Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kuru saça uyguluyosun zaten onu yapınca iyice bir ıslanmış oluyor saçın. sonra azıcık suyunu sıkıp masaj yap derine daha sonra streçle ve havluya sar.. 2 saat kadar da beklet :)

kuru saça uyguluyosun zaten onu yapınca iyice bir ıslanmış oluyor saçın. sonra azıcık suyunu sıkıp masaj yap derine daha sonra streçle ve havluya sar.. 2 saat kadar da beklet :)

tamam şekerim ssğolasın yarın deneyecem sonucu 1 hafta sonra yazarım

ilk yapışta farkedeceğini sanmıyorum ama ilk yıkmadan itibarn ölçüp sonucu sizinle paylaşacam saçımı yıkadıktan sı-onrada dokulme için ısırgan otu yapacam zararı olmaz umarım

ya canım valla ne yalan soyleyeyim ilk okuduğumda cok saçma gelmişti ama bu kadar insan deneyip te hepsi mutlu olduğunu soyleyinceee biraz umutlandım bu konularda iraz sanssızımdır ne kullansam fayda emiyo umarım bu sefer de ole olmaz gerci bana faydası olmasa bile bu kadar insan nasiplenmiş valla helal olsun sana kendi adıma ve herkes adına çok teşekkürler canım sana
bu kadar araştırmacı bir kişilik olarak sen şimdi saç dokulması ve göz altı morluğu ile de ilgili faydalı mucızevişeyler bekliyorsundur,))
çok mu şey istiyorummmmmmmm

ya canım valla ne yalan soyleyeyim ilk okuduğumda cok saçma gelmişti ama bu kadar insan deneyip te hepsi mutlu olduğunu soyleyinceee biraz umutlandım bu konularda iraz sanssızımdır ne kullansam fayda emiyo umarım bu sefer de ole olmaz gerci bana faydası olmasa bile bu kadar insan nasiplenmiş valla helal olsun sana kendi adıma ve herkes adına çok teşekkürler canım sana
bu kadar araştırmacı bir kişilik olarak sen şimdi saç dokulması ve göz altı morluğu ile de ilgili faydalı mucızevişeyler bekliyorsundur,))
çok mu şey istiyorummmmmmmm

evet evet rapunzelim göz altı morluğu için bende formül istiyorum. arkadaşlarının projesine bi bak istersen yerimseniben. arkadaşım bu arada dökülme için bizzat denemiş biri olarak çamterabentin öneriyorum.

ilk baştan beri konuyu takip ediyorum. hatta abone bilem oldum. şimdi sıcak sıcak gelişmeleri yazıyorum :)). Ben değil ama annemle teyzeme az önce yaptık. Başları sarılı oturuyorlar. Onların derdi uzamasından çok dökülmesi azalsın, kuruluğu gitsin ve mümkünse saçları çıksın. Biz içine zeytinyağı, bal ve saç bakım yağlarından da azar azar ekledik ek olarak. Sonuçlrı heyecanla bekliyoruz valla.. Onlar da çok muzdaripler bu dökülme kuruluk vsden. İnşallah bu dertlerine deva olur bu formül de hep beraber sana duacı oluruz fairy cim. Bu vesile ile bilgilerini paylaştığın için de teşekkürler.

eveeet ilk denememdi bugüün saat 4 gibi yaptım.9 gibi de yıkadım saçlarımı
gerçekten işe yarayacak gibi çünkü normalde bonyodan sonra saçlarımı tararken çok dökülüyordu
dökülen saçlarımı elimle toplayıp yuvarlayınca küçük top kadar oluyordu.ama o suyu sürüp yıkadıktan sonra eskisi kadar dökülmedi minik bir misket büyüklüğünde döküldü yarı yarıya çok etkili gerçekten
bir kaç denemeden sonra hiç dökülmeyecek sanırım.kıslar bişi sorcam bu karışım katı olmuyor dimi yani krem gibi olmuyor.benim yaptığım normal bir su gibiydi de.

:çok üzgünüm:ya arkadaşlar bu konuyu başından beri takip edeyorum yaklaşık 2hafta önce bende denedim tuplu suyu içine azcıkta zeytin yagı kattım 2saat beklettim yıkadım tararken kalp krizi geçircektim saçlarım hiç bu kadar çok dökülmemişti ve çok sertleştirdi ve hala o kadar olmasada saçlarım yogun bi şekilde dökülüyor bunca insan memnunken ben niye böyle oldum hiç anlamadım oysa ne umutlarla yapmıştım

evet evet rapunzelim göz altı morluğu için bende formül istiyorum. arkadaşlarının projesine bi bak istersen yerimseniben. arkadaşım bu arada dökülme için bizzat denemiş biri olarak çamterabentin öneriyorum.

ben bitkisel ni şampuan kllnıyorum onun içine badem yağıyla çam terebntin kattım şimiye kadar 3 kez yıkadım ama bırak durmasını yada azalmasını hergecen gün daha da artarak devam ediyooooo;((((

göz altı morluğu ayrı bi olay zaten offf ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

:çok üzgünüm:ya arkadaşlar bu konuyu başından beri takip edeyorum yaklaşık 2hafta önce bende denedim tuplu suyu içine azcıkta zeytin yagı kattım 2saat beklettim yıkadım tararken kalp krizi geçircektim saçlarım hiç bu kadar çok dökülmemişti ve çok sertleştirdi ve hala o kadar olmasada saçlarım yogun bi şekilde dökülüyor bunca insan memnunken ben niye böyle oldum hiç anlamadım oysa ne umutlarla yapmıştım

yapma ya bende tam pazardaniyah turpumu kilosu 3 liradan alıp yarın akşam deneyecektim zaten dokulme hatta kopma problemim var dahada artarsa ertesi güne kesin kelim;(((((((((((((((((((((((

slmm iki haftadan sonra bugün yine turplu suyu uygulayabildimm 2 kez uygulamamda uzama sağlamıştım inş şimdi ara vermeden devam edebilirm ve saçlarım şuanda süper ilk denediğim zamanlardaki sertlik yok şimdi yumuşacık ve çok havalı saçlarım ahengle oryantal yapıyorrhihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlarımm cok uzun kalamicam göz altı morlukları ve saç dökülmeleri sizin için araştırıcam bi kaç şey var aklımda deneyip araştırıp sizi yönlendiricem herhangi yan etkisi yoksa ki zaten bir bitki bu mis kokulu bilin bakalım ne :jeyyar: kızlar işe yarayanlar yaramayanlar hepinizin yorumları için cok teşekkür ediyorum yaramayanlar için bi süre daha deneyin olmazsa bırakın benimde basta cok dökülmüştü hatırlatıyorum...

Hepinize Sevgiller Canlarım benim...a.s.

kahvekolikcim Şeniz

ben bitkisel ni şampuan kllnıyorum onun içine badem yağıyla çam terebntin kattım şimiye kadar 3 kez yıkadım ama bırak durmasını yada azalmasını hergecen gün daha da artarak devam ediyooooo;((((

göz altı morluğu ayrı bi olay zaten offf ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

naçizane bir tavsiye: şampuanınızın içine yağ koymayın. badem yağı benim de en sevdiğim yağ ama sıcak uygulayıp bekletip şampuanlanması gerekiyor. bende bioblas kullanıyorum.

dokulecek saç başta durmazmış deyip denemelere başlayacam zaten gidecek olan gidiyo napalım sağol fairy like morluklr konusunda a bir an önce engin bilgi ve paylaşımlrını bekliyoruz canım

canlarımm cok uzun kalamicam göz altı morlukları ve saç dökülmeleri sizin için araştırıcam bi kaç şey var aklımda deneyip araştırıp sizi yönlendiricem herhangi yan etkisi yoksa ki zaten bir bitki bu mis kokulu bilin bakalım ne :jeyyar: kızlar işe yarayanlar yaramayanlar hepinizin yorumları için cok teşekkür ediyorum yaramayanlar için bi süre daha deneyin olmazsa bırakın benimde basta cok dökülmüştü hatırlatıyorum...

Hepinize Sevgiller Canlarım benim...a.s.

kahvekolikcim Şeniz

lavanta? bildim mi? bende öptüm kuşum Şeniz

naçizane bir tavsiye: şampuanınızın içine yağ koymayın. badem yağı benim de en sevdiğim yağ ama sıcak uygulayıp bekletip şampuanlanması gerekiyor. bende bioblas kullanıyorum.

aa badem yağı sıcak mı sürülüyo ben sırf onu surduğumdede şişeden dokuyorum direk çam terenbentin sert yapıyo diye badem yağı katmıştım ben

aa badem yağı sıcak mı sürülüyo ben sırf onu surduğumdede şişeden dokuyorum direk çam terenbentin sert yapıyo diye badem yağı katmıştım ben

tabiki yağlar ısıtılarak sürülürse daha iyi etki ediyor. fazla ısıtılmayacak ama elinizin dayanabileceği kadar ayrıca streçleyip sıcak havlu yada bereyle desteklerseniz daha iyi olur.

turp dışına çıktım kızmazsın umarım fairylikeım a.s.

turp suyunu 3.kez yaptım sacIArım harıka oIdu parIak canIı dokuImuyor ve 1 cm uzadı bu mucıze rapunzeIcıgım senı sevıyorum ıyı kı bu konuyu acmıssın

çok merak ediorm bi denicem turplu suyu, kokusuna falan aldırmıycaz artık,güzellik bu her yol mübah:)) bende saç bakım yağı kullanıyorum, aktardan aldım ama saçlarımı biraz yağlandırdı sanki yine de buna rağmen biraz daha hızlı bi uzama gözlemliyorum sanki

X