- 9 Temmuz 2008
- 214
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Kızlar ben dün siyah turp kullandım aynı etkiyi gösterdi gibi geldi bana
Kızlar ben dün siyah turp kullandım aynı etkiyi gösterdi gibi geldi bana
korkma canım yumurta sarısı falan kokmuyo hiç şüphen olmasın ayrıca yumurta sarısı saç köklerinin yapımı ve onarımında en büyük protein bu ayrıntıyı atlamayın.he ama ben dayanamam dersen turplu suyu dene sadece ben denemedim bilemiyorum aynı etkiyi yaparmı ama diğerini tercih etmeni tavsiye ederim..
3. turp denemem de şuan itibariyle sona ermiş bulunmakta. bugün içine 1 kaşık da bal katmıştım ama nedense diğer türlü daha rahat taranıyodu ya da bana öyle geldi bilemiyorum. aslında bal yumuşatır derler ama neden öyle oldu anlamadımben bundan sonra bal kullanmayı düşünmüyorum. saf turplu suya devam :)
bu topigi okumadan ise baslamiyorum, ve uyumuyorum, bi sabah bi aksam mutlaka bakiyorum artik, ve herseferinde cok memnun olanlar var ne guzel ya =)
Allah hepimize harika saclar versin =)
Kahvekolik, ben haftanin 5gunu calisiyorum haftanin 3 aksamida okulda oldugum icin vaktim olmuyo pek nete ve resim cekmeye yuklemeye falan, ama bakiyim belki hafta sonu yapabilirim biseyler =)
senin ve Rapunzelin saclarini kimse gecemez galiba, bayildim saclariniza =)
Duyguseli: güzel dileklerin icin tesekkurler canim.
ben esime tlf ettim yolda gelirken bu aksam, bitanem sag olsun rendelemis kaynatmis ve sogumaya birakmis,ama nedense beyaz beyaz biseyler vardi turplu suyun icinde.. nedir diye sordum bilmiyorum dedi,køpuk tutmustur belki dedi.. suremedim øyle saclarima ya, migdem kalkti =)
Neyse yarin kendim yaparim artik. bide kizdi bana benim yaptigimi surmuyosun bidaha isteme ozaman diye =) tamam dedim =)
bi turplu su bile kaynatamadi ya, bidaha giremez mutfagima =)
bu arada siniftan kizlar bende bi güzellik oldugunu söylüyorlar kac gündür.. sac insanda büyük deysklikler yapiyor gercekten önemli, Rapunzelcim Allah razi olsun,sinavda yüksek puan alir istedigin bölümü tutturursun insallah =)
Iyi geceler hepinize güzeller, bol turplu günler =)
arkadaşlar öncelikle formülünüz için çok teşekkür ederim.benim saçlarım uzun gerçi ama daha da uzasın ve güçlensin diye bu formülü yeni kullanmaya başladım sadece 1 kere kullandım.ertesi gün arkadaşım senin saçların bugün ne kdr güzel naptın diye sordu.ben de akşam bi saç maskesi yaptım ondandır dedim:) hemen tarifini istedi.ben size şunları sormak istiyorum.öncelikle ben turpu soydum soymadan mı yapmam gerekirdi?bi de unutup yumurtanın akını da karıştırdım sorun olur mu?ayrıca bu maskesi iyice saçınıza yedirdikten sonra tarıyor musunuz suları streçten akmasın diye?
çok soru sordum galiba kusura bakmayın :) napim acemiyim ...