E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
slm,,bende ilk kez turplu suyumu yaptım umarım yanlış yapmamışımdır turp u rendeledim sonra tencerede 3 bardak kadar suda kaynattım yaklaşık yarım saat kadar sürdü sanırım..sonra ılıması için biraktım süzüp ayırdım suyunu ılıyınca tekrar saçlarımı ıslattım onla ve yaklaşık 1 saat kaldı saçımda..ama ben önce saçım kirli diye saçımı yıkadım sonra turplu suyla tekrar ıslattım..umarım yanlş yapmamışımdır..kokusu çok igrençti yaaa..eşim içeride idi mutfaga dogru gelince bu koku ne bundan çıkmıyor degilmi diye sordu biliyordu turplu su yaptıgımı sanki kokmuş çöp gibi kokmuş wc gibi kokuyor :roflol:dedi..garibim hemen mutfak penceresini açtı mutfagın kapısını kapadı ki içeri sinmesin koku diye..aman saçlarım uzasında bu kokuyu çekmeye hazırım onada çektiririm :teytey::roflol:ne yapayım benim dırdırımı çekmektense kokuyu çeksin otursun dimi ama...kötükedihüso
:roflol::roflol:
ay harika ya cok güldüm..kaydirigubbakcemile3
canım işine yarar umarım bu kadar emeğine değer inşallah su ana kadar bu topicte 3 arkadaşımızın saçlarını bizimki kadar uzatmadı kalanların hepsi faydasını gördü ..
inşallah 4. sen olmazsın..:a015:
onlar içinde hala içime dert oldu zaten:çok üzgünüm:
bakalım inşallah güzel sonuclarını paylaşırsın bizimle tatlm Şeniz