- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi EstetikEditor
benim saçlarım da boyalı ve turplu su bi akma yapmadı bence kullandıgın boyadandır gaye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekı kızlar yumurtanın sarısını koyuyoruz ya beyazını da koysak ne olur ki?
Rapunzelimcimgeçende başlamıştım artık hiç bırakmamak üzere başladım allahn izniyle... dün başladım... 2 günde bir bi gün aşırımı yapçaktk cnm bunu...
teşekkürler tarif için şimdi gördüm deniycem :)
deneyenler varsa eğer bilgilendirirse iyi olur gerçekten..Sağol değerli sorun için..
böyle yeni yeni fikirler üretelim tecrübeli olanlardanda öğrenince daha da süper bişey cıkacak ortaya..hihoyyyt
gerçi fazlasıyla yetiyor bana da ama belki daha cok işe yarayanını buluruz hep birlikte KK tarifi olur hahayttkaydirigubbakcemile3
daha önceden yumurta sarısı ve zeytin yağını karıştırıp saçıma maske yapıyordum,çokta memnun kalmıştım. sonra yumurtanın beyazı ziyan olmasın diye karışıma ekledim:1rolleyes:saçlarım kazık gibi oldu,karışım kafamdayken sanki sert jöle sürmüşüm gibiydi yıkarkende çok döküldü. sarısı dediklerine göre var bi hikmeti, çok bilmişlik yapmak iyi değil![]()
hehe tamam cnm :1hug:Rockunzelcimevet canım iki günde bir saçında olacak bu maske..kötükedihüso
fairy like öncelikle cok özür diliyorum kardesim.inanki nereden yeni mesaj yollayabilirim cok aradim,bulamayinca bende buraya göndeerdim.tekrar kusura bakma olurmu.(
2. turplu su denemem de az önce sonuçlandı.. saçlarım yanık kısımları hala yanık (düzelmesini gibi bi umudum zaten yok tabi) ama geri kalan sağlam kısımlar artık cansız durmuyor. saçımın dalgası belli olmaya basladı kuaför rezaletinden sonra.. pazartesi 3. günüm süper bişey ya uzatmasa bile yumuşacık we canlı duruo saçlarım :)