Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Yaa ben bu kaşınanlara güldüm ama sabahtan beri dikkat ediyorum bir kaşıntı başladı bende.
Hele de saç diplerimin enseye yakın yerlerde...
Neyse kızlar uzuyo uzuyo di mi?
Öle avutcam kendimi:teytey:

uzamaz mıı kesin uzuyodur kaşınıyosa uzuyodur ...:roflol:
bit falan değil korkma canım ..
ama eee cok kaşınırsa korkabilirsin..:jeyyar:
hahaytt şaka bi yana sevin yeni saçların cıkıyor ve uzuyorr..
bunu surdan da anlayabilirsiniz canlarım yeni tüyleriniz cıkarken,uzarken nasıl kasıntı oluyor bununda ondan bi farkı yok...yerimseniben

ewttt sonunda sabit olduk :) ii ii daha fazla insanın dikkatini çekicek we önümüzdeki yaz herkes uğuzun saçlarla dolaşacak

var canım olmaz mı asıl turp kış sebzesi...yerimseniben

Bu arada konumuzun yeni konumu hepimize hayırlı uğurlu olsun Saygılar UzmaN'a...ve tabi Sevgiler ' de..:asigim:
Ay korktum ya göremedim bir türlü topiği neyseki sabitlenmişkaydirigubbakcemile5
Buradaki yorumları görmek insanı motive ediyor.:içelim:

Ay korktum ya göremedim bir türlü topiği neyseki sabitlenmişkaydirigubbakcemile5
Buradaki yorumları görmek insanı motive ediyor.:içelim:

canım benim ya korktun demek ..Şeniz Sapasağlam ayaktayız şükürler olsun..kötükedihüso yarın resmimi eklicem turplu sudan sonra bu sefer arkadan çekicem hepberaber şahit oluruz bundan sonrası için nasıl uzadıgına ve bakım yaptıgına ...kaydirigubbakcemile5

Kizlar bal bir guzelde nemlendiriyor saclari, ilgilenenlere duyrulur =)

Bu aksam 3.kez yapcam turplu suyu, duzlestirdiginin bende farkina vardim, ve sevindim, duzlestirecem diye elektrikli sac aletleri kullanipta yipratmiyorum saclarimi en azindan..

bu aksamkine bal ve zeytinyagida eklicem, bakalim neler olacak =)

Bu arada konunun sabitlesmesine bende cok sevindim...

a.s. bende yaptım bendeeeekaydirigubbakcemile3 inş. iyi olacak saçlarım. ilk defa pazar akşamı yaptım şimdi 2 gün arayla devam edicem.

evet bende ilk denememde yazmıştım buraya düzleştirdiğini. benim saçım normalde düzdür ama fönlü gibi duruyor bunu yapınca. bu arada bal koyduğumda saçımı döktü biraz haberin olsun. ama ben kokuyu bastırmak için bal koymayı düşünüyorum bundan sonra hep. zeytinyağı, yemeklik zeytinyağı kullansak olur mu, yoksa saf zeytinyağı mı kullanılıyor?

az önce turpumu rendeleyim derken parmagimida rendeledim kizlar biraz kanli turp oldu :))))neyse cok degil.bisey soracam balda iyimis diyosunuz yaa ne kadar bal koýuyosunuz.suan turplu suyum ocakta kayniyor soguyunca yapicam aksama kadar tutucam basimda.kizlarimda okuldan gelince onlarada yapicam.herkese kolay gelsin

Bugün becerebilirsem ben de denemeye başlicam..
Dökülmelere de çare olur mu,çünkü yumurta-protein.. saçı güçlendirir yani dimi

Bugün becerebilirsem ben de denemeye başlicam..
Dökülmelere de çare olur mu,çünkü yumurta-protein.. saçı güçlendirir yani dimi

evet canım kesinlikle protein ve saçı beslediğini zaten artık herkes biliyor...yerimseniben rahatlıkla kullan .. dökülmesine cogu kişinin iyi geldi sanırım dökülmesini artıran hiç olmadı onun için rahatlıkla kullanabilirsin ee sonuclarınıda paylaş bizimle bilgimiz olsun..a.s

yap canım ama bidahakine eline daha dikkat et ..bende bikeresinde havuc dograrken rendelemiştim parmagımı bide yemiştim:dance: sen yine iyisin:roflol:

fairylike bugün saçıma turplu su yaptım şuan saçlarımda zaten:)) yapmadan ölçtüm tamı tamına 1.1 cm uzamış. 5. yapmam oluyo bu. turplu sudan önce yağ ve vitamin karşımlarım vardı turplu suyu görünce onları unutmuştum:) şimdi o karışımımdanda kattım azcık yani şuan kafamda vitaminlii yağ karışımlı, yumurtalı turp suyu var:)))) şu yazdıklarımı nişanlım okusa daha yanıma yaklaşmaz herhalde:)))
bakalım dedim yağlar köşede duracağına hepsini karıştırayım bari.

süperr..hihoyyythihoyyyt uzatmış cok ama cok sevindim canımmmmŞeniz eger yağlarla daha fazla işe yararsa bizimde haberimiz olsun..yerimseniben

Sevgiler...a.s.

arkadaşlar belki daha önce soran olmuştur ama tekrar sorucam ben kırmızı turpmu siyah turpmu dün markete gititim almaya walla karar weremedim hangisinden alıyım diye sonrada alamdım hangisi kırmızımı siyahmı?????*?*?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…