E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Yaa ben bu kaşınanlara güldüm ama sabahtan beri dikkat ediyorum bir kaşıntı başladı bende.
Hele de saç diplerimin enseye yakın yerlerde...
Neyse kızlar uzuyo uzuyo di mi?
Öle avutcam kendimi:teytey:
turp zekayı da açıyor bunu biliyormuydunuz
tabi saç kökünden de olur mu bilmem:roflol:
yemek lazım canım yemek kışın hem yicez hem saçlara sürüp uzatıcaz..hem zeki olcaz hem rapunzel..:jeyyar:
kisinda turp yokmu? :uhm:
tamam canim a.s.
bu konu adi ne simdi? göremiyom sitede kafamçokkarıştı
Ay korktum ya göremedim bir türlü topiği neyseki sabitlenmişkaydirigubbakcemile5var canım olmaz mı asıl turp kış sebzesi...yerimseniben
Bu arada konumuzun yeni konumu hepimize hayırlı uğurlu olsun Saygılar UzmaN'a...ve tabi Sevgiler ' de..:asigim:
Ay korktum ya göremedim bir türlü topiği neyseki sabitlenmişkaydirigubbakcemile5
Buradaki yorumları görmek insanı motive ediyor.:içelim:
Kizlar bal bir guzelde nemlendiriyor saclari, ilgilenenlere duyrulur =)
Bu aksam 3.kez yapcam turplu suyu, duzlestirdiginin bende farkina vardim, ve sevindim, duzlestirecem diye elektrikli sac aletleri kullanipta yipratmiyorum saclarimi en azindan..
bu aksamkine bal ve zeytinyagida eklicem, bakalim neler olacak =)
Bu arada konunun sabitlesmesine bende cok sevindim...
a.s. bende yaptım bendeeeekaydirigubbakcemile3 inş. iyi olacak saçlarım. ilk defa pazar akşamı yaptım şimdi 2 gün arayla devam edicem.
Bugün becerebilirsem ben de denemeye başlicam..
Dökülmelere de çare olur mu,çünkü yumurta-protein.. saçı güçlendirir yani dimi
az önce turpumu rendeleyim derken parmagimida rendeledim kizlar biraz kanli turp oldu :))))neyse cok degil.bisey soracam balda iyimis diyosunuz yaa ne kadar bal koýuyosunuz.suan turplu suyum ocakta kayniyor soguyunca yapicam aksama kadar tutucam basimda.kizlarimda okuldan gelince onlarada yapicam.herkese kolay gelsin
fairylike bugün saçıma turplu su yaptım şuan saçlarımda zaten:)) yapmadan ölçtüm tamı tamına 1.1 cm uzamış. 5. yapmam oluyo bu. turplu sudan önce yağ ve vitamin karşımlarım vardı turplu suyu görünce onları unutmuştum:) şimdi o karışımımdanda kattım azcık yani şuan kafamda vitaminlii yağ karışımlı, yumurtalı turp suyu var:)))) şu yazdıklarımı nişanlım okusa daha yanıma yaklaşmaz herhalde:)))
bakalım dedim yağlar köşede duracağına hepsini karıştırayım bari.