Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canım yazmıştım çok ama çok araştırdım entele denicektim son anda bu mucizevi bitkiyi denemiş bulundum..arkadasların projesinde yer alıyodu ayrıca neler neler yazıyodu yararları hakkında deneyince görmüş oldum bende..sizlere aktardım burdan..tarifi ise internetten buldum ve uyguladım sonuçsa süperdi ve sizlerle paylaştım..saç uzatmak için onca zahmete katlanıp sonuc alamayanlar oluyordu diğer bölümlerde sizinle paylaşmak görev gibiydi yani benim için..
inşallah seninde işine yarar senin sonuclarınla da mutlu oluruz..yerimsenibena.s.

arkadaslar kendi mesajlarimi göndermek icin nasil nasil yer acabilirim.yardimci olurmusunuz lütfen

nasıl yani tatlım özel olarak istiyosan yukarıda giriş yaptıgın nickinin yazdıgı yerde özel mesaj var ordan solda yeni özel mesaj yolla var oraya gir ve istediğin kişinin nickini en basa sonra baslık ve sonra msj yaz ve göndere bas işte bu kadar canım..yerimseniben

arkadaslar kendi mesajlarimi göndermek icin nasil nasil yer acabilirim.yardimci olurmusunuz lütfen

Canım forum araçları var ya oraya tıklayıp yeni konu aç de ve oradan devam et.
Cevap yazarken asıl topiğide es geçmiyim dedim, yorumlarımı yazayım.
Ben 2 günde bir yapamıyorum ama elimden geldiğince sık yapmaya çalışıyorum. Genellikle gece sürüp sabah yıkıyorum, derslerimin öğleden sonra olduğu zamanlarda:icecream:
Benim saçlarımda bir problem yoktu şükür sağlıklıydı ama belli bir noktadan sonra uzatamazdım saçlarımı cansızlaşırdı.
Turplu suya başladım başlayalı, kırıklarımı aldırma gereği duymuyorum, çünkü saçımda kırık yok:teytey:
Siz bu formülün sadece saç uzatmasına odaklanmışsınız, ama bu formül her şeyden önce saçı kuvvetlendiriyor. Mevsim değişikliğinde olmamıza rağmen çok az dökülüyr saçlarım yıkadığım zaman.a.s
Ben bu tuprlu suyu bırakmam gari:roflol:

süpersin canım cok mutlu ettin beni inşallah herkeste böyle güzel etkilerini görebiliriz ve mutlu oluruz ..Şeniz
kırıklarım benim suan cok olmalıydı ama iki gün önce kuaföre gittim kaş için ve sarıkızın bi ürünü vardı ne olugunu sordum saçları yumuşatmak için dedi.. sonra döndü baktı senin saçların maşallah hiç gereği yok dedi.normalde saçlarımı kesmeye calışması gerekirdi kırıklardan..kaydirigubbakcemile3 bence tek kelimeyle süpper süpper süpper..hihoyyythihoyyyt

ben turplu su kullandım ve memnun kaldım. gerçekten hem uzatıyor hemde bakım yapıyor. tek kelimeyle müthiş. biraz pis bir kokusu var o kadar.sakın şüpheye düşmeyin durulayınca anında geçiyor.

ben turplu su kullandım ve memnun kaldım. gerçekten hem uzatıyor hemde bakım yapıyor. tek kelimeyle müthiş. biraz pis bir kokusu var o kadar.sakın şüpheye düşmeyin durulayınca anında geçiyor.

evet kokusu gerçekten berbat..kaydirigubbakcemile3 ama işine yaraması cok hosuma gitticok sağol sonucunu paylaştıgın için tatlım ..diğer sonuclarını a bekliyoruz..yerimseniben

Sanırım kırıkları önleyen yumurta sarısıa.s
Bencede sarıkıza falan gerek yok benim de yumuşacık saçlarım ama yine de Tresan'ın saç kremini kullanıyorum çok memnunum.:hooray:
Bu topic benim en sadık kaldığım topik oldu.:teytey:

Konunuzdan haberiniz yok..Mesaj temizliği yapıp açtım konunuzu..Yani bi konudan diğer konuya kişileri suçlamaya mı geldiniz..Bunun yerine konu kilitleyene yani bana sebep sorabilirdiniz..Bu davranışınız hoş olmamış..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=4129793#post4129793

Son düzenleme:

sağol canım sadık kalıgın için:1hug: ve bizimle sonuclarını paylaşıp destek olugun için ..Şeniz

Sevgilerimle..a.s.

sardunya sana tek lafım yok sana ne hakaretler edildi senin konunda gelip bana çatmışsın ne diyebilirim ki artık..zaten tek derdim turplu suyu sahiplenmekti..manava gidin pazara gidin sizin olsun turplar ya ben bana yarayanı paylaştım kimse de bişe diyemez ben zorla oturtup sacınıza uygulamıyorum tamam yeter artık ya.

slm kızlar ne zamandır resim koymak istiyodum bugüne nasipmiş gerçi toplu saçlarım ama nekadar uzadığını kanıtlamak için toplu çektim ayrıca yanık yerlerin nasıl düzeldiğini göstermek istedim önceden saçlarım yarıya kadar okadar kötü görünüyordu elektrik çarpmış gibiydi şimdi daha iyi artık şekillendirici sürmüyorum çok fazla saçıma okadar yatıştı yani...işte resimyerimsenibensositososito
http://aylinmanisa.googlepages.com/Aylin282.jpg:hooray:

maşallah kız toplanmıyor diyordun bi ara bugünlerini de gördük..hihoyyyt saçların maşallah yani beni de geçtiklava: bahsettiğin yaglaran mı böyle parlıyor nazar değmesin uzamasına da...

canım benim valla yağlardan olduğunu pek sanmıyorum çünkü 2 aydır yapıyordum düzenli hiç böyle olmamıştı bu turbun sayesinde tatlım evet toplanmıyordu ama artık toplanıyor en kısa zamandada salık halini koyucam tatlım...

Son düzenleme:

tatlım mesajının son cümlesinin üçüncü kelimesini editle ve sil lütfen tartışma olmamalı burası paylaşımın ve güzel sonucların oldugu bir yer simdiden anlayışın için sağol aylincim..sen anladın beni yerimseniben

salık halini de merakla bekliyorum canım ...Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar saçlarınızı hangi şampuanla yıkıyorsunuz yazan olursa sevinirim fairylike ben tresan ile yıkıyorum da çok sert yapıyor zaten.bu formülün etkisini bozabilir yumuşayacağını sanmıyorum.Siz de yazarsanız iyi olur çünkü durulama da çok önemli

canım head&shoulders kullanıyordum bitti simdi evde hacı şakir var onunla yıkıyorum mis gibi..:dance:

canım benim 2 kez yapışımda 0.5 cm civarında uzadı bilgin olsun o şekildede işe yarıyor yani

canım benim 2 kez yapışımda 0.5 cm civarında uzadı bilgin olsun o şekildede işe yarıyor yani

canım bi sevindirici haber dahahihoyyythihoyyythihoyyyt

cok mutlu oldum gerçekten inşallah bakımını da yapıyodur sonuclarınla bizi mutlu ettigin için sağolyerimseniben diğer sonuclarını da merakla bekliyoruz tatlım..bizi merakta bırakma yoksa...kötükedihüsokaydirigubbakcemile3

merak etme canım tabiki paylaşıcam daha öncede yazmıştım gelişmeleri inş yarın tekrardan başlıycam bakalım 1 hafta sonra durumlar ne olucak paylaş:1hug:ırım

evet arkadaşlar bende dün saçıma turp suyu uyguladım kuruttum ve ilk yıkamada dahil etksini gördüm benim gözlemlediğim kadarıyla ilk yıkamada saçlarım yumuşacık oldu ve parlaklık kazandı :):) ama kokusu varya nyse gerçekten işe yarıyor haftada iki kez uygulamayı düşünüyorum acaba gün aşırı yıkasam zararı olurmu bilgisi olanlar varya yardım pLs...:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…