- 18 Nisan 2007
- 186
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
tabiki yağlar ısıtılarak sürülürse daha iyi etki ediyor. fazla ısıtılmayacak ama elinizin dayanabileceği kadar ayrıca streçleyip sıcak havlu yada bereyle desteklerseniz daha iyi olur.
turp dışına çıktım kızmazsın umarım fairylikeım a.s.
ImageShack - Hosting :: 2008102980663hr9.jpg
kizlar benim saclarda böyle... 3. denemeden sonra 1cm uzadi hihoyyyt
cizmeye calisdim ben mavi-mavi arasi cizgiler (sari cizgi sac dibim)
ve sanki saclarin renginide aciyo gibi... 4 hafta önce siyah dan dönmüsdüm bu kadar acik degildi...
dokulecek saç başta durmazmış deyip denemelere başlayacam zaten gidecek olan gidiyo napalım sağol fairy like morluklr konusunda a bir an önce engin bilgi ve paylaşımlrını bekliyoruz canım
kızlar ikinizde lavanta dediğinize göre bu işte bir yarar var sanırım) nasıl uyguluyosunuz kaynatıp mı suruyosunuzb
ya çok olsdum biliyorum ama turpları rendeledikten sonra suda kaynatırken tancerenin ağzının kapalı yada açık olması farkedermiiiiiiiiiiiiiii
sağol canım özele mesaj bekliyorummm şimdi kaynatıp 3 saat bekleyip banyoya giredem mutlaka olumlu da olumsuz da olsa yazacam canımm
canım özel msj alımın kapalı malesef atamıyorum açarsan eger atıcam..
actıgın zaman özele msj atarsın ozaman cevap atabiliim anca ...
canim ben agzi kapali kisik(/orta) atesde kaynatiyorum... yüksek atesde kaynattigimda tasiyo hep...
bence kapali daha iyi.... bi arkadasinda dedigi gibi vitaminler minareller kaybolmasin diye...
kızlar ikinizde lavanta dediğinize göre bu işte bir yarar var sanırım) nasıl uyguluyosunuz kaynatıp mı suruyosunuzb
yok canım ben rapunzelim güzel kokulu deyince tahmin ettim lavantayı. ben kullanmadım ki hiçbenneyaptımki bana da yaz yıvrım nasıl kullanacağımı yerimseniben
benim hiç aklıma gelmemişti))
uğraştım baya ama açamıyorum özel bolumumu burda mailimi vermemim bi sakıncası olur mu acaba
canım yasak mail vermek yerimseniben modlardan yada konu sorumlularından yardım alabilirsin bunun için ilerisi içinde lazım olur sana mutlaka ...a.s