Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ayyy cok sevindim adına sonuclarını cok cok merak ediyorum gerçekten fark ediyo mu diye bizimle paylaşmayı unutma siyah turp bulamayan biri olarak merakla bekliyorum..Çok üzgünüm çoook

tabiki cnm paylaşırım sonucu, bu sabah uyguladım siyah turpu tabi hemen saçlar bi anda uzamıyo yerimseniben
bi kaç kullanım sonrası sonucu belirtirim kaydirigubbakcemile5
hatta foto çekeceğim en iyisi uzamayı sizlerde görün diye bence hepimiz bunu yaparsak iyi olur :enbuyukkk:

tabiki cnm paylaşırım sonucu, bu sabah uyguladım siyah turpu tabi hemen saçlar bi anda uzamıyo yerimseniben
bi kaç kullanım sonrası sonucu belirtirim kaydirigubbakcemile5
hatta foto çekeceğim en iyisi uzamayı sizlerde görün diye bence hepimiz bunu yaparsak iyi olur :enbuyukkk:

evet canım koyalım resimlerimizi saçların.. cok iyi olur bende dün gece koyacaktım ama acil işim cıktı malesef bugün akşama koymayı planlıyorum böylece bi ayda ne kadar uzadıgına herkes şahit olmuş olur hemde daha tatmin edici olur diğer yeni baslayanlar baslayacaklar için ..bosnakgüzelide bu fikri vermişti sağolsun ozaman biz üçümüz koyalım devamı gelir zaten bekliyorum saçlarının resmini canım unutma tamam..
a.s.

Bende dün ilk kez denedim.2 saat kafamda tutup yıkadım.Ama burda yıkarken hiç kreme ihtiyaç duymadım diyenler var:uhm: ben şampuanla yıkadım saçlarım sertti saç kremi mecbur kullandım.Benim saçım boyalı ondanmı acaba?Bide ilkkez yapanlar hemen birkaç faydasını görmüşler ama bende pek bişi olmadı sanki.Neyse devam edicem bakalım bi süre!!!

Bende dün ilk kez denedim.2 saat kafamda tutup yıkadım.Ama burda yıkarken hiç kreme ihtiyaç duymadım diyenler var:uhm: ben şampuanla yıkadım saçlarım sertti saç kremi mecbur kullandım.Benim saçım boyalı ondanmı acaba?Bide ilkkez yapanlar hemen birkaç faydasını görmüşler ama bende pek bişi olmadı sanki.Neyse devam edicem bakalım bi süre!!!

bende etkisini bir hafta sonra görmüştüm hatta bir hafta sonra 3 üncü 4 üncü yapışımda sok olmuştum uzamasına ve yumuşaklıgına hemen burda paylaşmıştım doğaldır saçın alışık olmayan bişeyi kabullenicek sonucta kimisinin hemen kabullenir kimisin daha sonra endişelenicek bişe yok zaten zararıda yok Allah'a şükür..yerimseniben

bende etkisini bir hafta sonra görmüştüm hatta bir hafta sonra 3 üncü 4 üncü yapışımda sok olmuştum uzamasına ve yumuşaklıgına hemen burda paylaşmıştım doğaldır saçın alışık olmayan bişeyi kabullenicek sonucta kimisinin hemen kabullenir kimisin daha sonra endişelenicek bişe yok zaten zararıda yok Allah'a şükür..yerimseniben

Tabiki cnm hemen etki bekleyemem zaten.Enaz bir ay denicem bakalım sonuçları paylaşırım.Hııı bide şey dicem ben dün kaynattım kullandım ama geriye turplu su kaldı.Atmaya kıyamadım kavanoza koyup dolaba koydum.Size sorayım dedim siz kalanı kullanıyormusunuz yoksa hep tazemi yapıyorsunuz?

Tabiki cnm hemen etki bekleyemem zaten.Enaz bir ay denicem bakalım sonuçları paylaşırım.Hııı bide şey dicem ben dün kaynattım kullandım ama geriye turplu su kaldı.Atmaya kıyamadım kavanoza koyup dolaba koydum.Size sorayım dedim siz kalanı kullanıyormusunuz yoksa hep tazemi yapıyorsunuz?

canım önümüz kış malum bizde saklayıp kullanmayı düşünüyoruz deneyen arkadaslar var etkisi değişmemiş hiç bi şekilde olabildigince taze yapmaya özen gösteriyoruz ama sağlık herşeyden önde tabiki..yerimseniben

Evet dün nasip oldu denemeye ve bende yaptim ilk defa Turplusuyu sacima sürdüm biraz turpparcalarindanda aldim iyice masaj yaparak sürdüm.ve SAcimi posete gecirip 2 saaat beklettim.arada sirada Kurutma makineyle isittim üsütmeyim diye.Ve Yikandiktan sonra sonuc saclarimi taradigimda aslinda firca doluyordu saclarla bikac kil vardi sadece fircada.Malum Ilk yapisim saclarim serti ama paril paril parliyordu yani bi canlilik geldi gelecek gibi :DSevindim ya Arkadaslar Sacresimlerini koymaya hazirlanan ARkadaslar cikti 1 Ay sonra bende koyarim insallah.Hadi HEpimize Hayirli SAc uzamalar :)

turplu suyumu kaynatiyorum suan insallah soguduktan sonra hem kizlarima hemde kendim kullanacagim.kizlar bisey sorucam strec film diyosunuz ya o nedir anlamadim basimi havluyla sarsam sadece olmazmi.türkiyede cok bulunmayan biseymi siyah turp ben almanyada yasadigimdan dolayi diyorum pazarlarda var burada.Allaha emanet olun.öpüldünüz

geçen gün kırmızı turpu aldım bir güzel rendeledikten sonra kaynattım sonra soğumasını beklemeden içine yumurta sarısını ekledim yumurta resmen pişti o kaynar suyun içinde..okadardalgındım ki böyle olacağını düşünemedim..soğumasını beklemem gerekirdi..midem bulandı çok kötü bende döktüm anlayacağınız bir türlü yapmak nasip olmadı..bend egittim aktardan aldığım yağları karıştırıp sürdüm kafama ama nedense bana o karışım yağlar pek iyi gelmiyor tek umudum turplu su tekrar denicem en yakın zamanda :)

ilahi kivilcim yazini okurken güldüm valla.ama dert etme bazen hepimiz dalgin oluyoruz.hihihiihi:)neyse insallah kismet olur kisa zamanda yaparsin sanada iyi gelir hepimizede canim Allaha emanet ol.

turplu suyumu kaynatiyorum suan insallah soguduktan sonra hem kizlarima hemde kendim kullanacagim.kizlar bisey sorucam strec film diyosunuz ya o nedir anlamadim basimi havluyla sarsam sadece olmazmi.türkiyede cok bulunmayan biseymi siyah turp ben almanyada yasadigimdan dolayi diyorum pazarlarda var burada.Allaha emanet olun.öpüldünüz

direk havluyla sararsan havlu saçındaki karışımı emer.o yüzden ya streçle sarıyoruz yada herhangi bir poşet olabilir onunla sarıp üzerine havlu sararsan hem saçındaki su daha az damlar hemde daha faydalı olur. a.s

merhaba arkadaslar.
bende geldim araniza, sclarimla cok buyuk sorunlarim oldu, kestire kestire duzeldi, gec uzuyor ama.. ben kivircik perma yaptirdim, duzlestirici kullandim føn cektim cok zamaninda, son 2yildir kendi haline biraktim boya da surmuyorum.

su anda tamda parlakliga ve uzamasina ihtiyacim var tabi birde døkulmesi kesilse harika olur, omuzlarimda saclarim simdi, kayniyor turplu su simdi =) birazdan bende baslicam, bakalim insallah ise yarar.

FairyLike okadar icten ilgileniyorsunki konuyla ilgilenenlerle.. cok tesekkurler burada paylastigin icin, herkeste ise yarar umarim

havluyla sarsan şıp şıp damlar etrafa. suyu dışarı vermesin diye poşetliyoruz. ay şu hale bak biz bulamadık siyah turp hanım almanyalarda bulmuşsırnaşık şey aslında pazarlara falan bakmak lazım markette kırmızısı oluyor tabi. bu arada kızlarınız o kokuya dayanabilir mi acaba 2 saat :)

Evet dün nasip oldu denemeye ve bende yaptim ilk defa Turplusuyu sacima sürdüm biraz turpparcalarindanda aldim iyice masaj yaparak sürdüm.ve SAcimi posete gecirip 2 saaat beklettim.arada sirada Kurutma makineyle isittim üsütmeyim diye.Ve Yikandiktan sonra sonuc saclarimi taradigimda aslinda firca doluyordu saclarla bikac kil vardi sadece fircada.Malum Ilk yapisim saclarim serti ama paril paril parliyordu yani bi canlilik geldi gelecek gibi :DSevindim ya Arkadaslar Sacresimlerini koymaya hazirlanan ARkadaslar cikti 1 Ay sonra bende koyarim insallah.Hadi HEpimize Hayirli SAc uzamalar :)

fotograf olayını şöyle düşünüyoruz. şimdi tarihli resim çekiyorsun( hani makinaların özelliği var ya sağ altta tarih yazan) , uzarsa son halini de çekip buraya ekliyorsun. sen 1 ay sonra çeksen biz anlamayız ki şimdiki saçının boyutunu bilmiyoruz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.
bende geldim araniza, sclarimla cok buyuk sorunlarim oldu, kestire kestire duzeldi, gec uzuyor ama.. ben kivircik perma yaptirdim, duzlestirici kullandim føn cektim cok zamaninda, son 2yildir kendi haline biraktim boya da surmuyorum.

su anda tamda parlakliga ve uzamasina ihtiyacim var tabi birde døkulmesi kesilse harika olur, omuzlarimda saclarim simdi, kayniyor turplu su simdi =) birazdan bende baslicam, bakalim insallah ise yarar.

FairyLike okadar icten ilgileniyorsunki konuyla ilgilenenlerle.. cok tesekkurler burada paylastigin icin, herkeste ise yarar umarim

inşaallah işinize yarar. ölçmeyi ve bize yazmayı unutmayın tamam mı.

geçen gün kırmızı turpu aldım bir güzel rendeledikten sonra kaynattım sonra soğumasını beklemeden içine yumurta sarısını ekledim yumurta resmen pişti o kaynar suyun içinde..okadardalgındım ki böyle olacağını düşünemedim..soğumasını beklemem gerekirdi..midem bulandı çok kötü bende döktüm anlayacağınız bir türlü yapmak nasip olmadı..bend egittim aktardan aldığım yağları karıştırıp sürdüm kafama ama nedense bana o karışım yağlar pek iyi gelmiyor tek umudum turplu su tekrar denicem en yakın zamanda :)

aa onu bende yaptım. annem son anda dur yumurta pişer demişti. kaydirigubbakcemile3

ay kizlar güldüreyimmi sizi azicik bu arada.ne oldu biliyonuzmu turpu kaynatiyordum esim oturma odasinda bebekle oturuyor bende mutfaktayim odadan bana sesleniyor hanim gelde su kizin altini al dedi cok kötü kokuttu bende aldim kizi altina baktim bisey yok dedim adam hala diyoki biseyler kokuyo ama heralde cocuk habire gaz cikariyor diyo baktim mutfaga geldi aa burasi daha kötü kokuyo koku burdan geliyor demezmi bende dedimki senin aldigin o koku turptan geliyor dedim adam evden kacti. hihihihhii:)))

Kahvekolik tamam tabiki haber verecem. surekli takipteyim burda zaten =)

Duyguseli, bende esin gibi dayanamiyorum kokuya valla.. igrenc kokuyo..

nedense bi ben çok rahatsız olmamışım o kokudan.. yarın akşam 2. uygulamamı gerçekleştiricem inş.. ya ama şöle bi durum var ben pazartesi günü saçımı boyayacaktım.. şimdi bu 2 kullanımın faydasını gözle göremicem :(:(:(

canlarım dunden sonra saclarım yumusacık oldu ve cok guzel sekıl aldı:) yanı bu arada yumurta kokusu var sacımda cıkmadı dıyen arkadaslardasn ıcın, o koku burnunuzun ıcıne yerlestıgı ıcın, koku hala varmıs gıbı gelıyor sızlere, anneme ve arkadasıma koklattım kokmuor dedıler, haftada bır yapacagım, cunku basım cok agrımıs dun , ah yazın bılseydık dehset olacaktıııı

Back