Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ImageShack - Hosting :: 2008102980663hr9.jpg

kizlar benim saclarda böyle... 3. denemeden sonra 1cm uzadi hihoyyyt

cizmeye calisdim ben mavi-mavi arasi cizgiler (sari cizgi sac dibim)

ve sanki saclarin renginide aciyo gibi... 4 hafta önce siyah dan dönmüsdüm bu kadar acik degildi...

canımm sana kızabilirmiyim yerimseniben
evet lavanta ama deneme aşamasındayım paylaşıcam yararını görürsem Şeniz
yağı öğrendiğim iyi oldu bi süre sonra bende deneyeyim belki cok daha hızlı uzarr..:içelim:
aylinimiz yok yaa özledim onuuusenağlama

cok cok sevindim canımm paylaşımın için ayrıca sağoll a.s.
inşallah cok daha yararını görürsün hihoyyyt

dokulecek saç başta durmazmış deyip denemelere başlayacam zaten gidecek olan gidiyo napalım sağol fairy like morluklr konusunda a bir an önce engin bilgi ve paylaşımlrını bekliyoruz canım

inşallah etki gösterir bende rahatlıkla paylaşırım sizlerle canım sonuclarını mutlaka bekliyoruz..yerimseniben

kızlar ikinizde lavanta dediğinize göre bu işte bir yarar var sanırım ) nasıl uyguluyosunuz kaynatıp mı suruyosunuzb

kızlar ikinizde lavanta dediğinize göre bu işte bir yarar var sanırım ) nasıl uyguluyosunuz kaynatıp mı suruyosunuzb

canım özelden atayım konu dışına kaymasın yoksa herkes bunu sormaya baslayacak konunun cılkı çıkmasın hemen nasıl uygulandıgını anlatıyorum özeline yalnız henüz yeni basladım benim morluk yok ara ara yorgun olunca olur bu aralarda öyle oldugum için deniyorum inşallah işe yarar ayrı bi topicte açarım sizlere ordan da devam ederiz belki ..yerimseniben turplu suyu yaparsan eger inşallah işine yarar bizimlede paylaş olumu canım..Şeniz

ya çok olsdum biliyorum ama turpları rendeledikten sonra suda kaynatırken tancerenin ağzının kapalı yada açık olması farkedermiiiiiiiiiiiiiii

sağol canım özele mesaj bekliyorummm şimdi kaynatıp 3 saat bekleyip banyoya giredem mutlaka olumlu da olumsuz da olsa yazacam canımm

ya çok olsdum biliyorum ama turpları rendeledikten sonra suda kaynatırken tancerenin ağzının kapalı yada açık olması farkedermiiiiiiiiiiiiiii

canim ben agzi kapali kisik(/orta) atesde kaynatiyorum... yüksek atesde kaynattigimda tasiyo hep...

bence kapali daha iyi.... bi arkadasinda dedigi gibi vitaminler minareller kaybolmasin diye...

yok canım ben rapunzelim güzel kokulu deyince tahmin ettim lavantayı. ben kullanmadım ki hiçbenneyaptımki bana da yaz yıvrım nasıl kullanacağımı yerimseniben

benim hiç aklıma gelmemişti))

uğraştım baya ama açamıyorum özel bolumumu burda mailimi vermemim bi sakıncası olur mu acaba

kızlar umarım sizin gii beni de sevindirir bu turplu su ilk denememi yaptım streç üstüne sapka taktım yaknız çok sulu olsu 4 bardak suyu yarım saat kaynattım su mu çok geldi acaba benim saçımda boya yok ama saçlarımın yanları dokulmeden dolayı seyreldi onlar 1 hafta içinde kapanırsa kein uzatıyo ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh düşünmek bile güzel

fairylike merhaba şu lavanta ne yapıyormuş yaa anlamadım
bide tuplu su katı bir karışım olmuyor dimi
benimki gayet su gibiydi de

ben içine badem yağıda kattım biraz saçım dokuluy beslesin diye bir de daha yeni yapıp sardım ama saçlarım kaşınmaya başladı ya sizdede oluyomuydu normalmı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…