- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.941
evet bencede yaptığımız turplu su uygulamalarını burdan devam ettirelim.Rapunzel arkadaşımızın paylaşımlarını takip ediyodum ve kendimi motive ediyodum sanki.çünkü saclarım röfleden baya yıprandı bu turplu suyu yapınca sacların kendine gelmeye başlası sarılarım artık daha parlak
Saçım kısacık kızlar yardm edin 2 ayda ne kadar uzar turpla ortalama.
turp denemedim ama geçenlerde kuaförüm bana kitoko argan yağı tavsiye etti süper bi bakım yağı tabii kuaförde inanılmaz pahalı ama internetten kozmar.kom diye bir siteden çok uygun fiyatla temin edebilirsiniz.benimkide bitince oradan almayı düşünüyorum.süper mucze bir yağ saça uygulayıp durulamadan kullanıyorsunuz.hem şekillendiriyor hemde inanılmaz bakımyapıyo.....ayrıca uzatıyor....
canım turp bilmiyrum ama ben kitoko oil argan yağı inanılmaz uzatıyor ve saçları canlandırıyor bilgin olsun
kızlar turp saç uzatma çok etkiliymiş gerçekten 1 hafta da 1-2 santim uzuyormuş üstelik parlaklk ve yumuşaklık veriyomuş saça mutlaka denemem lazım ben bugün çıktım aramaya ama bulamadım yaz olduğu için .
nerden bulabilirim acabaaaaa bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi lütfeen
canım benim ben mrketten aldım ama bazı marketlerde olmuyo ama pazarda %90 olur diye düşünüyorum.ve şu anda turpumu yapıyorum kaynıyo ocakta evde berbat bi koku var.komşum geldi bu ne koku filan dedim dışardan geliyo filan öyle geçiştirdim
canım benim ben mrketten aldım ama bazı marketlerde olmuyo ama pazarda %90 olur diye düşünüyorum.ve şu anda turpumu yapıyorum kaynıyo ocakta evde berbat bi koku var.komşum geldi bu ne koku filan dedim dışardan geliyo filan öyle geçiştirdim
Bir tek pazara sormadım, onun dısında her yere sordum turp tok hiç bir yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?