- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
hahahahha:roflol: öldüm kızlar yapmayın artık ya...kaydirigubbakcemile3 resmen kaşınmayı bekliyoruz artık :dance: oda güzel vallahi...bakalım kaşındıgın zaman haberimiz olsunn koptum ben ayh..:roflol:
Kızz siz bitlenmiş olmayın sakın:jeyyar::jeyyar:
Şaka bi yana kaşınma yeni saçların çıktığına işarettir diye biliyorum, ama belki sizin saçlar hızını alamıyodur, uzucam diye bastırıyodur:roflol:
kafam kasindikca cok seviniyorum bende, eminim dogrudur uzamasina isarettir bu =).. kafam kasiniyo diye sevinecegim hic aklima gelmezdi bu arada..
Aylin insallah dugunune kadar uzar saclarin, ki ben uzayacagina inaniyorum, resmini gørdum, avatarindakindan daha iyi saglikli gørunuyor, eger avatarindaki senin resminse tabi =)
8. turp denememi yapıyorum şu anda tek bi farkla karışımın içine 2 yemek kaşığı bal koydum. yumurta kokusu beni rahatsız ediyordu ama bal kokuyu bastırdı. nasıl olur bilmiyorum ama bide böyle deneyeyim dedim. üşümeyeyim diye bere taktım bu arada havlunun üstünden annemle babam dalga geçiyorlar benle evde gırgır şamata yanikaydirigubbakcemile3
bu arada annem büyük yumurta kullandığımı söyledi. ben yumurtaların büyük ve küçük olarak ayrıldığını bilmiyordum. belki ondan çok kokuyodu bana. yıkayınca yazarım balla nasıl olduğunu.
kızlar yazılanları tek tek okumadım ama siyah turpmu kırmızzı turp mu hangisi daha etkili bende yapıcamda?
benim de 2. turp denemem bugün kaşınma ne zaman başlar kızlar
canim bende sampuanimin icine 1yk bal katiyorum ve öyle kullaniyorum... ama 2. sampuanima..
söyle anlatayim...benim saclar yagli oldugundan önce saclarimi yag giderici sampuanla yikarim...son sampuanimi ise (nivea) sadece sac uclarima kullanirim kolay taransin diye ... iste bu 2.sampuana ben bal katiyorum ve neredeyse 3-4 aydir böyle kullaniyorum ve cok memnunum ben
suan turplu suyum kafamda beklıyorum ama bu son yapışım .adam benı bosayacakkk bu ev ne kokuyor böyle dıyor ama daha çözemedi ne koktugunu.bide ben 2 gun önce yapmıstım biraz fazla yapıp buzdolabına koymuştum. herseferınde kaynatmak zor oluyo dıye. busefer basıma uygularken soguklugunu düşünemedim. acayip kötü oldu sabaha basım agrımaz umarım. sac uzatacam dıye sinüzit felan olmayım da. 4 .yapısım bu benden pes. inş. devam edenler faydasını görür. bide sacları düzlestırıyo tek farkına vardıgım bu oldu
canım peki balın kolay taranmayı sağlamaktan başka faydası var mı biliyormusun?
kızlar ben de yaptım, boneyle kapadım saçımı. ya bizim turplarda yumurtalarda bişi var ya da bizim burnumuz koku almıyo. hiç rahatsız edici bir durum olmadı bende.
kızlar bugün karışımın içine 2 yemek kaşığı bal eklediğimi yazmıştım. 2 saat bekledim. sonra duruladım çamterebentinli şampuanımı(bioblas) da 10 dk kadar beklettim saçımda. sanki parladı gibi biraz daha. ve ilk kez saçımda yumurta kokusu almadım. umarım ters etkileşen şeyler değillerdir çünkü kokmaması için bal koymayı düşünüyorum hep. ha bide menekşe yağının güzel koku verdiğini duydum fakat hiç denemedim.
aslında turpu tam bırakmaya karar vermiştim ama bugün o kuaför kızla ilgili olanı durunca az daha devam edeyim dedim. 8.yapışımdı bu arada.
kızlar ben de yaptım, boneyle kapadım saçımı. ya bizim turplarda yumurtalarda bişi var ya da bizim burnumuz koku almıyo. hiç rahatsız edici bir durum olmadı bende.
bende kokudan duramıyorum nedense 2 yada 3 kere şampuanlıyorum (hatta çamterabentinli) yıkadıktan sonra bile kokuyor. sonra sigarayla geçiyor anca koku. bizim yumurtalar 63-72 gr arasıymış yani büyük yumurtayış annem öyle dedi ondan mı ki?
ahh böyle saçları uzayan insanların yazılarını gördükçe çok seviniyorum...saç diyip geçmemeli insanın psikolojisini çok etkiliyo...ben biraz umutsuzdum ama şimdi 1 cm uzunluğa erişti uzayan kısımlar.. :sm_cool: inşallah sorunsuz bi şekilde uzar herkesin saçları..tarif için çok teşekkür ediyorum.