Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar şuan kafamda turplu yumurtalı su war
21,30 da yaptımmm
ama ıslak ısla duruo bölee hasta olcam:S

benimde sinüzit var çok olmasada bikere bende grip oldum ama tabiki terkedemem turplu suyumu edemedimde zaten..kaydirigubbakcemile3 gripli gripli tekrar yapmıştım simdi alıştı vücudum bagısıklık kazandı alimallah.. saçlarıma gelince halinden cok memnunlar inşallah herkese nasip olur..:1hug:

bakalım cnm ben ilk kez yapıoyrum
kaçıncı uygulamada gösteriyo etkisni?

ben bi haftada gördüm ilk yapışta saçı yumuşatıyo falan uzattıgını bir haftada farkettim yani 3. yapışımda suanda bir ay oldu anlatamam nasıl güzel durdugunu resim koycam zaten doğal haliyle canım inşallah işine yarar seninde..:1rolleyes:

kızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum ben saçımı arife günü boyamıştım turplu suyu yapmadan önce akması durmuştu yıkarken turplu suyu yapınca saçlarımdaki boya akıyor ve saç rengimin açıldığını fark ettim

sağol canım da nolucak simdi yaramadıysa bırak tatlım ya..:çok üzgünüm:

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum siteye şansımı deneyeyim bi bakayım dedim açıldı hihoyyyt ben artık yapmıyorum turplu maalesef benim inatçı saçlarıma buda çözüm olmadı senağlama :çok üzgünüm: ne yapalım herşey herkeste aynı etkiyi yapmıyor işte 15gün denedim düzenli olarak olmadı sağlık olsun :teselli: ama burda işe yarayanların yorumlarını okudukça seviniyorum.ilaçlardan başka şeyler kullanılarakta oluyormış demekki her ne kadar ben dökülmeyi önlemek ve uzama sağlamak için ilaç kullanmak zorunda olsamda sizler adına mutluyum :1hug: ne diyeyim durmak yok yola devam :hooray:

canım cok üzüldüm ya..senağlama başka bişe diyemicem..:çok üzgünüm:senağlama

canım cok üzüldüm ya..senağlama başka bişe diyemicem..:çok üzgünüm:senağlama

üzülme canım burda herkes iyi niyetle birşeyler yapmaya çalışıyor.yardımların için teşekkür ederim..bir zararını görmedim hatta saçlarım çok parladı ama uzama olmadıktan sonra üşeniyorum artık karışım yapmaya..

ya kizlar bende sac dökülmesi zaten devamli vardi bide cocuklugumdan beri cok az zaten saclarim genc kizligimdan beri gitmedigim doktor kalmamisti kullanmadigim ilac kalmamisti valla derken ya kisa kestiriyodum saclarimi hic sevmem kisa saci aslinda yada bikactane arkadan tutturmali takma sacim var topuz gibi kendi saclarimi toplayip onlari takiyordum öyle idare ediyodum derken 4 ay önce dogum ettim kizimin 2.ayinda bir dökülmeye basladi inanin bunalima girdim 3 tel sacim vardi onuda kaybediyordum ve baktim heryer sac mutfaga varana kadar sofraya kadar karar verdim esime verdim makinayi ne olur dedim al sunu yardim et dedim saclarimi makinaya vuracam esimde sasirdi ama ne yapayim yildim yaaa.2 hafta önce vurmustum makinaya gecen hafta sonu okudum bu turplu su mucizesini ve hemen yaptim ama bidaha yapamadim zamanim olmadi bugün manavin önünden gecerken bi baktim siyah turp hemen kaptim valla yarin yapicam ins.yaa sorun ne biliyomusunuz saclarimizin azligi bizde genetik kizlarimdada var korkuyorum benim gibi olmalarindan tepemde hic sac yok valla yanlarda biraz var ama ayy ne diyim insallah hepimize yarar bu mucize.SIKTIM sizi kizlar yaa mektup gibi oldu valla.öpüldünüz hepiniz

bi dakka kırmızı turpla olmuyomu?? siyah mı olacak???

ben kırmzııyla yaptım şimdi yıkadım kuruttum
pek bi fark yok şişmdilik bakalım 2. ve 3. kez denediğimde ne olucakk

kızlar önümüz kış bu kadar sık yapabileceğimizi sanmıyorum çünkü 2 saat kaldığı taktirde üşüyorum belkide o yüzden rahatsızlandım sadece 2 kez yapabilmiştim 3. olmadı malesef ama bugün yine turplarımı aldım tekrardan başlıyorum inatla ve azimle:kaydirigubbakcemile3 bide bişi sorucam belki benimgibi yapanlar vardır ben asla saçımı soğuk suyla ılık suyla yıkıyamam donarım yani aşırı sıcak suyla yıkanırım acaba saçlarımdaki sertlikler bundan olmuş olabilirmi neticede içinde yumurta varCADIARZU:uhm:

yok cnm ya sertleşme ondan olmuyor bence sıcak suyla değil yani bende bikaç kez sıcak suyla yıkadımmaskeyi bnce o sertlik saçın alışma sürecinde oluyor bendede vardı önceden şimdiki uygulamalarımda olmuyor şakkıdışakkıdı

KIzlar,

yazilarinizin bi cogunu okudum ve karisimi bende yaptim...aynizamanda kardesim ve arkadasimda

bakalim bize nasil bi etki yapacak..

saclarimizi ölcdükde

bilgiler icin cok tesekkürler a.s.

kızlar siyah turp buldum ben :lepi:
bakalım onun etkisi nasıl olcak kaydirigubbakcemile5

gece zamanin dolmasini beklerken kitap okuyordum..uyuya kalmisim...sacimi sabah yikama firsatim oldu yane.... ve sonuc: saclarimda herhangi bi dökülme olmadi veeeeeee yumusacik... sac kremi kullanirdim normalde gerek kalmadi hic...hic böyle olmamisdi

ben karisimin icine yumurtayi tüm kirdim beyazdinda protein var diye hehe... 1yk bademyagi, 1yk hint yagi, 1yk zeytinyagi kattim üstelik...

her iki gün e bi yapacagim artik

sağol canım tüm sonuclarını bizlerle paylaştıgın için işine yarasa da yaramasa da sonuclarının devamını bekliyorum inşallah uzamasına da yararı olurhihoyyyt

Sevgiler...a.s.

kızlar siyah turp buldum ben :lepi:
bakalım onun etkisi nasıl olcak kaydirigubbakcemile5

ayyy cok sevindim adına sonuclarını cok cok merak ediyorum gerçekten fark ediyo mu diye bizimle paylaşmayı unutma siyah turp bulamayan biri olarak merakla bekliyorum..Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…