Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

fairylike merhaba şu lavanta ne yapıyormuş yaa anlamadım
bide tuplu su katı bir karışım olmuyor dimi
benimki gayet su gibiydi de

canım henüz bende bişey yapmadı oyüzden simdilik yazmayayım sonra baska topikte konuşuruz işe yararsa..gözaltı için canım morluk şişlik vs..

turplu suya gelince turplu su canım su gibi oluyor sacını yıkıyosun resmen onunla yani ..a.s

fairylike merhaba şu lavanta ne yapıyormuş yaa anlamadım
bide tuplu su katı bir karışım olmuyor dimi
benimki gayet su gibiydi de

lavanta göz altı morluğuyla alakalı konumuz dışında yani. katı değil tabiki adı üstünde turplu su, sıvı haline olacak yani.

Fairylike benim 3.yapisim Turplusuyu herkesin saclarini yumusatmis benimkiler niye yumusamadi yaa.Sacimi uzatti bu bir gercek.Ama 2 gün sorna saclarim yaglaniyor ama sacuclarim cok kuru oluyor.Sackurulugnu nasil giderebilirim Turplusuyu kesinlikle birakmak istemiyorum.Bide aklima bisey geldi ama olurmu bilmem Turpun köklerinide ve Yapraklarinida katsak onlarla birlikte kaynatsak acaba daha yararlimi olur?

arkadaşlar merhaba bişey soracağım size konu dısı ama lütfen özrümü şimdiden kabul edin ne yapıcağıma karar veremedim bir türlü bugün eczaneden bepanthen ve bemix in ampüllerini aldım. ama nasıl kullanma gerektiğini bilmiyorum.
1. şampuana karıştırmak yerine bakım yağlarına karıştırmak daha mı faydalı sizce?
2. şampuanımın içinde çam terebentin var eğer ona karıştır derseniz bi sakıncısı olur mu karışırsa?
3. ne ölçüde katıcam bu ampüller ? içinde 5 ampül var bir kutunun

şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.

tatlım sampuanına karıstırma cunku sampuanla yıkadıktan sonra ucup gıdıyo,sampuanına sadece 1-2 yemek kasıgı bal kat elektırıklenmeyı onler,bende daha once bu sıteden aldıgım karısımı yazıyım sana,badem yagı,susam yagı,hınt yagı,(hepsınden bır sıse)bebanthene,bemıks,evıgen(5 ampullerınden)hepsını bı sıseye bosalt aksam bu bakımı yap sacını sar ve sabahtan yıka haftada 1 veya ıkıkere,gercekten cok etkılı kırıklara ve kuru saca ıyı gelıyo ayrıca beslıyo,geceden yapmak saca daha ıyı nufuz eder,bu sekılde bakım yaparak uygulamanı tawsıye ederm,bende burdan almıstım bu karısımı cok memnunum,ayrıca turplu suyuda unutma sacın uzaması ıcın kolay gelsın sekerım:1hug:

Ya Arkadaslar kusura bakmayin benimkide konu disi olacak ama sonucta amac bilgi edinmek.Eski Kadinlar diyorki örgülü saclar daha cabuk uzuyor diye.Sizce dogrumu?

canım katabilirsin daha yararlı olabilirmi bilmiyorum..
eğer yararlı olursa bizlerede haber ver mutlaka..

arkadaşlar konu tam tahmin ettiğim gibi kaymaya baslamış..:1closedeyes:
tabiki yararlı olmak için ama yardım baslıgı adı altında açsanız cok daha fazla kişi yardımcı olur ..
lütfen birazcık daha hassas arkadaşlar..mirmirmirmir

kusura bakma FairyLike yeni baslık nasıl açıldığını bilmediğim için burdan sordum..
Suzim sana da teşekkür ederim dediğin şekilde kullanıcam.

kusura bakma FairyLike yeni baslık nasıl açıldığını bilmediğim için burdan sordum..
Suzim sana da teşekkür ederim dediğin şekilde kullanıcam.

canım kusur değil bu tabikide sadece hepimizin takip ettigi bi konu yazık olmasın diye söylüyorum yoksa benim için no prob..yerimseniben

bencede burası mahvolmasın çok haklısın.. açtım bile yeni bi konu tüm sorularıma orda yanıt arayacağım ama turplu suya herzamn dewam :)

bencede burası mahvolmasın çok haklısın.. açtım bile yeni bi konu tüm sorularıma orda yanıt arayacağım ama turplu suya herzamn dewam :)

anlayışın için cok sağol canım Şeniz

ben dün resim koyacaktım koya..
ama arkadan çekmeyi bi türlü beceremiyorum..
kahvekolikcim mouse uzat demiştin ama olmuyor
neyse bi şekilde halledicem artık..mirmirmirmir

turplu suyumu sürüp banyomu yaptım uzma konusunda bişi dıyemem daha ilkti (artık ondan da umudum kalmadı ama gene de devam edecem)ama malesef dokulme hatta kopma konusunda hiç bir değişme yokkkkkkk

turplu suyumu sürüp banyomu yaptım uzma konusunda bişi dıyemem daha ilkti (artık ondan da umudum kalmadı ama gene de devam edecem)ama malesef dokulme hatta kopma konusunda hiç bir değişme yokkkkkkk

bir hafta dene bakalım benim en basta iki katına cıkmıştı dökülmem simdi 3-4 tel..Şeniz

sanırım senin mevsimsel dokulme ama benim 3 doktorunda nedenini anlayamayıp klasık stres yakıştırması yaptıkları kopmalarım var ısrar ve inatla kopuyolar ya yinede başka carem yok ısırgan ve turplu suya devam edecem hem turplu su işe yararsa yeni çıkan minikler dokulmezse çabuk uzar bariiii

bende deniyim bari
anneme gösterdim az önce topiği
şöyle bi yüzüme baktı en iyii kazıtalım saçlarını yoksa sen oynaya oynaya bırakmıcan zaten bişey dedi sırnaşık şey

cankusum gülmekten öldüm
Allahta seni güldürsün
netten buldum koyuyorum
topiğe hiç turp resmi koyucam aklıma gelmemişti :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…