- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.981
çok güzel uzamışşş....Daylight, canım bak bu arkadaş da sadece turp+ havuçla yapıomuş, yumurta koymadan. işe yarıo o da yani:dance:
Haftada kaç gün yapılmalı??
Kızlar bu turp kürü saç dökülmesine karşı etkili mi acaba?? benim saçlarım bu aralar yine çok dökülüyor, çok üzülüyorum[/QU
canım ilk yorumlarda etkili olduğunu söylemişler, işe yarar inş.
merhabalar kızlar,ben yeni üyeyim buraya .. turplu suyu 5 haftadır kullanıyorum saçlarım 8 santime yakın uzadı benim....eskiden çalı süpürgesi gibi ve çok seyrekti saçlarım .açarak gezdiğimi hatırlamam saçlarımı ama bu turp mucize..saçlarım o kdar yumuşak ve öyle güzel parlıyo ki..daha gür ve daha bakımlı duruyo artık ..uzamasını bi yana bırakın sırf bu bakımlı görüntü için bile kullanılır...deneyin kızlar ..kötü kokuyo ama denemeye değer:)
canım her gün mü yapıyorsun ve kaç saat bekletiyorsun saçında ?
merhabalar kızlar,ben yeni üyeyim buraya .. turplu suyu 5 haftadır kullanıyorum saçlarım 8 santime yakın uzadı benim....eskiden çalı süpürgesi gibi ve çok seyrekti saçlarım .açarak gezdiğimi hatırlamam saçlarımı ama bu turp mucize..saçlarım o kdar yumuşak ve öyle güzel parlıyo ki..daha gür ve daha bakımlı duruyo artık ..uzamasını bi yana bırakın sırf bu bakımlı görüntü için bile kullanılır...deneyin kızlar ..kötü kokuyo ama denemeye değer:)
bazen iki bazen üç günde bir yapıyorum canım. içine zeytinyağı da katıyorum yalnız...ve uzun süre bekletiyorum 5-6 saat kadar ama 2 saatte yeterli vaktin yoksa... genelde öyle yapıyolar sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?