- 23 Ekim 2009
- 435
- 1
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.781
ya kızlar yeni gördüm bu konuyu ve bütün sayfaları okuyamadım :/ bişey sormak istiorum bi turpu 4 bardak suya koyup kaynatıoruz ya o 4 bardaklık su bi seferdemi kullanılmalı yoksa yarısını bi kaç gün sonra kullanabiliyomuyuz
aman allahımmm nasıl bı kokudur bu boyleee ıykkkkkabım babam annemm bayıldılarr pencere kapılar hepsını actık ewden kokusu gıdene kadar bı ton laf yedım zaten sewmem turpu kaynayınca ne hale gelıomus o oyle yaaa...ılkını yaptım bakalım nolcak bıde bısı sorcam ne kadar sıklıkla we ne kadar surede yapmak lazım gozle gorulur bı sonuc ıcın bıde bunun kokusunu alcak bısı yokmu yaa kaynatırken ıcıne koyabılcegmız:)
Aramıza yeni katılanlar -
ısteğe bağlı 1 veya2 turbu rendeliyoruz (siyah kırmızı beyaz demet halıne olan kucuk kırmızı turp )
ısteğe bağlı 2 veya3 bardak suyla kaynatıyoruz.
Süzerek dinlenmeye ve ılımaya bırakıyoruz. ( 10 15 dk )
Daha sonra süzdüğümüz suyun ıcersıne 1 Tane yumurta sarısı eklıyoruz ve cırpıyoruz.
ısteğe bağlı ( 1 kaşık zeytin yağı ekliyoruz )
Bu karısımı sac dıplerımıze basda olmak üzere butun sacımıza masaj halınde uyguluyoruz.
( ısteğe bağlı Sacımızı strec veya benzerı bırseyle sarıyoruz )
ısteğe bağlı 1 2 3 4 5 saat bekletıyoruz .
Ve ve yıkıyoruz duruluyoruz =)
Mutlu SoN =)
2 Hafta icinde gözle görülür değişikliğ fark ediyoruz =))
Konumuz online kalsın arkadaşlar yeni katılan arkdaslarımıza kolaylık olsun =))
canım bunu ilk denemeyle karar veremezsin kii
ben geldiiimmmmmmma.s.evet kızlar 2. haftam bitti veeee saçlarım tamm olarakkkkk 2.3cm uzadıııııııı:hooray::sm_cool:gerçekten muhteşem bişey bu turp ayrıca her akşam yiyin kızlar sofranızdan eksik etmeyin rapunzel seni seviyorummmm tatlım çok çok sağolll:1hug::1hug: