- 11 Mart 2008
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
slm kızlar ya bende bu turplu suyu birazdan yapıcam ama emin olamıyorum aslında bütün yorumlar olumlu ama ne biliyim :s ben çam terebentin denedim saçlarım zaten dökülüodu iice dökülmeye başladı :s saçlarım aslına kızıldı ama çok yıprandığı için belli oluodu mecbur siyah yaptım( bu turplu su yıpranmış saçlarada ii gelio mu?
canım zaten kuru , yıpranmış ve boyalı saçlar için ideal bi maske mutlaka dene zarar gören hiç olmadı...yerimseniben
slm kızlar ya bende bu turplu suyu birazdan yapıcam ama emin olamıyorum aslında bütün yorumlar olumlu ama ne biliyim :s ben çam terebentin denedim saçlarım zaten dökülüodu iice dökülmeye başladı :s saçlarım aslına kızıldı ama çok yıprandığı için belli oluodu mecbur siyah yaptım( bu turplu su yıpranmış saçlarada ii gelio mu?
ya bide bişi daha sorcam bi tane turp için kaç tane yumurta sarısı kullanıosunuz?
ama kimse cwp wermio kisenağlamasenağlamasenağlama
ben bugün yaptım..önce suyla hafif durularken saçlarımı yumuşacık olduğunu hissettim..sonra şampuan yerine defne sabunuyla yıkadım..kupkuru yaptı saçlarımı kırıklar falan iyice belirginleşti senağlama sabundandır diye düşünüyorum??fisfisfis
kızlar, nihayet sular geldi de ben de 7 saat sonunda turplu sudan kurtuldum....dediğin gibi rapunzel, saçımda ilk başta felaket bir dökülme oldu, şimdi bu zayıf saçların dökülmesi diyorsun yani....aslına bakarsan bakın ne diyeceğim? geçen gün birazcık saçımı ocakta yakmıştım, o saçlarım da koptu gitti biliyor musunuz.....bir daha soruyorum haftada bir yeter mi?
kızlar bende bugun yaptım saçlarım gerçekten yumuşacık oldu kaydirigubbakcemile2:lepi: we en önemlisi saçımı yıkarken sadece 3-5 tel bişi döküldü,kurularkende baya dökülürdü ama oda olmadı :teytey: walla rapunzelcim allah senden razı olsun umarım böle dewam eder a.s.
slmm kızlar bende bugün 4. kez yaptım turpl suyu ve harika saçlar yumuşacıkkaydirigubbakcemile5
iki gün önce kaynattığım suyu kullandım hatta dalgınlıkla yumurtayıda önceden eklemiştim iki gündür yumurtalı duruyodu ama Allah'tan bozulmamış bugün yine ısıtıp kullandım bundan sonrada haftalık hazırlayıp dolaba kıyucam kullanıcağım kadarını alıp yumurtayı ekliycem daha pratik olur gibi geldi haftada 3 gün ev kokucağına bi gün koksun bari
yaa ben bayaa 80lere falan indim baktım şu tarifi bulmak için ama :S
ya zahmet olmazsa kısaca bi yazarmısnız bana nolur yaa saç kalmadı başımda :'((((
yaa ben bayaa 80lere falan indim baktım şu tarifi bulmak için ama :S
ya zahmet olmazsa kısaca bi yazarmısnız bana nolur yaa saç kalmadı başımda :'((((
ben bu akşam denedim, ilk defa yaptım...bunu kaç günde bir yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.haftada 2 kere yapsam olur mu acaba? ama saçlarım yumuşacık oldu.sanki biraz koku oldu saçımda:)) turp suda kaynayınca çok kötü kokuyor yani ben beğenmedim kokusunu...ilerleyen günlerde yaptıkça yazarm.hayırlı geceler herkese a.s.
ya çok saoll gayee21
kahvekolik sende
kısacası hepinz
yarında pazar var gidp alıcam bi tane turp
ben de yazarm artık sonçları :)) tekrar teşkkrlerrr :))
(yani 1. sayfadan beri aynı turpu konuşmuosnuzdur herlde die şeetmiştim ama meeersem knuşuomuşsnuz)