Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kafa derisi herkeste farklı reaksiyon gösteriyordur bende kaşıntı olmadı mesela
inşallah sonuçlarını çabuk alırız cankusum

ay bende içine köy yumurtasının sarısını koyim .. kaydirigubbakcemile3 o daha besleyici doping etkisi yapar:lepi:

iiaksamlar canm turplu su nasıl uygulanılıo saca sacı cıddı uztıomu yanıı vayyy bee:teytey:

kizlar valla benden cok iyi haberler var.kizima bugün ikinci yapisim bunu ve inanin banyoda sacini yikayinca süzgec o kadar sac doluyorduki tikaniyordu su gitmiyordu temizlemeden su dökünemiyordu.bugün ben turplu suyu saclarina ovaladiktan sonra saclarini taradim cok az döküldü sonra sardim .2 saat beklemeden sonra yikadi saclarini ve sampuanliyken bidaha taradi.gercekten bir mucize bu.önceden döküldügünün yarisi döküldü.cok memnunum kizim icin devam edicem.insallah banada yarayacak ümidimi yitirmeyecegim.devam devam bidaha devam.saglicakla kalin.

bu topigi okumadan ise baslamiyorum, ve uyumuyorum, bi sabah bi aksam mutlaka bakiyorum artik, ve herseferinde cok memnun olanlar var ne guzel ya =)
Allah hepimize harika saclar versin =)

Kahvekolik, ben haftanin 5gunu calisiyorum haftanin 3 aksamida okulda oldugum icin vaktim olmuyo pek nete ve resim cekmeye yuklemeye falan, ama bakiyim belki hafta sonu yapabilirim biseyler =)

senin ve Rapunzelin saclarini kimse gecemez galiba, bayildim saclariniza =)

Duyguseli: güzel dileklerin icin tesekkurler canim.

ben esime tlf ettim yolda gelirken bu aksam, bitanem sag olsun rendelemis kaynatmis ve sogumaya birakmis,ama nedense beyaz beyaz biseyler vardi turplu suyun icinde.. nedir diye sordum bilmiyorum dedi,køpuk tutmustur belki dedi.. suremedim øyle saclarima ya, migdem kalkti =)

Neyse yarin kendim yaparim artik. bide kizdi bana benim yaptigimi surmuyosun bidaha isteme ozaman diye =) tamam dedim =)

bi turplu su bile kaynatamadi ya, bidaha giremez mutfagima =)

bu arada siniftan kizlar bende bi güzellik oldugunu söylüyorlar kac gündür.. sac insanda büyük deysklikler yapiyor gercekten önemli, Rapunzelcim Allah razi olsun,sinavda yüksek puan alir istedigin bölümü tutturursun insallah =)

Iyi geceler hepinize güzeller, bol turplu günler =)

Gizem: iki günde bir yapilsa cok iyi olur, ama vaktim olmadigi icin vakit buldukca yapiyorum ben

benm saç diplerim ciddi derecede kaşınıyor.. anneme baktırdım bitlendim mi diye bitlenmemişim. gerçekten uzadığı için mi kaşınıyor :) öyleyse daha çok kaşınsın tabiki de yine de korkuyorum ya bitlenirsem die :)

selenais bendede köpükleniyor her seferinde kiz.bide onun köpügünü almaklami ugrasicam.üff öyle sürüyorum valla.nasilsa öylede kokuyor köpüksüzzde kokuyor.bugün esim isten eve bi geldi.kizlar demezmi evin ici remen afedersiniz tuvalet kokuyor.afklik doldurmus altini heralde dedi önce bende cakmadim yooo dedim.sonra kendisi mutfaga bi girdi Allah dedi yine kaynatmisin turpu öff mutfaktan bi cikti adam odaya hertaraf kokuyor.ayy bana demezmi sana bi elektrikli ocak alicam var ya hani tekli ufak bisey ondan alicam sana dedi.balkonda kaynatirsin.hahayyt.güle güle bi hal oldum valla.adama masraf yaptiracam.:))))

Hadi ya bosu bosuna døktum ben dun o suyu demek... Ayip oldu adamada =) ay canim benim, neyse søylerim aksam.

bende eve girince dun gercekten berbat kokuyordu, yoldayken aramistim ya esimi kaynatsin diye, aman allahim o nasil bi koku, biseyde demiyorum benimki icerdeyken sanirim farketmiyo, disardan girince øyle kokuyu alsa oda søylenir =)

Gaye: Bitlenmen icin bir neden yok, zeytinyagi sürüp de bitlenmiyoruz turp ve yumurtadan mi bitlencez =) uzuyor uzuyor..

Neyse aksama kaynatirim kendim. icine birazda bal ve zeytin yagi koyarim bugun, sonuclarida søylerim yarin øpuldunuz

valla bende saçlarımı adam edebilmek için her yolu denedim:1no2:sarımsak çok kullandım ben saçkıran oluyorum sterese girdiğimde saçlarım dökülüyor:1shok:tam düzelttim işte renginide buldum derken bir bakmışımki saçlar yine gitmişsüprizzzzzen büyük hayallerimden biri oldu artık şöyle upuzun sağlıklı saçlar bende deneyeceğim bakalım belki yararCADIARZUyaramasada çok mühim değil alıştım artık maden olan yerde ot bitmezmiş:1rolleyes:benim kafa da çok çalışıyordur belki ondan böyledir!neyse paylaşılarınız için çok teşekkürler deneyip bende yazacağım ayrıca bir arkadaş köy yumurtası demiş haklı olabilir bu sıralar herşey suni çünkükaydirigubbakcemile3görüşmek üzere...a.s.

evet selenais öyle oluyor canim bütüngün evde olan kisi icin kokmuyor valla.disardan biri girince varya off rezillik gercekten insanin ici kalkiyor.ayy kiss bende yapmayim bari ufak bi ocak bulana kadar balkon icin.eve komsu geliyor,arkadas geliyor .ayip valla.zaten cok görüstügüm kimse yok.bide bunlarda gelmesse tam kalirim yapayanliz.ayy neyseki sizler varsiniz surda yanliz degiliz.yasasin KK hihihihihihi:))))

bugün turp bulmak için neler çektim bi bilseniz kıslar:çok üzgünüm:
eve yakın market vardı turp aramaya gittim baktım yok biraz uzakta iki tane daha vardı oraya gittim yine yok ordan teyzeme gittim ondada yok bizim evin yakınında turp havuç pırasa falan satan biri varmış ona git dedi sonunda ondan aldım beyaz ve kırmızı turp vardı ikisini karıştırıp rendeledim yumurta sarısınıda yaptım aynen beklettim falan ama turp bulcam diye cnm çıktı resmen kafamçokkarıştı
neyse buldum ya çektiğim çileler sorun değil :dance:

ay canim yaa saclarimizi bi hal edicez diye nelere katlaniyoruz dimi.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin bari ne diyeyim.görüsmek üzere.

ben temizlik hastasıyımdır. herşey deterjan yumuşatıcı kokmalıdır. kokuya da çok hassasımdır. bu nedenlerden dolayı kokmasın diye bal koymuştum, asıl formülde bal yok. bide hani çamsakızı ağda kökleri besler tüğü çoğaltır derler ya belki şekerin faydası olur diye düşünüyorum saçıda beslemesi açısından. benim saçlara bal çok iyi gelmişti, tabi herkesin saç tipi farklı. çok mu soğuk suyla yıkadın acaba ondan mı sert oldu bilmiyorum şaşırdım açıkçası.

canım benim tsk ederim. o senin güzelliğin. o beyaz beyaz şeyler suyun kireci olmasın sakınyerimseniben

arkadaşlar öncelikle formülünüz için çok teşekkür ederim.benim saçlarım uzun gerçi ama daha da uzasın ve güçlensin diye bu formülü yeni kullanmaya başladım sadece 1 kere kullandım.ertesi gün arkadaşım senin saçların bugün ne kdr güzel naptın diye sordu.ben de akşam bi saç maskesi yaptım ondandır dedim:) hemen tarifini istedi.ben size şunları sormak istiyorum.öncelikle ben turpu soydum soymadan mı yapmam gerekirdi?bi de unutup yumurtanın akını da karıştırdım sorun olur mu?ayrıca bu maskesi iyice saçınıza yedirdikten sonra tarıyor musunuz suları streçten akmasın diye?
çok soru sordum galiba kusura bakmayın :) napim acemiyim ...

canım akını karıştırınca sertleştirmişti benim saçımı belki işe yarayabilir senin saçında yerimseniben bi kere dene anlaşılıyo zaten..kabugunu soyma vitaminler kabugun altındadır her zaman aklında bulunsun..saçlarını taraman iyi olmuş böylece hem masaj olmuş olur saç diplerine hemde sacının her yerine nüfuz etmiş olur..artık acemi değilsinyerimseniben sonuclarını bekliyoruz..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…