- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.341
Turp suyu ve yumurtanın sarısıyla yapılan kür kesinlikle çok işe yarıyor saclarınız cok yumusak oluyor ve uzadıgını farkediyorsunuz
Kızlarrr selam . Bu turplu kürü daha önce duymuştum ama zahmetli biraz sanırım o yüzden çok devam eden olmuyor . Karanfil kürünü göreniniz yok mu sonuçlar son derece olumlu herkes memnun ve çok zahmetsiz üstelik hoş koku da bırakıyor saçta ben de bu akşam hemen denicem sizede tavsiye ederim çok pratik ve kesin çözüm saç dökülmesini durduruyor seyrekliği azaltıyor
nerdeymıs o kür
1/2 lt suya bir avuç karanfili atıyorsun 1 2 gün bekletiyosun ve koyu bir renk alınca su, saçlarına sürüyorsun ister yıkayın ister kendiliğinden kurutun yıkamaya gerek yok ..
Saçların sürerken yani tarakla iyice tarıyorsun çünkü amaç saç diplerine yedirmek en hoşuma giden yönü de defalarca durulamaya gerek yok zahmetsiz . Yani duştan çıkıp da temiz saçına uygulayıp tekrar yıkamıyorsun , ben dün sahurda hazırladım suyumu , bu akşam veya yarın uygulicam saçıma . Dmüklmeyikesiyor hemen gürleştiriyor herkes oldukça memnundu forumda çok olumlu geri dönüşler oldu ben de sonuçları paylaşırım
bu kolaymıs bende deneyebılırım aslında ama hangı forum bu?
valla kusura bakma anlamadım,kırmızı kullanıyormuşşun,en etkili siyah olan demişsin yazının sonunda da en sonda beyaz olan etkiliymiş demişsin valla anlamadım:uhm::uhm:
Valla canım hiç hatırlmıyorum ki ben zaten henüz üye değilken okumuştum bunu bu sitede . Bi kızın saçları çok seyrekmiş avuçlarca dökülüyormuş ona cevaben tavsiye etmişler sonra kız geri dönmüş allah razı olsun dökülmem durdu boşluklarım baya doldu diye sonra birçok kişi de dönmüş aynı şekilde olumlu sonuçlarla . Eskiler bilir belki Cherry diye bir kullanıcı ya tavsiye edilmiş işte baya memnun kalınca herkes ben de her yere yazmaya çalıştım fayda olsun diye. Çünkü benim de saçlarım ince telli ve seyrek hemen gidip karanfil aldım dün aktardan zaten şu an karanlıkta beklemekte yarın yapıcam ben de haftada 3 4 kez yeterli zaten oldukça pratik
tatlım karanfil gerçekten çok güzel ben yapıyorum olumlu sonuç alırsın inşallah sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?