eklemiştim iki gündür yumurtalı duruyodu ama Allah'tan bozulmamış bugün yine ısıtıp kullandım bundan sonrada haftalık hazırlayıp dolaba kıyucam kullanıcağım kadarını alıp yumurtayı ekliycem daha pratik olur gibi geldi haftada 3 gün ev kokucağına bi gün koksun bari

kızlar bende bugun yaptım saçlarım gerçekten yumuşacık oldu kaydirigubbakcemile2:lepi: we en önemlisi saçımı yıkarken sadece 3-5 tel bişi döküldü,kurularkende baya dökülürdü ama oda olmadı :teytey: walla rapunzelcim allah senden razı olsun umarım böle dewam eder a.s.

canımm cok sevindim cokk inşallah devamını da görürüz hep birlikte..
dökülmesini durdurması ayrıca cok memnun etti beni..Şeniz
sağol sonuclarını paylaştıgın için canım..:içelim:

slmm kızlar bende bugün 4. kez yaptım turpl suyu ve harika saçlar yumuşacıkkaydirigubbakcemile5
iki gün önce kaynattığım suyu kullandım hatta dalgınlıkla yumurtayıda önceden eklemiştim iki gündür yumurtalı duruyodu ama Allah'tan bozulmamış bugün yine ısıtıp kullandım bundan sonrada haftalık hazırlayıp dolaba kıyucam kullanıcağım kadarını alıp yumurtayı ekliycem daha pratik olur gibi geldi haftada 3 gün ev kokucağına bi gün koksun bari

süper canım süper inşallah daha da hayrını görürsün...kaydirigubbakcemile5

yaa ben bayaa 80lere falan indim baktım şu tarifi bulmak için ama :S
ya zahmet olmazsa kısaca bi yazarmısnız bana nolur yaa saç kalmadı başımda :'((((

yaa ben bayaa 80lere falan indim baktım şu tarifi bulmak için ama :S
ya zahmet olmazsa kısaca bi yazarmısnız bana nolur yaa saç kalmadı başımda :'((((

1 adet turp alıosun eline bi güzel kabuğuyla birlikte rendeliyorsun sonra onu 3-4 bardak suda 30 dk kaynatıyorsun. suyunu süzüp ılımaya bırakıyorsun. ılıyınca içine 1 yumurta sarısı kırıp karıştırıp saçına masaj yaparak uyguluyorsun. sonra streçleyip en az 2 saat bekletip yıkıyorsun bukadar.
ne renk turp die soracak olursan da en iyisi siyah ama onu bulamazsan ki biz bulamıyoruz kırmızı kullanıyoruz. en son da beyaz. hihoyyyt

çok faydasını gördüm canım bikere dökülme bitti saçlarım uzuyorr ayrıyetten çok havalı ve hacimli saçlarımı topuz yapıp yatıyorum sabah açtığımda dalga dalga fönlü gibi duruyor aynı rapunzelcim pu paylaşım için çok çok teşekkür canım öpüyorum seni:1hug: vala bedavadan hemde en doğal yolla saçımıza bakım uyguluyoruzkaydirigubbakcemile5

ben bu akşam denedim, ilk defa yaptım...bunu kaç günde bir yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.haftada 2 kere yapsam olur mu acaba? ama saçlarım yumuşacık oldu.sanki biraz koku oldu saçımda:)) turp suda kaynayınca çok kötü kokuyor yani ben beğenmedim kokusunu...ilerleyen günlerde yaptıkça yazarm.hayırlı geceler herkese a.s.

ben bu akşam denedim, ilk defa yaptım...bunu kaç günde bir yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.haftada 2 kere yapsam olur mu acaba? ama saçlarım yumuşacık oldu.sanki biraz koku oldu saçımda:)) turp suda kaynayınca çok kötü kokuyor yani ben beğenmedim kokusunu...ilerleyen günlerde yaptıkça yazarm.hayırlı geceler herkese a.s.

yalnız değilsin korkma kimse beğenmiyor kokusu ama napalı uzun saçlar için katlanıyoruz hepimiz :) buarada 2 günde 1 yapmak en iyisi ama sen vakit bulamıyorsan haftada 2 yapsan da olurhihoyyyt

ya çok saoll gayee21
kahvekolik sende
kısacası hepinz
yarında pazar var gidp alıcam bi tane turp
ben de yazarm artık sonçları :)) tekrar teşkkrlerrr :))
(yani 1. sayfadan beri aynı turpu konuşmuosnuzdur herlde die şeetmiştim ama meeersem knuşuomuşsnuz :KK70: )

ya çok saoll gayee21
kahvekolik sende
kısacası hepinz
yarında pazar var gidp alıcam bi tane turp
ben de yazarm artık sonçları :)) tekrar teşkkrlerrr :))
(yani 1. sayfadan beri aynı turpu konuşmuosnuzdur herlde die şeetmiştim ama meeersem knuşuomuşsnuz :KK70: )

puhaaha:roflol: canım asıl tarif ilk mesajda göz at istersenyerimseniben
kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim güvendiginiz uyguladıgınız ve paylaştıgınız için...
hepinize Sevgiler..a.s.

X