C
chantyclarie
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
bende tekrardan başladım turplu suya sıkıldım çünkü kısacık saçlardan
siyah turp buldum yarın 3. turplu suyumu yapıcam daha önce kırmızı turpu denemiştim
sanki kırmızı olanı saçlarımı daha cok uzatmıştı ben siyah turpu pek beğenmedim
elimdekiler bitince kırmızı turpa devam
kızlar nasıl boyle cabuk sonuç alabılıyorsunuz bu turplu sudan? yanı hemen uzatıyor mu ve nasıl anlıyorsunuz hemen? bende yapmak ıstıyorum ama bıkaç denemeden sonra sonuç alamazsam cayarım dıye hiç başlamıyorum.
Canim bende almanyadanim Turpun Almancasi Radieschen ama gecen gün Annemde bana dediki su uzunlardan al onlarda Turp diye ayni senin aldiklarindandi galiba onlarda Turpmu bende ortada kaldim.Aslinda onlarin resmini koymak lazim.ya rapunzelim ben iki defa yaptim birincide yazdiydim hemen kafam cok kasiniyo diye ertesi gün yani dün ikinci yaptim ve kasinma oldu ama az oldu bide parlakligi fark ettim simdi bisey sorcam ama gülmeyin ben almanyadayim ve burdan bi turp aldim beyazinda uzun nerdeyse bir kilo acaba dogrusunumu aldim bilmiyom valla arkadaslardan ricam su beyaz kirmizi bide siyah turpun resimlerini ya da onlarin resmi olan bi link koyabilirlermi buraya yapmisken bari yanlis bisey sürmeyelim dimmi simdiden tesekürler bu arada ben evde oldugum icin kokusu dokunmuyo ama esim gelince bi tek sey diyo bana yazik ya sen harbiden de kafayi üsütmüssün diyo su yaptigin formüllerle cadi olup cikacan bari büyük tencere alim de icinde kaynatirsin diyo
Arkadaslar Turplusuyu yaptiktan sonra saclarimizi örsek onunda faydasini görürmüyüz uzamasi icin?
sadece 1 yumurta sarısı mı koyulacak içine yani akı ayrılacak öyle mi:uhm:şimdiden teşekkürler cevap içina.s.
Kızlar iki yapışta nasıl uzatıyo ya benim 10-15 oldu belkide ama o kadar hemen farketmedim yeni yeni farkediliyo :çok üzgünüm:
yaaaa nedenn böle oluyo senağlama
rapunzel, sen de iyi ki çıkmışsın siteden valla.....saat kaç oldu burdasın.......şaka bir yana...deneyeceğim ben de senin gibi rapunzel olacağım
senin saçlarında tu_ba ve kahvekolikcim gibi anlaşılan geç uzuyor..
10-15 yağışta anca farkediliyosa bilemiyoum canım..
istersen devam et istersen bırak ..yerimseniben
inşallah daha cok faydasını görürsün..
yarın turp alacağım, kocam da şaşıracak eve sebze almayan hatun ne oldu da turp aldı diyecek, salata yapacağımı sanacak garibim..