Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya bende bunu yapmak istiyorum ama yumurta kokusundan oyle tiksiniyorum kikafamçokkarıştı
yumurta yerine zeytin yagi fln koysam olurmu oda besleyici bsy nasil olsa

koy tabi cnm koy bnde bikaç tane yağ koyuyorm içlerinde badem yağıda var :):):)yerimseniben

nar kabuğu da iyi geliomuş die okumuştum turbun yanına biraz da nar kabuğu attım..ne varsa sürücem yani bugünkaydirigubbakcemile3 bakalım inşallah zararı olmaz :ecrin_bebek:

kızlar bişi sorcam saçımı kestirdim o kadar dökülmesin die bu turplu su sanki benim saçımı döküo,bugün 3,yapışım oluk oluk saçım döküldü

turplu su sac kökünü besledigi icin zayif köklü saclar dökülüp yerine yenileri geliyormus endiselenmene gerek yok bi süre sonra duracaktir,bendede tam tersi oldu normalde asiri dökülüodu zaten durdu bu suyla...Dünde icine bademyagiyla hintyagi koydum aman hintyagi ne yapis yapis bisey sürerken sinir oldum ama sonuc güzeldi sürmedigimiz bisey kalmadi bakalim daha neler deniycezkaydirigubbakcemile2

cnm arkadas yazmis
basta sac dokulmei oluyo endiselenmeyin
eski saclar dokulup yerine gurleri cikiyo demisyerimseniben

ay hadi inş azimle yapmaya devam edeceğim

ya kızlar mayanın saça sürüldüğü bir tarif vardı dünden beri bulamıyorum çok sinir oldum .. o konunun başlığı ya da linki neydi???

selam kızlar turplu suyu bende denedim dün tam bir hafta olmuştu 2 günde bir yaptım ve normalde benim saçlarım yavaş uzar 1 haftada 1 cm uzamış gerçekten etkili turplu suyu yaptığım gün saçımı boyamıştım çıkan beyazlar kanıt oldu: )ama bence turplu suyun yanında turp un kendisini de yemekte fayda var bir yerde okudum turp havuç maydanoz ve marul un içinde kükürt bulunuyor ve kükürt de saç ve tırmakların sağlığı ile ilgili çopk etkili bir mineral ben her akşam bunlarıda yedim yemek yanında yani turp un saç uzatması bir gerçek denemekte fayda var haftaya tekrar yazacağımm.hepinize:teytey::sm_cool: up uzun saçlı günler diliyorum:)))

banada beyaz turp yaramamıştı mesela herkeste aynı etki yapmıo canım.kırmızı yumşacık yaptı siyahı denedim onda bişi anlamadım başka yerden gene kırmızı turp aldım yumşak yapmadı bunların içindeki maddeyle alakalı bi durum heralde anlmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…