Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

duyguselicim : gerçekten cok ama cok sevindim kızının adına işine yaramasına cok memnun oldum inşallah senin içinde aynı sonucu verir..inşallah dökülmesi benim gibi 4-5 tele kadar düşer öp kızlarını benim için Şeniz sonuclarındanda mahrum bırakma bizi tamam kötükedihüso

Selenaiscim: canım cok teşekkür ederim saçıma yaptıgın ince iltifatın için :1hug: bizi sonuclarınla mutlu ettin cok sağol tatlım ayrıca inşallah hepinizde nasip etsin Allah cok daha güzel sonuclar görmeyi...

Sevgiler..a.s.a.s.

kahvekolikcim canım benimm Şeniz nasılda yetişmişsin herkesin derdine kaydirigubbakcemile5 bu topiği yalnız bırakmamışsın sorularıda cevapsız bırakmamışsın cok sağoll artık sen benden iyisin vallahi fikirler bile üretiyorsun cok sağol canım benim ilgin için desteğin için...:1rolleyes::1hug:

napim kızım yaa o kadar yoğun araştırıp düşünüyorum ki saç hakkında tahmin bile edemezsin. gece yatarken bile yarın ne yapsam saçıma diye düşünür oldum. aklıma ondan sürekli fikirler geliyor-tatlicadiarzu- ha bu arada seni geçemem üstad yerimseniben

oy oy oy havalanabilir miyim izninleŞeniz saçların için cok ugraştıgın resminden de belli canım benim maşallahı var aman nazar değdirmeyeyim artı fikirlerini bekliyoum mutlaka dün turplu suyumu yapamadım derslerim coktusenağlama ders olunca akan sular duruyo malesef:1closedeyes: ama bugün artık koycam şu hep bahsettigim saçlarımın resmini ıslak koyucam ama anlaşılsın diye ona göre:jeyyar:

Rapunzel bekliyoruz resmini 4gözle =)

ben normalde hemen etkisini göstermeyen maskeleri yapmaktan cabuk bikarim, bekleyemem øyle bikac defa sonrasini falan, bunu yapmak icin sabirsizlaniyor, yapamayinca üzülüyorum (Hadi selenais mana buldun yine yirttin) Demiyorum =)

Cunku yaptigimin ertesi gunu saclarim bir harika oluyor =) herkeste guzel etki gøstersin insallah =)

kızlar şimdi yaptım ve saçomı o suyla yıkadım
ama iğrenç bir koku şimdi görüntüm çok feciiikafamçokkarıştı
başımda poşet onun üstünde başörtü bağlamayıda beceremedim zaten:mymeka:
çok komik görünüyorum eşim de gelecek birazdan beni görünce adam bayılmasa bariinaniknanik
acayip kaşınıyorum ama yaa gerçekten işe yararmı kine
oğlumda uyuyordu uyandı beni bi gördü çocuk ağlamaya başladııısenağlama
anniiiii çıka çıka diyo bana başımmı bağlı görünce korktu yavrum:roflol:
dur oğlum saçlarımızı uzatıyoruz dedim bende:dilcikar:

iyi dileklerin cok sağol canım ya bakalım inşallah hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz ne diyim formülü bulduk gelişiyor sizlerinde fikirleri sayensinde canım hele kahvekolikcimin bere fikri benim için bi dönüm noktası benim sinüzit var basım agrır ama böylece sıcacık kalıcak basım Şeniz öpüldün canım :teytey:

YAŞASIN TURP:hooray:

hahaakaydirigubbakcemile3 paylaştıgın için sağol canım ya güldürdün beni ..:smiley-cool: çıkama çıkama başörtüsü yerine bere takabilirsin kahvekolikcimin dediği gibi süper olur bence ,sonuclarını bekliyoum gizemcimyerimseniben
Allah oğlunuzla mutlu ömürler nasip etsin inşalah ...
Sevgiler..a.s.

kızlar merhaba, bende yapmak istiyorum bu turplu suyu ama benim saçlarım çok dökülüyor. Saç dökülmesine bi faydası var mı? Eğer varsa hiç durmayayım başlarım hemen. kaydirigubbakcemile

arkadaşlar alllah sizlerden razı olsun akşam güzelce turbmu kaynattım ama maalesef kabuğunu soymuştum nese bidahakine soymam.güzelce kaynadı.sonra ılınmaya bıraktım .sonra oğlumu uyutmaya gittim.ama oda ne bende uyumuşum.sabah kalktım ilk akılma gelen turplu suyum oldu .hemen içine yumurtamı kırdım karıştırdım saçıma sürdüm 2 saat bekledim.sonra çam terebentli şampuanımla yıkadım .ilk başta biraz keçe gibi geldi saçım bana.ama kuruduktan sonra aman allahım saçlarımda bir hacim bir parlaklık bi güzellik amanın anlatamam.bide dümdüz.alllah ne muradınız varsa versin .ilkimde bölese sonrakileri düşünemiyorum yanii.alllah sizi sevdiklerinize bağoşlasın daha nedieyim.......hihoyyyt:sm_cool::teytey::1hug::enbuyukkk:

ya kızlar ben bu tarifi yapacam ama posasını kullanmıyorsunuz galiba turbun kaynamış suyuna yumurta sarısı rendelenip onunla saçlarımızı islatıyor ve sarıp bekletiyoruz .yanlış anlamadım dimi.lütfen biri söylesin..bakındım hep suyundan bahsedilmiş ama ben yineden emin olmak için soruyorum..kızlar kusura bakmayın böyle soru sordugum için..önceden saçlarım çok çabuk uzardı şimdi sanki küstü bana uzun zamanda uzamaya başladı düzleştirici kullanıyorum biraz yıpranıyor uçları hep kestiriyordum ama şimdi kestirmek istemiyorum zaten zor uzuyor....umarım bende faydasının görürüm.

canım ben bu başlığı bir çok kez gördüm
ama hiç okumadım doğrusu fasa fiso geldi banakaydirigubbakcemile3
baktım çok kez karşıma çıkıyor bu başlık :1shok:
tahrik oldum yaniii hadi bi kakayım dedim
yorumları okudum bir çok arkadaşımızın iyi sonuçlar aldığını gördüm:lepi:
bende yapmaya karar verdim bu ilk yanii
baylaşımın için çok teşekkür ederim a.s.
bişi sorcam konu sahibi sensin sanırım
sen nerden öğrendin bunu canım

aman allahım ne güzel bir topik bu böyle tam benlik tam radığım ve uygulamaya yarın dan itibaren başlayacağım inş tabi bir şey bu uzun zamandır radığım mucuze bu sanırım umarım sizlerin gördüğü etkiyi bende görürüm hadi bakaloım deneyelim görelim

kızlar merhaba, bende yapmak istiyorum bu turplu suyu ama benim saçlarım çok dökülüyor. Saç dökülmesine bi faydası var mı? Eğer varsa hiç durmayayım başlarım hemen. kaydirigubbakcemile

canım cogu arkadaşımızda dökülmeyi engelledi bende de..kaydirigubbakcemileyorumlara bir göz at istersen yerimseniben

yeni gördüm canım kusura bakma cevaplayamadım.. suyunu kullanıyoruz posasını atıyoruz aynen yerimseniben

benim arkadaşların projesiydi bu konu sağlık adına her derde deva aslında saça sürüyoruz ama yemekte cok önemli vücut için karaciğer için birebir zaten yerimseniben ayrıca cok araştırdım nette .. enteleye başlayacaktım öğrenci oldugum için pahalı geliyordu heray heray 20 ytlmi ona veremem diye bunu deneyeyim dedim cok sağlıklı oldugunu risk olmadıgını da görünce zaten denememek saçmalık olur dedim bide ucuzdu tabi..:jeyyar: şimdi her maskeyi unutmuş bulunmaktayımkaydirigubbakcemile3 benim defterim var böyle saç için cilt için olan maskelerin yer aldıgı şu an yerini bile unuttumsengözlerimebaksanab

süper ozaman canım senin istediklerine cevap veriyorsa..:1rolleyes:
dene ama sonuclarını paylaşmayı unutma bizimle bizde görelim Şeniz
hoşgeldin bu arada aramıza...:içelim:

nanacım iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim ..:1hug:

sıcak suyla yapınca saçlarımız kuru mu oluyo fairlike
bide yaş sınırı var mı mesela benim kuzenim 13 yaşında ona yapsak bişi olur mu ?

sıcak suyla yapınca saçlarımız kuru mu oluyo fairlike
bide yaş sınırı var mı mesela benim kuzenim 13 yaşında ona yapsak bişi olur mu ?

yok canım yok duyguseli hanım kızlarına yapıyor ve ilk yapışında yarı yarıya dökülmesini azaltmış cocuklarda dahamı cok işe yarıyor ne..:dilcikar:kaydirigubbakcemile3 rahatlıkla kullanınyerimseniben ılık su olsun sıcak su saçları yıpratıyor..

canım benim saçımda deli bir doklme ve kopma var ona fayda sağlayacağını sanmıyorum ama bir an önce uzamasını istiyorum yarın denicem ama önce bişi orcam kuru saça mı uygulutoruz yoksa saçımızı ıslatıp mı yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…