Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yok hepsi cok olur biliyosun devasa bisey bu beyaz turp:)) irice bi patates düsün o kadar kesip rendeliyorum kirmizilarla ugrasamiycam ben beyaz turpa devam edicem bakalim,sositososito

ayyyyyyyyyyyyyy bu ne koku böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee annemler cok kizdiiiiiiiiii kokuya gece gece .hahahahaha.öldürcekler beni.evi les gibi koku sardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ha bak bi onu söylemeyi unuttum mutfak kapisini iyice kapat aspiratörüde sonuna kadar ac))))))

kızlar bişi sorcam çok yazılmış bu konu hakkında bende uygulayım diorum ama yumurta koymadan uygulayıpta sonuç alan var mı yumurta koymak istemiorum çünkü

Cuma günü ben de denemeyi düşünüyorum ama çok mu kötü kokuyor ?
Ve düzenli yapanalr gerçekten faydasını görüyorlar mı?

ara vermiştim uzun zamandır turplu suyuma yeniden başlıyorum aldım turplarımı bugün markette görünce çok sevindim yoktu bayadır..............çok memnun kalmıştım devam bakalım uzun uzun saçlar herkese :)

kızlar bende turp aldım ama siyah yada kırmızı bulamadım daha var dediler onların çıkmasına.bende onlar çıkana kadar beyaz turp aldım idarelik yani kaydirigubbakcemile3 hemen başlamak istiyorum da....neyse ben şey dicem.burda kaynatırken çok kötü kokuyor felan yazmışsınız ya bende kokusunu hiç duymim dedim dün akşam dışarı çıkarken annemden rica ettim rendele kaynat dedim sırnaşık şey tabi kötü koktuğunu söylemedim kaydirigubbakcemile3 pis pis güldüm annemde var bunda bişe ama hayırlısı dedi ben çıktım 1-2 saat sonra geldim.annem kaynattım yavrum mutfakta dedi.baktım yapmış sağolsun.koku felan hisettin mi anne dedim.yok dedi.niye kokmadı ki beyaz olduğu için mi acaba CADIARZU bende eve gelip onların suratını görünce gülerim diyordum :roflol: bi dahakine inş :jeyyar:

Ben de yaptım şimdi saçımda .. Umarım faydası olur denemediğim bir şey kalmadı artık uzasın saçım diye. Sabaha kadar dursa sorun olur mu acaba ?

üff ben beceremedim bunu.önce fısfıslı şişeye koydum turplu suyu.yumurtayı en son az bir turplu su ile masaj yaparım dedim.fısfıslı şişe ile uğrasamadım.az bişe yumurtanın içine koydum turplu suyu kalanını (1 kavanoz) aldım gittim banyoda eğdim başımı döktüm hepsini kaydirigubbakcemile3 onla mı uğraşacam yaw.sonra yumurtayı da döküp bi güzel masaj yaptım.streçle sardım havlu ile sardım dizi izledim.her yerimden yumurta aktı otururken annem kağıt havluyla peşimde dolandı kaydirigubbakcemile3 bu arada banyoda battı annemde kokusu çıksın diye sen kireç sökücü çamasır suyu ne bulursan dök karıştır çıkan gazdan az daha ölüyorduk yani sempatiksalakcinni

bende yorgun argin eve gelmeme ragmen yaptim sonra direk yattim.bu sefer yumurta sarisi koydum.sabah kalktigimda kusucaktim.ne igrenc bi koku ya.bidahakine 2 3 saat bekleticem.sabah yikadim okadar.ama sanki hala o yumurta kokusu var.midem bulandiakannehir

ya ben bişi sorcam herkes neden yumurtanın sarısını koyuyor? saçların protein ihtiyacından desem değil... yumurtanın esas protein kızmı akındadır çünkü.. benim de kafam karıştı kızlar.. bi de ben ne zaman maske yapsam(turplu su daha hiç yapmadım zeytinyağı yumurta falan yaptım) tutam tutam saçlarım dökülüyo.. sizden de dökülen var mııı???

yumurta sarisi sac icin besleyiciymis öyle okudum cogu yerde öyle yaziyor yani.ben beyazturpla yaptigim zaman dökülme olmuyo kirmiziyla yaptigimda döküldü zaten cok dökülüyodu beyazturp kesti diyebilirim denemeye devamkaydirigubbakcemile2

ben yazın okumuştm bu tarifi .geçen haftaya kdr beklemek zorunda kaldım turp bulamadm yazın ortasında geçen hafta biyerde buldm aldm yaptm ama yumurta sarısı katmadım.nie bilmiyorm saçımdan durulamak zor olur dedm .daha bi kere yaptm bu suyu ve evet yumuşatıo saçı.bnde pek dökülme yapmadı.devam edicem daha.uzunluğu hakkındada sonuç yazarm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…