- Konu Sahibi EstetikEditor
canım head&shoulders kullanıyordum bitti simdi evde hacı şakir var onunla yıkıyorum mis gibi..:dance:
anladım canım ben de deniyeyim bakalım hala turp alamadım ama yarın ilk işim bu olacakkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım head&shoulders kullanıyordum bitti simdi evde hacı şakir var onunla yıkıyorum mis gibi..:dance:
anladım canım ben de deniyeyim bakalım hala turp alamadım ama yarın ilk işim bu olacakkaydirigubbakcemile3
evet fairylike seni alnından öpüyorum cnmsaçlarım uzadı senin yüzünden dip boyaya gidecem şimdi:)
saçım röfleli olduğu için kolay anlaşılıo.
4 kez kullandım. dahada kullanacam turplusuya devam.
selam herkese öncelikle FairyLike sana çok teşekkür ediyorum .benim enbüyük hayalimdi uzun saç ama çok döküldüğü için hep kısa .ben uzatamadığım için kızlarımın saçını uzatıyorum .bugün bende turplusuya başlayacam tabi kızlarımada yapacam inşallah banada kızlarımada iyi gelir turplar kaynamakta .sonuçları bende yazarım
cok cok sevindim uzamasına canımhihoyyythihoyyyt saçlarını boyatman gerekicekmiş ama olsun uzasında:jeyyar: ayrıca senin saçlarında da yumuşaklık ve parlaklık etkisi gösterdi mi merak ettim canım..Şeniz
kızlar saçlarınızı hangi şampuanla yıkıyorsunuz yazan olursa sevinirim fairylike ben tresan ile yıkıyorum da çok sert yapıyor zaten.bu formülün etkisini bozabilir yumuşayacağını sanmıyorum.Siz de yazarsanız iyi olur çünkü durulama da çok önemli
saçların çok güzelmiş gerçekten,epey de uzamış.bayılıyorum böyle formüllere ya.
Fairylike Sacinin Resmini koymussun sevindim :) Nazar degmezin insallah.Yalniz bisey sorucam.Ya su Turplu Sudanmi bilmyiorum ama benim Kafam kasiniyor gerci daha 2.sini yapmadim ama yarin yapmaya düsünyorum.
Ya neden herkes Tresan'ın sertleştirdiğini yazıyor?
Ben uzun zamandır kullanıyorum, kremiyle beraber.
Yok böyle bir yumuşaklık, saçım gerçekten ipek gibi
Hiç sertleşme yaşamadım ben.:uhm:
ama kremiyle kullanıyorum diyorsun ben de kemle kullanıyorum.ama kremsiz gacur gucur oluyor ve çok dolaşıyor.
Kızlar ben turplu suyu yapınca sabaha kadar bekletiyorum genellikle sabah yıkıyorum.
Bugün yine öyle yapıcam ama annem ıslak saçlarla yatma, hasta olucaksın deyip duruyor.
Saçlarımı kurutsam o şekilde bi zararı olur mu?kaydirigubbakcemile2