E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canlarım dunden sonra saclarım yumusacık oldu ve cok guzel sekıl aldı:) yanı bu arada yumurta kokusu var sacımda cıkmadı dıyen arkadaslardasn ıcın, o koku burnunuzun ıcıne yerlestıgı ıcın, koku hala varmıs gıbı gelıyor sızlere, anneme ve arkadasıma koklattım kokmuor dedıler, haftada bır yapacagım, cunku basım cok agrımıs dun , ah yazın bılseydık dehset olacaktıııı
nedense bi ben çok rahatsız olmamışım o kokudan.. yarın akşam 2. uygulamamı gerçekleştiricem inş.. ya ama şöle bi durum var ben pazartesi günü saçımı boyayacaktım.. şimdi bu 2 kullanımın faydasını gözle göremicem
merhaba arkadaslar.
bende geldim araniza, sclarimla cok buyuk sorunlarim oldu, kestire kestire duzeldi, gec uzuyor ama.. ben kivircik perma yaptirdim, duzlestirici kullandim føn cektim cok zamaninda, son 2yildir kendi haline biraktim boya da surmuyorum.
su anda tamda parlakliga ve uzamasina ihtiyacim var tabi birde døkulmesi kesilse harika olur, omuzlarimda saclarim simdi, kayniyor turplu su simdi =) birazdan bende baslicam, bakalim insallah ise yarar.
FairyLike okadar icten ilgileniyorsunki konuyla ilgilenenlerle.. cok tesekkurler burada paylastigin icin, herkeste ise yarar umarim
Arkadaşlar durularken şampuanlıyor musunuz yoksa sırf suyla mı duruluyorsunuz?bir de karaturp mu olacak bu?
turplu suyumu kaynatiyorum suan insallah soguduktan sonra hem kizlarima hemde kendim kullanacagim.kizlar bisey sorucam strec film diyosunuz ya o nedir anlamadim basimi havluyla sarsam sadece olmazmi.türkiyede cok bulunmayan biseymi siyah turp ben almanyada yasadigimdan dolayi diyorum pazarlarda var burada.Allaha emanet olun.öpüldünüz
kızlar ilk sayfalara baktım ama göremedim bu karışım krem kıvamında olmuyor dimi çünkü ben yaptığımda su halindeydi yani oldukça sulu bir karışım..peki bunu nasıl masaj yaparak sürüyorsunuz onu anlayamadım..benim yumurta suda pişince ben uygukamayı yapamadım da
kızlaaar bende hemen yarın deniyorum bayıldım bu formüle
hergün yapıcam bu saçları kocişimin istediği boya getirinceye kadarve birdahada kafama toka dahil hiç bişi takmicam
hepinize çok teşekkür ederim canlarım
FAİRYLİKE;cnm benım sana bısey daha danıscam,ben bu turplu suyu yapıyorm ama dedıgın gıbı ıkı gunde bı yanı haftada 3 gun yapamıyorum,fırsatım olmuyo,o yuzden 3gun arayla haftada sadece ıkıkere yapabılıyorm,yıne aynı etkıyı gorebılırmıyım tatlım
ya gerçekten ne kadar faydası oluyor insanlar üzerinde???bende mi bi anormallik var yarım cm anca uzadı ne zamandır uyguluyorum amaniye böyle oldu ben mi yanlış ölçüyorum acaba???? nasıl sonuçlar aldınız arkadaşlarr?? ama yılmadan yapmaya devam edicem kolay pes etmiycem ama inşallah faydası da olur.Çok üzgünüm çoook
tatlım bilemiyorum ama olabildigince sık yapmaya calış bir hafta sonunda anlarız zaten neyin ne oldugunu tamam mı canım..yerimsenibensonuclarını mutlaka merakla bekliyorum yalnız unutma tamam..Şeniz
bende başladım bu turp suyuna bakalım nasıl olcak daha bi kere uyguladım bakım yapsın yeter bana..yalnız sanki boyayı akıtıyo gibi geldi bana ama çok emin değilim:S bide gerçekten güzel yumuşattı..saolll fairylike
TABI TATLIM ELIMDEN GELDIGINCE COK UYGULAMAYA CALISIYORM,ZAMANIM KISITLI OLDUGUNDAN 1 HAFTA ICINDE SADECE 2 KERE UYGULUYORM,ZAMANIM OLDUKCA HAFTADA 3 KERE YAPMAYA CALIŞCAM OPTUM SEKERIMŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?