Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

en etkilisi siyahh sonra kırmızı bulamayanlar olarak biz kırmızı kullandık biri daha sorarsa isyan bayragını kaldırcam ...:teytey:
sonuclarını bekliyoruz canım Şeniz

sağol canım hayırlı olsun hepimize daha cok şeyler paylaşıcaz belli burdayerimseniben.. bende bal denicem bugün resim eklicem demiştim yaptıktan sonra..bakalım bakalım nasıl olcak:1rolleyes:

Kahvekolik: Normal evde bulunan kristal zeytinyagini kullandim ben annem getirmisti sagolsun =)

Duyguseli: Kizanciklarini gørmek isterdim baslarinda turplu su ile, ay Allahim banada nasip etsin iki kiz, bende suruyum saclarina turplu su =) Amin dediginizi duyar gibiyim kizlar =) Øpuldunuz

çok teşekkür edeim arkadaşım buğün hemen gidip alıcam marketten akşamada yapıcam .birde ben saçlarımı yıkama ve kremledikten sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesini saçıma döküyorum.elimle masaj yapıyorum.her banyoda yüzümüde yıkıyorum bu suyla sivilcelere lekelere ii geliyor.elma sirkeside saçları parlatıyor saçı derinlemesine temizliyor. duyurulur...

inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir canım amin.. sende onlara turplu su yaparsın resimlerini atarsın..kaydirigubbakcemile3yerimseniben

evet canım elma sirkesinin methini cok duydum sağol değerli bilgilerin için bakalım balı deneyeyim sonra bunu da deneriz nolcak..sengözlerimebaksanab

kızlar cok guzel bır paylasımdı oncelıkle tesekkur ederım dun denedım memnun kaldım
bundan sonra haftada en az bır kere yapıcam

şu anda en çok ihtiyacım olan şeydi canım çok çok çok saol paylaşım için hemen deneyeceğim hihoyyytkaydirigubbakcemile2
yaşa sen rapunzel hayatımı kurtardın desem abartmış olmam inan:lepi:
a.s.

şu anda en çok ihtiyacım olan şeydi canım çok çok çok saol paylaşım için hemen deneyeceğim hihoyyytkaydirigubbakcemile2
yaşa sen rapunzel hayatımı kurtardın desem abartmış olmam inan:lepi:
a.s.

rica ederim canım siz sağolun..yerimseniben

kızlar bu da benim saçlarım. telefondan ve aynadan çekildiği için bulanık biraz ama. 8. yapışımda turplu suya bal karıştırdığım gün çekmiştim. alıntı yapmamanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
kızlaaar dün denedim ilk kez ve gerçekten belirgin bir yumuşaklık var saçlarımda.. bakalım inşallah derdime çare olur :)

Kahvekolik saclarin ne guzel øyle =)

Ben dun yapamadim ya.. cok gec gittim eve.. ertesi gun de erkenden is oldugu icin yapamazdim, zaman aliyor biliyorsunuz..

bugunde yapamam ayni sorun.. ama persembe cumartesi pazar yaparim artik =)

Bu arada Kahvekolik: Saclarin fønlumu resimde? Benimki turlu suya basladigimdan beri dogal hali senin resmindekine benziyo =) ama daha kisa .. bedavaya zararsiz føn de oluyo iyimi =)

selenais öncelikle Allah seninde gönlüne göre versin insaallah.hayirli evlatlar nasip etsin Allah.kizlar maasallah halinizden memnunsunuz bu aradada.ne diyeyim insallah sizlere yaradigi gibi bizde görürüz faydasini kizlarla.fairy like cok dua aldin biliyomusun kiz.sevap isliyosun valla.kendinize iyi bakin hepiniz.bol turplu günler insallah.:)))

rapunzel Allah ne muradın varsa versın canım fon cekerken bıle artık zorlanmıyorum hemen sekıl alıyo saclarımda uzama belırtılerı hıssedıyorum ben ıkı yada uc gunde bı yapıyorum ıse gıttıgım ıcın aksamları halım kalmıyo bugun yıne yapacagım su an turpum kaynadı soğumayı beklıyo her yapısımda kızlar formulumu ıstıyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek: bakalım ne kadar uzucak yanlarım bıraz uzamıs eskıden tel toka takıyordum sımdı takmasam da toplayabılıyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar bu da benim saçlarım. telefondan ve aynadan çekildiği için bulanık biraz ama. 8. yapışımda turplu suya bal karıştırdığım gün çekmiştim. alıntı yapmamanızı rica ediyorum.

maşallah canım saçlarının güzelliğini yesinler senin bence kesin bere kullandıgın için daha cok işe yaramış sendekaydirigubbakcemile3 bende bundan sonra öyle yapıcam he birde dün resim koyamadım bugün koyarım inşallah arkadan cekicem bende ama ıslakken uzunlugunu anlayabilelim diyeyerimseniben öpüldün canımmŞeniz

kızlaaar dün denedim ilk kez ve gerçekten belirgin bir yumuşaklık var saçlarımda.. bakalım inşallah derdime çare olur :)

inşallah cok daha güzel sonuclarını paylaşırsın bizimle inşallah cok daha yararını görürsün canım bekliyoruz sonuclarını yerimseniben

turp ticaretine mi başlasam ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vallahi canım işinize yarasında ben hep söylüyorum dualarımı bırakmam sizde öss yaklaşsın hele kötükedihüso ..kızlarını da öp yerime sonuclarını bekliyorum mutlaka canımŞeniz

tsk ederim o senin güzelliğin yok valla fönlü değil. benim saçım zaten düzdür ama turpa başlayalı fönlü gibi duruyor. uçları topuzdan dolayı dalgalıydı o kadar. sen de koysana saçının resmini merak ettim. benim fotograf makinam yok, bulursam onla çekeyim de parlaklığını gör bide sen. bu aynadan ve tlfdan olunca böyle görünüyo. umarım hepimizin işine yarar. çünkü çok uğraştırıcı bişey gerçekten bi 3 saatini ayırman lazım. 2 haftada 1 cm falan uzatabildim ayrıca ben.

ayy cok ama cok sevindim uzamış bide hihoyyythihoyyyt vallahi kızlar bu gidişle hepimiz yaza Rapunzeliz...sengözlerimebaksanab

evet canım bi senin bir de tu_ba nın saçları uzatamadık ayda 2 cm uzucak anca sizin bakalım belki saçınız alışınca sizinde 4 e cıkar üzülüyorum cok:çok üzgünüm: bakalım bakalım inşallah herkes uzun ve bakımlı saçlarıyla mutlu olur buna bende dahilim..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…