Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ee kızlar fayda gördünüz mü :nazar:
ben birazcık gördüm gibi :) kaküllerimden birazda olsa anlıyabiliyorum :KK16:
inşallah daha da fazlasını görürüz :KK34:

Ben 3-5 sefer yaptım yazın bile şap şap soğuk sular damlıo üşüdüm. Şimdi hiç yapamam zaten sinüzitim war. Öyle bi etkisini göremedim ama tabi düzenli yapmadım ondandır belki:KK51:

ya kızlar yeni gördüm bu konuyu ve bütün sayfaları okuyamadım :/ bişey sormak istiorum bi turpu 4 bardak suya koyup kaynatıoruz ya o 4 bardaklık su bi seferdemi kullanılmalı yoksa yarısını bi kaç gün sonra kullanabiliyomuyuz :KK16:

aman allahımmm nasıl bı kokudur bu boyleee ıykkkkk:KK60:abım babam annemm bayıldılarr pencere kapılar hepsını actık ewden kokusu gıdene kadar bı ton laf yedım zaten sewmem turpu kaynayınca ne hale gelıomus o oyle yaaa...ılkını yaptım bakalım nolcak bıde bısı sorcam ne kadar sıklıkla we ne kadar surede yapmak lazım gozle gorulur bı sonuc ıcın bıde bunun kokusunu alcak bısı yokmu yaa kaynatırken ıcıne koyabılcegmız:)

ya kızlar yeni gördüm bu konuyu ve bütün sayfaları okuyamadım :/ bişey sormak istiorum bi turpu 4 bardak suya koyup kaynatıoruz ya o 4 bardaklık su bi seferdemi kullanılmalı yoksa yarısını bi kaç gün sonra kullanabiliyomuyuz :KK16:

bi seferde kullanılacak canım benim :KK55:
bi kaç gün sonra kullanırsak mutlaka içinde bulunan vitaminler ölür

Son düzenleme:
aman allahımmm nasıl bı kokudur bu boyleee ıykkkkk:KK60:abım babam annemm bayıldılarr pencere kapılar hepsını actık ewden kokusu gıdene kadar bı ton laf yedım zaten sewmem turpu kaynayınca ne hale gelıomus o oyle yaaa...ılkını yaptım bakalım nolcak bıde bısı sorcam ne kadar sıklıkla we ne kadar surede yapmak lazım gozle gorulur bı sonuc ıcın bıde bunun kokusunu alcak bısı yokmu yaa kaynatırken ıcıne koyabılcegmız:)

ben haftada 2 kez deniyorum canım bu üçüncü haftam olacak...gözde görülür şekilde etkisi oldu :nazar:
aynı zaman da ben bemix'de kullanıyorum

Aramıza yeni katılanlar -
ısteğe bağlı 1 veya2 turbu rendeliyoruz (siyah kırmızı beyaz demet halıne olan kucuk kırmızı turp )
ısteğe bağlı 2 veya3 bardak suyla kaynatıyoruz.
Süzerek dinlenmeye ve ılımaya bırakıyoruz. ( 10 15 dk )
Daha sonra süzdüğümüz suyun ıcersıne 1 Tane yumurta sarısı eklıyoruz ve cırpıyoruz.
ısteğe bağlı ( 1 kaşık zeytin yağı ekliyoruz )

Bu karısımı sac dıplerımıze basda olmak üzere butun sacımıza masaj halınde uyguluyoruz.
( ısteğe bağlı Sacımızı strec veya benzerı bırseyle sarıyoruz )
ısteğe bağlı 1 2 3 4 5 saat bekletıyoruz .
Ve ve yıkıyoruz duruluyoruz =)

Mutlu SoN =)
2 Hafta icinde gözle görülür değişikliğ fark ediyoruz =))

Konumuz online kalsın arkadaşlar yeni katılan arkdaslarımıza kolaylık olsun =))

bu cok oluyor bi seferlik için ama hepsini kullanamadım ben ne yapıcam ?

Deneyip faydasını görenlerde yorum yazarsa daha süper olur aslında ben iki kez denedim gözle görülür fark sadece saç yumuşuyor umarım çabuk uzar:44:

arkadaşlar benimde saçlarım kıvırcık arkaları katlı ve önlerede perçemli kestirdim pişman oldum uzatmaa çalışıyorum bu turplu suyu 2 kere denedim birincisi kırmızı turpla 2. siyahtı ama kırmızı yumuşacık ve şekilli yaparken siyah çalı gibi yaptı o yüzden ben kırmızıyla devam edicem sizde deneyin hangisi ii gelirse onunla yapın derim:KK45:

Son düzenleme:
bende siyah turpla yapacağım az sonra soğumasını bekliyorum. saçlarım 2 sene boyunca döküldü başvurmadığım yok kalmadı. şu an dökülme durdu fakata tokaya sığmayan saçlarım bir tutam kaldı. inşallah hem uzatır hemde güçlü hale getirir

Bende bugün yapmaya basladimmmm :) ama bu uzun beyaz turpla yapiyorum. oluyor deilmi ?insallah iyi gelir uzatir saclarimi... gecen marketten aldim merak ettim pancarmi yoksa turpmu bilmiyorum. almancasi rote beete türkcesine bakinca pancar yaziyor ama siyah turpa cok benziyor

ya ben turpun kabugunu soydummmm biraz önce eski yorumlari okurken gördüm soymamaiz gerekiyormus kabugunu:KK43: 2.5 saatir bosuna mi beklettim yani simdi saclarimda

ben geldiiimmmmmmma.s.evet kızlar 2. haftam bitti veeee saçlarım tamm olarakkkkk 2.3cm uzadıııııııı:hooray::sm_cool:gerçekten muhteşem bişey bu turp ayrıca her akşam yiyin kızlar sofranızdan eksik etmeyin rapunzel seni seviyorummmm tatlım çok çok sağolll:1hug::1hug:

ayyyy cok mutlandim bende simdi sarimsakli sampuanla 2 ayda 4 cm uzattiim demek turpla 1 ayda 4 cm:):) super ya:KK66: tamamdiir bende basliyorum:):)
Fairylike ciiiiim cok tesekkurler:) bitanesiiin

Son düzenleme:
X