Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar benım saclarım cok acık sarı bu dedıınız karısımı surunce rengınde bı deısıklık olmaz dıymı korkuyorumda . bırde turpu rendelerken kabugunu soyayım mı soymazsam kırmızı olmazmı suyu :) ay off yapmadan derdı sardı nasıl ugrasıcam bılmıyorum :) aklımada soktunuz okudukca yapasım gelıyor ama bı turlu cesaret edemıyorum :)

bugün 3. yapışım çok mutluyum hemen uzamamış olsada kırıklrımı yumuşaklaştırdı gerçekten çk sevindim çünkü mahvolmuştu saçlarım yakmıştımda ama düzeliyo yavaş yavaş ve inş. da uzicak ya bişi sorcam gerçektan ayda 4 5 cm uzuyor mu ya fisfisfis öyleyse süper :jeyyar:

canım soymana gerek yok cesaret edemicek bişeyde yok saçlarının rengi oldugu gibi kalıcak merak etme..

kızlar bişi sorucam turpu ben ağzı kapalı kaynatıyorum acaba bir sakıncası olurmu içindeki vitaminler uçmasın diye.
şu anda saçıma sürdüm ilk sürdüğümde inanılmaz parlak ve yumuşak oldu
zaten turpu çok severim hem yiyorum hemde saçıma sürüyorum babam zaten hep söylerdi kızım seni turpçu kocaya vericem diye eşim turp satmıyor ama oda turpu çok seviyor
inşallah benim saçlarımda yaza kadar uzar bende plajda saçımı savura savura yürümek istiyorum

canım benim 4 cm uzattı..yalan neden olsunki aynı etkiyi gören arkadaşlarda var..yerimseniben herkesin sacında aynı etkiyi yapmadıgıda bi gerçek ama herkesin sacına ayrı bir güzellik getidiği kesin resimlerdede gördüm bunu.. bir hafta denemeden anlaşılmıyor malesef a.s

bende agzi kapali kaynatiyorum canim aynen senin gibi/

hahayt..kaydirigubbakcemile3 yazdıkların cok hosuma gitti paylaştıgın için sağol canım kaydirigubbakcemile5 inşallah bakalım yeni baslayan cok arkadasımız var sonuclarını görücez hep beraber seninkinide bekliyorum canım..Şeniz
ağzı kapalı olsa hiç bişe farketmez hatta artısı bile olabilir sağola.s.

bende bugün okudum ve aynen söylendigi gibi yaptım..çok cansızlardı şimdi parlıyorlar gibi ( çok kırık var saçlarımda umarım bidahaki yapışlarımda kırıklarımada iyi gelir ve saçlarımı uzatır..

ah ahh canım inşalah söylediğin gibi olurda bi kişi daha aramızda mutlu mutlu sonuclarını paylaşır bizimle..a.s

bugün 3. turplu su günüm.. ne yazıkki 2 günde 1 yapamıorum ama fırsat buldukça yapıcam 3 günde bir yapabilirim inşallah.. bu kez bende bal koydum bakalım bi değişiklik olacak mı saçlarda :)

kızlar daha 1kez yaptım ama saçlarımda belirgin değişiklikler var.. bir kere acayip hacim kazandılar,hiç dolaşmadı,düne kadar bir çekişte 15-20 tel saç gelirken elime bugün bu sayı 4-5..

mucize

ben bir ay önce falan ilk yaptıgımda çok iyi gelmemişti
ama şimdi tekrar başlamaya karar verdim
turplu suyumu sürdüm sardım bekliyorum:))

hayır tabiki rengini karartmaz benim saçlarımın resmine bakabilirsin. bak benim alt kısımlarında röfleler var, üstler kendi saçlarım ve bana rengi açılmış gibi geliyor. kabuğunu soyarsan bi anlamı kalmaz bence. onun vitamini kabuğunda derler ya:1closedeyes:

slm kızlarr
size bişi sorucm
yazdıklarınızı okuduktan sonra pek karar veremedim ya zaten saçlarm kısacık iyice dökülürse biterim ben :'( yani çok mu dökülüyo 2. haftada dökülüo mu
cevaplarsanız sevinirimmmmmmmmm
rapunzel ve hairlike teşekkürler bizimle paylaştığınız için =)

dökülüyosa şuanda dökülür bi süre daha ama dökülme yoksa niye dökülsün arkadaşım endişe etmene gerek yok:jeyyar: rica ederiz sonuclarını bekliyoruz..

kahvekolikcimm kesinlikle katılıyorum vitamini kalmaz kabuk soymayın Şeniz

dökülüyosa şuanda dökülür bi süre daha ama dökülme yoksa niye dökülsün arkadaşım endişe etmene gerek yok:jeyyar: rica ederiz sonuclarını bekliyoruz..yerimseniben

kahvekolikcimm kesinlikle katılıyorum vitamini kalmaz kabuk soymayın Şeniz

yok yok dökülme falan,hatta dökülme yavaşladı ben de.. daha ilk kullanımda.. :))
kabukları soymayın bence de zaten yumurta sarısıyla karışınca o koyu pembe renk kayboluyor

3. turp denemem de şuan itibariyle sona ermiş bulunmakta. bugün içine 1 kaşık da bal katmıştım ama nedense diğer türlü daha rahat taranıyodu ya da bana öyle geldi bilemiyorum. aslında bal yumuşatır derler ama neden öyle oldu anlamadım ben bundan sonra bal kullanmayı düşünmüyorum. saf turplu suya devam :)

hmm bunu öğrendiğim iyi oldu tabi herkesin sacında aynı etkiyi bırakmıyor demek bende bugün denicem dün yapamadım turplu suyumu resmimi de koyamadım bu akşam nasipse site de sorun olmazsa eklicem buraya bakalım balla nasıl olcak bende merak ediyorum canım ..:1rolleyes:

canım seninkiler hemen uzayacak anlaşılan:roflol: evet küçük kırmızı olanlarıda var büyük kavun gibi olanlarıda var sonucta kırmızı turp işte..sonuclarını paylaş olurmu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…