E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar benım saclarım cok acık sarı bu dedıınız karısımı surunce rengınde bı deısıklık olmaz dıymı korkuyorumda . bırde turpu rendelerken kabugunu soyayım mı soymazsam kırmızı olmazmı suyu :) ay off yapmadan derdı sardı nasıl ugrasıcam bılmıyorum :) aklımada soktunuz okudukca yapasım gelıyor ama bı turlu cesaret edemıyorum :)
bugün 3. yapışım çok mutluyum hemen uzamamış olsada kırıklrımı yumuşaklaştırdı gerçekten çk sevindim çünkü mahvolmuştu saçlarım yakmıştımdaama düzeliyo yavaş yavaş ve inş. da uzicak ya bişi sorcam gerçektan ayda 4 5 cm uzuyor mu ya fisfisfis öyleyse süper :jeyyar:
kızlar bişi sorucam turpu ben ağzı kapalı kaynatıyorum acaba bir sakıncası olurmu içindeki vitaminler uçmasın diye.
şu anda saçıma sürdüm ilk sürdüğümde inanılmaz parlak ve yumuşak oldu
zaten turpu çok severim hem yiyorum hemde saçıma sürüyorum babam zaten hep söylerdi kızım seni turpçu kocaya vericem diye eşim turp satmıyor ama oda turpu çok seviyor
inşallah benim saçlarımda yaza kadar uzar bende plajda saçımı savura savura yürümek istiyorum
kızlar bişi sorucam turpu ben ağzı kapalı kaynatıyorum acaba bir sakıncası olurmu içindeki vitaminler uçmasın diye.
şu anda saçıma sürdüm ilk sürdüğümde inanılmaz parlak ve yumuşak oldu
zaten turpu çok severim hem yiyorum hemde saçıma sürüyorum babam zaten hep söylerdi kızım seni turpçu kocaya vericem diye eşim turp satmıyor ama oda turpu çok seviyor
inşallah benim saçlarımda yaza kadar uzar bende plajda saçımı savura savura yürümek istiyorum
bende bugün okudum ve aynen söylendigi gibi yaptım..çok cansızlardı şimdi parlıyorlar gibi (çok kırık var saçlarımda umarım bidahaki yapışlarımda kırıklarımada iyi gelir ve saçlarımı uzatır..
kızlar benım saclarım cok acık sarı bu dedıınız karısımı surunce rengınde bı deısıklık olmaz dıymı korkuyorumda . bırde turpu rendelerken kabugunu soyayım mı soymazsam kırmızı olmazmı suyu :) ay off yapmadan derdı sardı nasıl ugrasıcam bılmıyorum :) aklımada soktunuz okudukca yapasım gelıyor ama bı turlu cesaret edemıyorum :)
slm kızlarr
size bişi sorucm
yazdıklarınızı okuduktan sonra pek karar veremedim ya zaten saçlarm kısacık iyice dökülürse biterim ben :'( yani çok mu dökülüyo 2. haftada dökülüo mu
cevaplarsanız sevinirimmmmmmmmm
rapunzel ve hairlike teşekkürler bizimle paylaştığınız için =)
slm kızlarr
size bişi sorucm
yazdıklarınızı okuduktan sonra pek karar veremedim ya zaten saçlarm kısacık iyice dökülürse biterim ben :'( yani çok mu dökülüyo 2. haftada dökülüo mu
cevaplarsanız sevinirimmmmmmmmm
rapunzel ve hairlike teşekkürler bizimle paylaştığınız için =)
3. turp denemem de şuan itibariyle sona ermiş bulunmakta. bugün içine 1 kaşık da bal katmıştım ama nedense diğer türlü daha rahat taranıyodu ya da bana öyle geldi bilemiyorum. aslında bal yumuşatır derler ama neden öyle oldu anlamadımben bundan sonra bal kullanmayı düşünmüyorum. saf turplu suya devam :)
ya kizlar ilk defa simdi yaptim beyaz turp aldim yarisini soydum 30 dakikadan fazla kaynattim ilik olunca yumurta sarisi karistirdim ve sürdüm su an strecli halde bekliyom ama kafam cok kasiniyo yanlismi yaptim sizinde kasiniyomu . Bide kirmizi turp dediginiz su top top kücük olanlarmi