E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
ben temizlik hastasıyımdır. herşey deterjan yumuşatıcı kokmalıdır. kokuya da çok hassasımdır. bu nedenlerden dolayı kokmasın diye bal koymuştum, asıl formülde bal yok. bide hani çamsakızı ağda kökleri besler tüğü çoğaltır derler ya belki şekerin faydası olur diye düşünüyorum saçıda beslemesi açısından. benim saçlara bal çok iyi gelmişti, tabi herkesin saç tipi farklı. çok mu soğuk suyla yıkadın acaba ondan mı sert oldu bilmiyorum şaşırdım açıkçası.
canım benim tsk ederim. o senin güzelliğin. o beyaz beyaz şeyler suyun kireci olmasın sakınyerimseniben
kahvekolikcim canım benimm Şeniz nasılda yetişmişsin herkesin derdine kaydirigubbakcemile5 bu topiği yalnız bırakmamışsın sorularıda cevapsız bırakmamışsın cok sağoll artık sen benden iyisin vallahi fikirler bile üretiyorsun cok sağol canım benim ilgin için desteğin için...:1rolleyes::1hug:
napim kızım yaa o kadar yoğun araştırıp düşünüyorum ki saç hakkında tahmin bile edemezsin. gece yatarken bile yarın ne yapsam saçıma diye düşünür oldum. aklıma ondan sürekli fikirler geliyor-tatlicadiarzu- ha bu arada seni geçemem üstad yerimseniben
Rapunzel bekliyoruz resmini 4gözle =)
ben normalde hemen etkisini göstermeyen maskeleri yapmaktan cabuk bikarim, bekleyemem øyle bikac defa sonrasini falan, bunu yapmak icin sabirsizlaniyor, yapamayinca üzülüyorum (Hadi selenais mana buldun yine yirttin) Demiyorum =)
Cunku yaptigimin ertesi gunu saclarim bir harika oluyor =) herkeste guzel etki gøstersin insallah =)
kızlar şimdi yaptım ve saçomı o suyla yıkadım
ama iğrenç bir koku şimdi görüntüm çok feciiikafamçokkarıştı
başımda poşet onun üstünde başörtü bağlamayıda beceremedim zaten:mymeka:
çok komik görünüyorum eşim de gelecek birazdan beni görünce adam bayılmasa bariinaniknanik
acayip kaşınıyorum ama yaa gerçekten işe yararmı kine
oğlumda uyuyordu uyandı beni bi gördü çocuk ağlamaya başladııısenağlama
anniiiii çıka çıka diyo bana başımmı bağlı görünce korktu yavrum:roflol:
dur oğlum saçlarımızı uzatıyoruz dedim bende:dilcikar:
hahaakaydirigubbakcemile3 paylaştıgın için sağol canım ya güldürdün beni ..:smiley-cool: çıkama çıkama başörtüsü yerine bere takabilirsin kahvekolikcimin dediği gibi süper olur bence ,sonuclarını bekliyoum gizemcimyerimseniben
Allah oğlunuzla mutlu ömürler nasip etsin inşalah ...
Sevgiler..a.s.
kızlar merhaba, bende yapmak istiyorum bu turplu suyu ama benim saçlarım çok dökülüyor. Saç dökülmesine bi faydası var mı? Eğer varsa hiç durmayayım başlarım hemen. kaydirigubbakcemile
ya kızlar ben bu tarifi yapacam ama posasını kullanmıyorsunuz galiba turbun kaynamış suyuna yumurta sarısı rendelenip onunla saçlarımızı islatıyor ve sarıp bekletiyoruz .yanlış anlamadım dimi.lütfen biri söylesin..bakındım hep suyundan bahsedilmiş ama ben yineden emin olmak için soruyorum..kızlar kusura bakmayın böyle soru sordugum için..önceden saçlarım çok çabuk uzardı şimdi sanki küstü bana uzun zamanda uzamaya başladı düzleştirici kullanıyorum biraz yıpranıyor uçları hep kestiriyordum ama şimdi kestirmek istemiyorum zaten zor uzuyor....umarım bende faydasının görürüm.
canım ben bu başlığı bir çok kez gördüm
ama hiç okumadım doğrusu fasa fiso geldi banakaydirigubbakcemile3
baktım çok kez karşıma çıkıyor bu başlık :1shok:
tahrik oldum yaniii hadi bi kakayım dedim
yorumları okudum bir çok arkadaşımızın iyi sonuçlar aldığını gördüm:lepi:
bende yapmaya karar verdim bu ilk yanii
baylaşımın için çok teşekkür ederim a.s.
bişi sorcam konu sahibi sensin sanırım
sen nerden öğrendin bunu canım
aman allahım ne güzel bir topik bu böyle tam benlik tam radığım ve uygulamaya yarın dan itibaren başlayacağım inş tabi bir şey bu uzun zamandır radığım mucuze bu sanırım umarım sizlerin gördüğü etkiyi bende görürüm hadi bakaloım deneyelim görelim
sıcak suyla yapınca saçlarımız kuru mu oluyo fairlike
bide yaş sınırı var mı mesela benim kuzenim 13 yaşında ona yapsak bişi olur mu ?
yok canım yok duyguseli hanım kızlarına yapıyor ve ilk yapışında yarı yarıya dökülmesini azaltmış cocuklarda dahamı cok işe yarıyor ne..:dilcikar:kaydirigubbakcemile3 rahatlıkla kullanınyerimseniben ılık su olsun sıcak su saçları yıpratıyor..