- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.901
Kokusunu kimse sevmiyor saclarimiz ugruna nelere katlaniyoruz:)) Sen iyisini kullaniyorsun canim ben bulamadigim icin kirmizisini kullaniyorum
Turp suyunu kaç günde bir tekrarlamak gerekiyor bilgi verebilir misiniz lütfen?
merhaba kızlar ben üç haftadır sinameki+tatlı bağdem yağı+bemiks ampul karışımını yapıyorum ve bu kürüde denemek istiyorum haftada bir sinameki kürünü iki kezde turplu suyu yapsam saçlarıma zarar vermez umarım saçlarımı dökermi diye korkuyorum ve uzun sürede yapıcam ekim ayına kadar. nişanıma kadar saçlarım uzasın istiyorum ne kadar aralıklarla uygulamalım bu kürleri bilgisi olan paylaşşın lütfen..
Evet canim rengine gore etkisi de farkli. Ben kirmizi turp kullaniyorum ama sen bulabilirsen siyah turp daha etkili olur
arkadaşlar ben de burdan okuduklarımdan etkilenerek bi deneyeyim dedim kırmızı turp kullandım ymurta sarısı ve iki çay kaşığı da zeytinyağı koydum uyguladım yaklaşık 3 saat bekledi.ama yıkarken ve yıkadıktan sonraki o kokusu aman Yarabbi çok kötü koktu saçım resmen yürüyen omlet gibi dolaştım ortalıktafeci yumurta koktu saçım iki yıkamada anca çıktı..:120: az önce aktardan barcelino bakım yağı aldım içinde bir çok bitkinin yağı var burada da iyi yorumlar aldığını gördüm bakalım o nasıl bir etki yapıcak
Kızlar kesinlikle denemelisiniz benim saçlarım bebek saçı gibi oldu yaa yumuşacıık .. daha yapalı 3 gün oldu pek bu uzama göremedim ama bakım için kullanacaksanız süper bi maske .. ayrıca uzaması 1 hafta sonra belli oluyormuş.. ben fındık turp kullandım (kesinlikle kırmızıyı öneriyorum) yaklaşık 9-10 tane fındık turbunu yıkayın ve kabuklarıyla rendeleyin sonra 2bucuk su bardağı suya koyun ve ocağa alın yaklaşık 20 dakika kaynatın ve soüumaya bırakın. ardından süzün ve içerisine 1 yemek kaşığı dolusu saf zeytinyağı koyun saçların yumuşaması sağlıklı uzaması ve beslenmesi konusunda zeytinyağı önemli bir rol oynuyor.. içine bir yumurtanın sarısıda ekleyip karıştırın. AÇIKCA SÖYLEMEK GEREKİRSE KOKUSU İĞRENÇÇÇÇ OLUYO . hatta ben tereddütle hareket ettim acaba sürsemmi sürmesemmi diye ama kesinlkle tavsiye ediyorum.. saçlarınızı tarayın ve kafanızı öne eğip diplerden başlayarak bu karışımı yavaşca saç diplerinize sürün masaj yaparak bi güzel bütün saç diplerinize yedirin ve yaklaşık 1 saat bekleteceğimiz için kokusuna katlanmamak adına eşarp yada bir poşetle kafanızı sarın .. bu şekilde yaklaşık 45 dakika ile 1 saat arası bekleyin .. saçlarınızı soğuk suyla yıkayın yumurta çabuk pişen bir besindir biliyorsunuz .. ılık su bile yumurtayı kafanızda pişirebiliyor.. o yüzden soğuk suya dayanamayacak olursanız kafanızı eğin ve öyle durulayın ardından sıcacık suyla duşunuzu alabilirsiniz :) bu arada bitki özlü bi şampuan kullanmanızı tavsiye ediyorum.. sonuçları yazmayı unutmayınnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?