- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.321
saç temizken mi yapmalıyız bu bakımı? kirliyken de olur mu yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım ama saçıma fazla geldi su arttı. Kalan suyu tekrar sürsek faydası olur mu ki :)
mrb ben sinemakili kürü uyguluyorum 3.kez uyguladım ve devam edicem peki bu arada bu uygulamayı da gerçekleştirsem olur mu sinemakiyi haftada bir uyguluyorum ztn
kızlar ben bu tuplu suyu 2kez uyguladım ama bu sefer saçım çok döküldü bıraksammı acaba bana acil cevap verin lütfennn
ayyy canım ya ne kadar memnun oldum anlatamam gerçekten bu kadar işe yaramış olması beni cok mutlu etti :1hug: cok sağol sonuclarını paylaştıgın için devamını bekliyorum mutlaka sevincine ortak olmak isterim eminim arkadaslarda isticeklerdir cok sağol tekrar canıma.s.a.s.:1hug:..![]()
bende 7.8 kere felan yaptım saçlarımı nisanın 22 sınde boyatmıştım kendı rengıne beyazlarımdan anlıyorum 1 buçuk cm felan uzadı bılmıyorum ıyımı kotumu bu uzama mıktarı :))Dün aksam 6 veya 7inci defa yaptim. saclarim yine cok güzel parliyor uzamada fark ediyorum keske ölcebilsemhep kirmizi turpla yaptim bide siyah denemek istiyorum bugün bulursam bide öyle deneyecegim
bende aynı cnm pazar gunlerı sinamekılı kür hafta içide turplu su ben gecen yıl cok memnun kalmıştım sinamekıden belıme yaklaşmıştı saçlarım ama bu yıl kuaförler budadı resmen ıkı farklı kuafor ettıler ıcınemrb ben sinemakili kürü uyguluyorum 3.kez uyguladım ve devam edicem peki bu arada bu uygulamayı da gerçekleştirsem olur mu sinemakiyi haftada bir uyguluyorum ztn