Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bencede turplu su gözle görülür fark yaratıyor saçta..yağlardan falan geçtim artık turplu suya devam ediyorum hızlı uzatma etkisi var..yağları bakım için kullanmaktada fayda var ama uzatmak için kesinlikle turplu su..........opuyorumnanaktan

yani ayni karisimi iki kez kullanabiliyormuyum demek istemisdim

canım içine yumurta katıldığı için.. yumurta çabuk bozuluyor ve 1 kez kullanılmalı.. eger turp suyunu fazla kaynatırsan.. bir kısmını saklayıp diger kullanımda içine yumurta karıştırıp yine saçlarına uygulayabilirsn :)

Son düzenleme:

beklediği için saça bir zararı olmaz mı acaba?
ben hiç denemedim turplu su. bir de bunu denemek istiyorum ama zahmetli geliyor. kokusu da varmış. okul da başladı. hem uğraşacak vaktim yok hem de okulda kokmayayım turplu turplu.
bu yöntem daha pratik gibi geldi.

Canım sacların falan döküldümü biras ve koku yaptımısempatiksalakcinni:1rolleyes:

Arkadaslar beyaz turplada sonuclar cok güzel ben kirmizi ve siyah turp bulamadim beyazla denedim ilk denemede bile farkediyo inanin...

kizlar bisey sorucam.ilk sayfalari okudum ama o kadar cok yazilmiski bu konu hakkinda hepsini teker teker gecemedim.simdi bu turp suyunu haftada kac kez kullanicaz?

Merhaba Honey88 benim 2.haftam uygulamada .Ilk hafta 2günde bir yaptim kirmizi turp bulamadim beyazla denedim sonuc mükemmel oldu saclarim yumusacik ve dökülmüyo henüz uzama varmi yokmu erken bilemiyorum.simdi 3 günde bir uyguluycam hatta su an bile sürdüm bekliyorum 2 saat dolsun diye bu sefer kirmizi turpla yaptim bakalim bu sefer ne sonuc alicam bence önemli olan turpsuyu olmasi turbun renginin bi önemi yok saclarim asiri derece dökülüyodu durduguna göre beyazda ise yariyor devam edicem yaptikca sonucu paylasirim 1 aydan sonra haftada bir sefer yeterliymis bence süper bisey sanada bol sanslar umarim iyi sonuclar alirsin...:1rolleyes:

ha bide nasil uygulandigini sormussun: turplari rendeleyip 5 bardak suda yarim saat kaynatiyosun daha sonra dinlenmeye birak iliyinca icine bir yumurta sarisi kir karistir,saca iyice yedirdikten sonra strec filmle sar,üstünede bi havlu sararsan daha iyi hem akmiyo 2 saat bekle ve yika (gerci tek sefer icin turpsuyu artiyo yumurtayi kirmadan önce bi kavanoza ayirirsan öbür sefere kullanabilirsin)

haftada 2 kere uyguluyorum şuan saçımda zaten turplu su,bugün hata yaptım yumurtanın sadece sarısını koyacağım yerde sanki tavada yumurta pişirir gibi kırdım içine yumurtayı..olan oldu bugünde böyle olsun artıkkaydirigubbakcemile3 ayrıca ben turplu suya başladığımdan beri saç kreminede elveda dedim hiiiiç ihtiyaç olmuyor çünkü..bioblas şampuanımdanda asla vazgeçmem

cok saol canm.....ya almanyada o büyük kirmizi turplardan yok...o kücük demet halinde olanlardan var-..onlardan aldim.ama bence beyaz turp siyah turpunda iyi gelecegine inaniyorum...peki acaba turplu suyu sürüp uyusak ertesi gün yikasak olmazmi?acaba etkisi dahami iyi olur?

iste bende o kücük demet halinde olan kirmizi turptan yaptim düngece ama sanki beyaz turp daha iyi gelmisti saclarima.sabaha kadar bekletmenin sorun olacagini sanmiyorum ama malum almanya havasi sacim güzellessin derken üsütme canima.sa.s

bide turplar kücük ya etkisi azmi oluyo acaba.bide bu kücük turplarin hepsinimi rendeliyosun 4 5 bardak suya yani tüm demetimi?kaydirigubbakcemile2

zaten kücücükler sinir oluyo insan rendelerken evet nerdeyse bi demeti rendeledim bencede etkisi beyaza göre az beyazin tadi bile daha yogun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…