Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ay evet bu formül çok etkili bişeye benziyor bir kere denedim saçlarım yumuşacık oldu ama eve tüm eve sinen koku yüzünden kapıyı kimseye açamadım,koku içinde bi formül geliştirseniz ya

bende yaptım turplu suyu ama o kadar ağır kokmuyor ya...
bi de çok cıvık oldu kıvamı normalde de öyle mi ben mi yanlış yaptım
ilk önce elimle yavaş yavaş yedirdim daha sonra baktım olmuyo tümden başıma döktüm diplerine masaj yaparak saçımı bağladım
inşallah bende de etkili olur

kızlarr ya bende yaptım turbu kaynatıp suyuna yumurta sarısı ve birazda badem yagı karıştırdım 5aylık hamişim hamilelerde yapabilir heralde deilmi sonçta dogal bi yöntem ama yinede sorayım dedim tşklrr

Kızlar bayağıdır cevap yazılmamış bu konuya ama benim bi kaç sorum olucaktı ilgilenen varmı hala konuyla ??
1.Turplu suya yumurta katmadan sadece bitkisel yağlar katarak elde ettiğimiz karışımı kullansak ve bu karışımdan 1litre civarı elde edip bekletsek haftada 2 kere yapsak olurmu

Habire habire turp kaynatmak derdi olmasın diye diyorum üşeniyorumda öyle olurmu birde tecrübeli kişilere sorayım dedim.

Son düzenleme:

eğer bekletme olursa onun içinde ki vitaminler kaçmaz
ki eğer vitaminler kaçarsa da o kürü yapmanında bir anlamı olmaz.Canım bence taze yapıp sürmek lazım

tamam teşekkür ederim peki yumurta katmasak olurmu yaa en azından haftada 2 kre yapsam 1 yumurtalı 1 yumurtasız olsa olur mu ??? :44:

Bişey daha sorucam siyah turp mu lazım bunun için önceki sayfalarda bahsi geçmiş de dün ben babama turp al dedim oda gitmiş beyaz turp almış o olmaz mı şimdii :84:

Bişey daha sorucam siyah turp mu lazım bunun için önceki sayfalarda bahsi geçmiş de dün ben babama turp al dedim oda gitmiş beyaz turp almış o olmaz mı şimdii :84:

bir önceki sayfalarda bende okudum o konuyu ama daha çok incelersen fark etmediğini söylüyor canım
ben şuan dışı kırmızı içi beyaz olanı kullanıyorum,yani kırmızı turp :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…