E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
fairylike merhaba şu lavanta ne yapıyormuş yaa anlamadım
bide tuplu su katı bir karışım olmuyor dimi
benimki gayet su gibiydi de
fairylike merhaba şu lavanta ne yapıyormuş yaa anlamadım
bide tuplu su katı bir karışım olmuyor dimi
benimki gayet su gibiydi de
arkadaşlar merhaba bişey soracağım size konu dısı ama lütfen özrümü şimdiden kabul edin ne yapıcağıma karar veremedim bir türlübugün eczaneden bepanthen ve bemix in ampüllerini aldım. ama nasıl kullanma gerektiğini bilmiyorum.
1. şampuana karıştırmak yerine bakım yağlarına karıştırmak daha mı faydalı sizce?
2. şampuanımın içinde çam terebentin var eğer ona karıştır derseniz bi sakıncısı olur mu karışırsa?
3. ne ölçüde katıcam bu ampüller ? içinde 5 ampül var bir kutunun
şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.
Fairylike benim 3.yapisim Turplusuyu herkesin saclarini yumusatmis benimkiler niye yumusamadi yaa.Sacimi uzatti bu bir gercek.Ama 2 gün sorna saclarim yaglaniyor ama sacuclarim cok kuru oluyor.Sackurulugnu nasil giderebilirim Turplusuyu kesinlikle birakmak istemiyorum.Bide aklima bisey geldi ama olurmu bilmem Turpun köklerinide ve Yapraklarinida katsak onlarla birlikte kaynatsak acaba daha yararlimi olur?
kusura bakma FairyLike yeni baslık nasıl açıldığını bilmediğim için burdan sordum..
Suzim sana da teşekkür ederim dediğin şekilde kullanıcam.
bencede burası mahvolmasın çok haklısın.. açtım bile yeni bi konu tüm sorularıma orda yanıt arayacağım ama turplu suya herzamn dewam :)
turplu suyumu sürüp banyomu yaptım uzma konusunda bişi dıyemem daha ilkti (artık ondan da umudum kalmadı ama gene de devam edecem)ama malesef dokulme hatta kopma konusunda hiç bir değişme yokkkkkkk
turp şu anda kaynıyohadi bismillah ilk denemem olucak yaza kadar belimize gelir artık