E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar şuan kafamda turplu yumurtalı su war
21,30 da yaptımmm
ama ıslak ısla duruo bölee hasta olcam:S
bakalım cnm ben ilk kez yapıoyrum
kaçıncı uygulamada gösteriyo etkisni?
kızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum ben saçımı arife günü boyamıştım turplu suyu yapmadan önce akması durmuştu yıkarken turplu suyu yapınca saçlarımdaki boya akıyor ve saç rengimin açıldığını fark ettim
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum siteye şansımı deneyeyim bi bakayım dedim açıldı hihoyyyt ben artık yapmıyorum turplu maalesef benim inatçı saçlarıma buda çözüm olmadı senağlama :çok üzgünüm: ne yapalım herşey herkeste aynı etkiyi yapmıyor işte 15gün denedim düzenli olarak olmadı sağlık olsun :teselli: ama burda işe yarayanların yorumlarını okudukça seviniyorum.ilaçlardan başka şeyler kullanılarakta oluyormış demekki her ne kadar ben dökülmeyi önlemek ve uzama sağlamak için ilaç kullanmak zorunda olsamda sizler adına mutluyum :1hug: ne diyeyim durmak yok yola devam :hooray:
sağol canım da nolucak simdi yaramadıysa bırak tatlım ya..:çok üzgünüm:
canım cok üzüldüm ya..senağlama başka bişe diyemicem..:çok üzgünüm:senağlama
bi dakka kırmızı turpla olmuyomu?? siyah mı olacak???
kızlar önümüz kış bu kadar sık yapabileceğimizi sanmıyorum çünkü 2 saat kaldığı taktirde üşüyorum belkide o yüzden rahatsızlandım sadece 2 kez yapabilmiştim 3. olmadı malesef ama bugün yine turplarımı aldım tekrardan başlıyorum inatla ve azimle:kaydirigubbakcemile3 bide bişi sorucam belki benimgibi yapanlar vardır ben asla saçımı soğuk suyla ılık suyla yıkıyamam donarım yani aşırı sıcak suyla yıkanırım acaba saçlarımdaki sertlikler bundan olmuş olabilirmi neticede içinde yumurta varCADIARZU:uhm:
gece zamanin dolmasini beklerken kitap okuyordum..uyuya kalmisim...sacimi sabah yikama firsatim oldu yane.... ve sonuc: saclarimda herhangi bi dökülme olmadi veeeeeee yumusacik... sac kremi kullanirdim normalde gerek kalmadi hic...hic böyle olmamisdi
ben karisimin icine yumurtayi tüm kirdimbeyazdinda protein var diye hehe... 1yk bademyagi, 1yk hint yagi, 1yk zeytinyagi kattim üstelik...
her iki gün e bi yapacagim artik
kızlar siyah turp buldum ben :lepi:
bakalım onun etkisi nasıl olcak kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?