Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

slm,,bende ilk kez turplu suyumu yaptım umarım yanlış yapmamışımdır turp u rendeledim sonra tencerede 3 bardak kadar suda kaynattım yaklaşık yarım saat kadar sürdü sanırım..sonra ılıması için biraktım süzüp ayırdım suyunu ılıyınca tekrar saçlarımı ıslattım onla ve yaklaşık 1 saat kaldı saçımda..ama ben önce saçım kirli diye saçımı yıkadım sonra turplu suyla tekrar ıslattım..umarım yanlş yapmamışımdır..kokusu çok igrençti yaaa..eşim içeride idi mutfaga dogru gelince bu koku ne bundan çıkmıyor degilmi diye sordu biliyordu turplu su yaptıgımı sanki kokmuş çöp gibi kokmuş wc gibi kokuyor :roflol:dedi..garibim hemen mutfak penceresini açtı mutfagın kapısını kapadı ki içeri sinmesin koku diye..aman saçlarım uzasında bu kokuyu çekmeye hazırım onada çektiririm :teytey::roflol:ne yapayım benim dırdırımı çekmektense kokuyu çeksin otursun dimi ama...kötükedihüso

:roflol::roflol:
ay harika ya cok güldüm..kaydirigubbakcemile3
canım işine yarar umarım bu kadar emeğine değer inşallah su ana kadar bu topicte 3 arkadaşımızın saçlarını bizimki kadar uzatmadı kalanların hepsi faydasını gördü ..
inşallah 4. sen olmazsın..:a015:
onlar içinde hala içime dert oldu zaten:çok üzgünüm:
bakalım inşallah güzel sonuclarını paylaşırsın bizimle tatlm Şeniz

slm,,bende ilk kez turplu suyumu yaptım umarım yanlış yapmamışımdır turp u rendeledim sonra tencerede 3 bardak kadar suda kaynattım yaklaşık yarım saat kadar sürdü sanırım..sonra ılıması için biraktım süzüp ayırdım suyunu ılıyınca tekrar saçlarımı ıslattım onla ve yaklaşık 1 saat kaldı saçımda..ama ben önce saçım kirli diye saçımı yıkadım sonra turplu suyla tekrar ıslattım..umarım yanlş yapmamışımdır..kokusu çok igrençti yaaa..eşim içeride idi mutfaga dogru gelince bu koku ne bundan çıkmıyor degilmi diye sordu biliyordu turplu su yaptıgımı sanki kokmuş çöp gibi kokmuş wc gibi kokuyor :roflol:dedi..garibim hemen mutfak penceresini açtı mutfagın kapısını kapadı ki içeri sinmesin koku diye..aman saçlarım uzasında bu kokuyu çekmeye hazırım onada çektiririm :teytey::roflol:ne yapayım benim dırdırımı çekmektense kokuyu çeksin otursun dimi ama...kötükedihüso

cnm o ılımış suyun içine 1 yumurta sarısı kıracaksın onu unutmuşsun sanırım. ayrıca bence yıkayıp yapmana hiç gere yok. zaten kuru saçı ıslatıoruz turplu suyla.. hihoyyyt

kızlar yine turplu suyumu yaptım kafamda şimdi bekliyorum gamyoncuiremsu
aksatmadan yapıyorum maşallah bana :dance:
aklıma bişi geldi yumurtanın beyazını da turplu sudan sonra saç bakım yağları ile karıştırıp yapcam
annem kızıo zaten yumurtalar senin yüzünden bitiyo diye :çok üzgünüm:
yemiyosun kafana sürüyorsun beyazı da boşa gidiyo diyo :bbo:
bende bakım yağlarımın arasına beyazı koymaya karar verdim kötükedihüso
iyi olursa sizlerle paylaşırım :1hug:

kızlar yine turplu suyumu yaptım kafamda şimdi bekliyorum gamyoncuiremsu
aksatmadan yapıyorum maşallah bana :dance:
aklıma bişi geldi yumurtanın beyazını da turplu sudan sonra saç bakım yağları ile karıştırıp yapcam
annem kızıo zaten yumurtalar senin yüzünden bitiyo diye :çok üzgünüm:
yemiyosun kafana sürüyorsun beyazı da boşa gidiyo diyo :bbo:
bende bakım yağlarımın arasına beyazı koymaya karar verdim kötükedihüso
iyi olursa sizlerle paylaşırım :1hug:

hmm..hadi bakalım aferin sanakaydirigubbakcemile5
iyi gelirse tabi ki paylaş hiç durma yerimseniben
benimkiler saç kalmicak bu gidişle diyolar inandıramıyorum bi türlü ..
Hemde uzadıgını ve bakım yaptıgını görüyorlar...:çok üzgünüm:
Ama olsun ben vazgeçemem kimse kusura bakmasın:dilcikar:

cnm o ılımış suyun içine 1 yumurta sarısı kıracaksın onu unutmuşsun sanırım. ayrıca bence yıkayıp yapmana hiç gere yok. zaten kuru saçı ıslatıoruz turplu suyla.. hihoyyyt
ayy yok cnm unutmadım onu zaten kafama azıcık döktüm sonra aklıma geldi ama yumurta sarısıda vardı diye ama ben buraya yazmayı unutmuşum hatırlattın..sagol cnm

:roflol::roflol:
ay harika ya cok güldüm..kaydirigubbakcemile3
canım işine yarar umarım bu kadar emeğine değer inşallah su ana kadar bu topicte 3 arkadaşımızın saçlarını bizimki kadar uzatmadı kalanların hepsi faydasını gördü ..
inşallah 4. sen olmazsın..:a015:
onlar içinde hala içime dert oldu zaten:çok üzgünüm:
bakalım inşallah güzel sonuclarını paylaşırsın bizimle tatlm Şeniz

halide komikti ama eger kapıyı açık unutuysam gelip kapatıyordu.inş 4.kişi olmam ama bakbenim sansımdan mı bilmiyorum ama herkese yarayan ban yaramaz cinsim işte..umarım faydasını görürüm..fairlike ortalama ne kadar zamanda farkediliyor uzama kaç kere yapıldıgında yani..peki kaç günde bir yapmak gerekir..sanırım her turptan oluyor bu valla ben dışı kırmızı olan varya içi beyaz benim bildigim turp bu zaten sürekli almam.. ondan buldum aldım bende..sagol rapunzelim...

halide komikti ama eger kapıyı açık unutuysam gelip kapatıyordu.inş 4.kişi olmam ama bakbenim sansımdan mı bilmiyorum ama herkese yarayan ban yaramaz cinsim işte..umarım faydasını görürüm..fairlike ortalama ne kadar zamanda farkediliyor uzama kaç kere yapıldıgında yani..peki kaç günde bir yapmak gerekir..sanırım her turptan oluyor bu valla ben dışı kırmızı olan varya içi beyaz benim bildigim turp bu zaten sürekli almam.. ondan buldum aldım bende..sagol rapunzelim...

canım bizde kırmızı kullanıyoruz..
2 günde bir yapıyoruz..
benim 1 haftada 1-2 cm arası uzamıştı.. resim eklemiştim istersen gezinebilirsin bi sayfalar arasında baska resim ekleyip uzayanların resimleride var yardımcı olur sana..
en geç bi hafta ya da iki haftada farkdersin..
saçlarıın kirli ya da temiz olması önemli değil kuruyken yap yeter..a.s.

bu benim 2. yapışım ve ben 3 bardak suya 2 turp rendeledim 20 dk falan kaynattım şuan bekliyorum ılıklaşmasını..acaba fazla turp-az su koymamın bi zararı olur mu??

bu benim 2. yapışım ve ben 3 bardak suya 2 turp rendeledim 20 dk falan kaynattım şuan bekliyorum ılıklaşmasını..acaba fazla turp-az su koymamın bi zararı olur mu??

bişey olmaz canım bende sacıma göre uyguluyorum gerekli miktarda suyla yoksa cok artıyor zaten ...yerimseniben

canım bizde kırmızı kullanıyoruz..
2 günde bir yapıyoruz..
benim 1 haftada 1-2 cm arası uzamıştı.. resim eklemiştim istersen gezinebilirsin bi sayfalar arasında baska resim ekleyip uzayanların resimleride var yardımcı olur sana..
en geç bi hafta ya da iki haftada farkdersin..
saçlarıın kirli ya da temiz olması önemli değil kuruyken yap yeter..a.s.

cnm sagol saçım kirli diye yıkadım artık direk kuru saça uygularım bende temizlensin diye yıkamıştım saçımı..neyse bir hafta yapayım bakarım tekrar valla ben anlayabilmek için ensemdeki saçı ölçtüm(gülmeyin) daha iyi farkedilir diye.burada resimler gözükmüyor eve gidince bakarım artık bu topikte dimi resimler?tekrar sagol..

cnm sagol saçım kirli diye yıkadım artık direk kuru saça uygularım bende temizlensin diye yıkamıştım saçımı..neyse bir hafta yapayım bakarım tekrar valla ben anlayabilmek için ensemdeki saçı ölçtüm(gülmeyin) daha iyi farkedilir diye.burada resimler gözükmüyor eve gidince bakarım artık bu topikte dimi resimler?tekrar sagol..

ölç canım bende ordan ve perçemlerimden anlıyorum ..
evet canım bu topicte rica ederim işine yarasında..sengözlerimebaksanab

evet canım benimde önceki yapışımda cok artmıştı..birde böyle deneyeyim (:-)

peki canım dene bize de habe ver sonuclarını...hihoyyyt

eğer, bu turplu su saçımı uzatmazsa valla benden çekeceğiniz var, tüm mahalleyi kokuttum, siz de de böyle kokuyor mu kaynatırken..rapunzel de hala online....derslerini gönder de ben çalışayım bari, işimi bitirdim....

eğer, bu turplu su saçımı uzatmazsa valla benden çekeceğiniz var, tüm mahalleyi kokuttum, siz de de böyle kokuyor mu kaynatırken..rapunzel de hala online....derslerini gönder de ben çalışayım bari, işimi bitirdim....

bilgisayar bana ait oldugu için siteleri falan kapatmıyorum ben hiç yerimseniben sürekli burda değilim zaten yani sürekli takılmıyorum molalarda geliyorum..simdi yine derse geçiyorum..:teytey:
aynen öyle kokuyor sölemiştim pis kokuyo diyee:dilcikar:

uzunupuzun saçlarım vardı :KK43: annem tee kalcama kadar uzattırmıştı delilik işte nedemeye kestirdiysem sonra evlilik çocuklar derken iyice kısaldı yıprandı uzun süredir uzasın diye ugraşıyorum

bende bugün aldım renk renk turp resimleri görüncede eglendim baya ellerinize sağlık
şimdi kaynıyor (iğrenç kokular geliyo mutfaktan )bakalım deneyecegim ölcemem belki ama uzayıp uzamadıgını anlarım herhalde
bişeyi merak ettim kızımın saçlarına sürsem bişey olurmu 7 yaşında daha saçları uzuuuun belinde nerdeyse ama kırıkları var hem bakım olur hemde dahada uzar :KK70: zararı olmaz gibime geliyor ama emin değilim

ben bir hata yaptım saçıma yerdirmek yerine karışımı boca ettim saçıma, ayrıca sular da kesildi böyle tuplu turplu kaldım, dışarıda çıkamıyorum....ayrıca sadece haftasonları yapsam yeter miki? sadece haftada bir yapabilirim, hafta içi uğraşmam çok zor olur

dene canım ama sonucları paylaşmazsan alınırım ona göre yapıp kaçmak yok..:jeyyar: inşallah hayırlısı olsun canım.. a.s.

slm FairyLike denedimkaydirigubbakcemile5 çokta memnun kaldım tarifin süper:dance: yalnız bişi sorucam saçlarım küllüsarı üstüne platin röfleli bi ara acaba saçımın rengini bozarmı diye düşündüm yumurta bayaa sarı yapıyor turplu suyun rengini pek anlayamadım rengimde değişme varmı:uhm: herşey biyana uzaması süper çok teşekküra.s.

kızlar nasıl uygularsanız uygulayın ama uygulayın...Allah'ın mucizevi turpu işte:hooray:
işinize yaramasına cok sevindim inşallah cok daha güzell sonuclarını paylaşırsın bizimle..
boyayı akıtacagını sanmıyorum ...

arkadaşlar bişey sorucam.bu 2.yapışım turplusuyu.ama 2 saat bekledikten sonra saçımı yıkayacağım vakit yani saçlarım keçe gibi oluyor.normalmi sizce?yumurta sarısındanmı acaba_yoksa bibendemi böyle sorun var szinde böyle oluyormu.ama yıkadıktan ve hattaa kuruduktan sonra süper oluyor.

3. turplu suyumu yaptım saçlarımı yıkadım bi de baktım yarım cm uzamışhihoyyyt
uzadığını nerden anladım saçlarımın şakak kısımlarını kazımıştım ordan belli oluyolar artık:eek:yumurtalı yapmak istemeyen arkdaşlar ben yumurta koymadan yaptım saçlarım biraz sert oluyo fakat sabunla yıkayınca yumusacık oluyolar

arkadaşlar bişey sorucam.bu 2.yapışım turplusuyu.ama 2 saat bekledikten sonra saçımı yıkayacağım vakit yani saçlarım keçe gibi oluyor.normalmi sizce?yumurta sarısındanmı acaba_yoksa bibendemi böyle sorun var szinde böyle oluyormu.ama yıkadıktan ve hattaa kuruduktan sonra süper oluyor.

benimde aynen öle oluo cnm normal bişi nedenine gelince bilemicem -tatlicadiarzu-
ama kuruduktan sonra düzelio yani hihoyyyt

X