Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

selam kızlar geçtiğimiz perş. yapmıştım turplu suyu
ama bnm saçımda boya olmadığı için gözle görülcek bi uzamayı göremedim :)
ama bu akşam 2. yapıcamm
sonuçlrı yine yazıcam:)

ah canım kusura bakma lütfen simdi gördüm yazını :1hug:inşallah üçüncüde sonucunu sende görebilirsin tatlım..bizimle paylaşmayı unutma olur mu..yerimseniben

canım zaten kışı böyle hilelerle geçiricez başka yolu yok :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
hasta olmaktansa cünkü bendede sinüzit denen illet var bakalım deneyince görücez etkisi azalıyor mu atıyor mu ..yerimseniben

Ben bugünlük yine kurutmadan yatıcam.
Havalar iyice soğumadan en verimli şekilde yapalımkaydirigubbakcemile5
Kışın da gündüz yapar yıkarım artık.a.s.

Ben bugünlük yine kurutmadan yatıcam.
Havalar iyice soğumadan en verimli şekilde yapalımkaydirigubbakcemile5
Kışın da gündüz yapar yıkarım artık.a.s.

evet canım nasılsa hepberaberiz artık bakalım birlikte yapıcaz bişeyler ..sengözlerimebaksanab

kızlar dokulmeyede iyi geliyomuuuuuuuuuuuuuuuu

tatlım ya bana iyi geldi cogu arkadasımıza da iyi geldi dökülme konusunda..:jeyyar: ama herzaman söylerim kendi sacında denemeden anlayamazsın ama yan etkisi yok şükür yani bişey kaybetmezsin ..bir hafta içinde toparlasa saçların kendini toparlar belli eder kendini canım..eğer denersen haberimiz olsun sonuçlarından...yerimseniben

bu tarif bende uzama yapmadı söylemiştim ama bugün farkettim elimi saçıma atınca tutam tutam kopuyor..turplu su kullandığım dönemde duşta ve tararken yine dökülüyordu ama elimi saçıma götürünce bi kaç telden fazla gelmiyordu..şimdi bu sayı çıktı yine 20-30 tele..sanırım dökülmeye faydası var kızlar :1rolleyes:

ayyy canımm cok ama cok sevindimŞeniz gerçekten inşallah bakalım herkeste bu şekilde işe yarar ..:1rolleyes:

benimde ikinci denemem bugun kizlar, suanda kafam sarili.. birazdan yikarim bende.. ama ilk denememde bile farkedilir bir guzellik vardi sacimda =)

FairyLike Allah razi olsun =) Bu arada senin saclarin cok guzel, daha guzel olmasi dilegiyle..

arkadaşlar benim turlu su yapalı 15 gün falan oldu. iki günde bir yapıyorum.saçlarımı çok yumuşak yaptı. ama son bir kaç seferdir saçlarım çok dökülmeye başladı ama yıkarken. ilk başlarda böyle bişi olmamıştı.acaba mevsimsel bi olay mı yoksa turptan mı oluyoooo... ama turptan olsa ilk başlarda yaptığımda olmaz mıydı. saçlarımında uzadığını farkediyorum bırakmak istemiyorum. ne yapayım sizce...:uhm:
bu arada haftasonu eşimle bayrampaşa carrefour a gittik ve SİYAH TURP buldum. arayanların bilgisi olsun. ben görünce birden saldırdım nerdeyse 2 kilo turp aldım. bi daha bulamam diye. eşim beni öyle görünce napacaksın bu kadar turpu dedi sonrada kesin saçına süreceksin zaten ne bulsan ya saçına sürüyosun yada yüzüne dedi olsunnn ben siyah turpu bulduğuma sevindim ama saç dökülmem canımı sıkıyoooo..kaydirigubbakcemile3

canım inan bilemiyorum mevsimsel mi turptan mı..ama turptan olsa 15 gündür yapıyorum diyorsun mutlaka o zamanlar içinde de etkisini gösterirsi.. belki turplusu kullanmasaydın suanda saçların daha fazla dökülecekti..yerimsenibenben böyle düşünüyorum baska fikri olan arkadaşlarımızıda dinleyelim belki daha mantıklı acıklaması olan vardır canım siyah turp bulmana cok sevindim bi ben kaldım bulmayan..:çok üzgünüm: Şeniz

benimde ikinci denemem bugun kizlar, suanda kafam sarili.. birazdan yikarim bende.. ama ilk denememde bile farkedilir bir guzellik vardi sacimda =)

FairyLike Allah razi olsun =) Bu arada senin saclarin cok guzel, daha guzel olmasi dilegiyle..

cok cok sevindim canım o senin güzelliğin yerimseniben inşallah devamı gelir güzel sonuclarının ve tabi bizlerle paylaşımının cok sevindim gerçekten bizleri mutlu etmeye devam edersin umarım ...kaydirigubbakcemile3Şeniz

yorumları okudum bende yapcam bişi sormak istiorum bu formülle bi ayda min.sac ne kadar uzar??

canım herşeyi sor ama bunu sorma :dance: saçına baglı bazı arkadasların iki haftada 2.3 cm uzadı kimi arkadasın haftada 0.5 yerimseniben

Bende dün uygulamaya başladım bu turplu suyu saçlarım omuzlarımda. ölçtümde 30 cm bende etkisi nasıl olucak merak ediyorum açıkçası sizleride bu konuda bilgilendirrim. 1 ay içinde 4 cm oluyorsa bu mükemmel bir sonuç demektir. (yani mucize)

başla canım ama bizimle sonuclarını paylaşmayı unutma tamam..kötükedihüso inşallah sende güzel sonuclar alırsın bakalım..:teselli:

Ben bu tarifi 3 veya 4 defa uyguladim tam emin degilim...

Uzamasi ile ilgili hic birsey söyleyemeyecegim malesef
cünkü bi degisiklik farkedemedim simdiye kadar...:sm_confused:

Tamam saclarim daha canli...daha parlak ve daha dolgun görünüyor....sengözlerimebaksanab
ama yine cok fazla dökülüyor, ondada bi degisiklik göremedim...

Belkide 2 günde bir uygulamaya vaktim olmadigi icindir...:uhm:
3 günde bir yapabiliyorum anca vakti buldukca....belki bu yüzdendir....

Devam etmek istiyorum yinede...hic umudum yok gerci.

oy oy oyy ilk defa böyle olumsuz sonucları bir arada görüyorum
olabilir tabi ama gerçekçi olalım bunun haftada 2 kere yapmanla alakası oldugunu sanmıyorum..
senin gibi yapıp yararını görenler var cünkü ..
bir süre daha dene işini görmezse bırak canım..a.s
sonuclarını payaşmayı unutma ben takarım cünkü kafama simdi bunu..yerimseniben

Sevgiler...a.s.

başının üşümesinden ve sinüzitten muzdarip arkadaşlar için aklıma bi fikir geldi. streç, ince bir havlu üstüne de yün bere. nasılım?

başının üşümesinden ve sinüzitten muzdarip arkadaşlar için aklıma bi fikir geldi. streç, ince bir havlu üstüne de yün bere. nasılım?

bere mi harikasın sen yaaaaaaa....ŞenizŞenizŞeniz bu cok süper oldu gerçekten cok sağol canım ....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…