- 31 Ağustos 2010
- 220
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.681
haDi hayıRLIsıı caNım :ecrin_bebek: Ben daHa Hiç denemeDimmm hasTaLıqım qeÇsin ondan snRa denemeyi düşünüyoRumm :kedi: kaydirigubbakcemile2
3.de bitti bi fark yok uzama konusunda pek .. saçlarım boyalı o yüzden rahatlıkla anlayabiliyorum uzaıp uzamadığını.. ama 2 hafta sonra uzadığı belli oluyor diyor herkes :) 1 hfta daha sabretmem lazımama gerçkten bir umudum var hala sempatiksalakcinni sende uygula :) uzarsa 2mizin saçı beraber uzasın [/
asLın TurpLu sudaN vazqeÇTimm Bi Topiçde oKuDum şimDii TaTLımm sinemakiLi küRü Bi sürü kişinin yoRumu feLanda vaR uzaTıyormuŞ saÇı bende onu kuLLanıyorDum zaTenn bemiksim biTTiqi için aLmayada üşendiqim için yaqLaşık 1 aY kadaR yabmamışTım qeRi dönücem bemiksimee beN bu kürü uyquLayam sende onu uyquLa bakaLım hanqimizinki daha qüzeL sonuçLar vericekk :kedi: opuyorumnanaktan Benimki veRmezse TurpLu suyu deniYcemm hihoyyyt
asLın TurpLu sudaN vazqeÇTimm Bi Topiçde oKuDum şimDii TaTLımm sinemakiLi küRü Bi sürü kişinin yoRumu feLanda vaR uzaTıyormuŞ saÇı bende onu kuLLanıyorDum zaTenn bemiksim biTTiqi için aLmayada üşendiqim için yaqLaşık 1 aY kadaR yabmamışTım qeRi dönücem bemiksimee beN bu kürü uyquLayam sende onu uyquLa bakaLım hanqimizinki daha qüzeL sonuçLar vericekk :kedi: opuyorumnanaktan Benimki veRmezse TurpLu suyu deniYcemm hihoyyyt
turplu sudan ümitliyim bide kötü kokmasaaaa kafamçokkarıştı ama şöyle bi mantıkla düşünüyorum zararlı herşeyin tadı ve kokusu güzeldir.. yararlı şeyler hep kötü kokuludur[/QümiDin boşa çıkmaz inŞ TaTLım çabucaK uzaR saçLarınn :Saruboceq: beNim uyquLayacaqım küRde bemikS peq piS kokuYoo aNNem duJa qiRceqindee kokuTmuŞun qene banyoYu diO :kedi: baqaLım bU bemiksdenn umuTLUyum iNş umutLarım boşa çıkmaz :lepi:
kabul ettim çoktan tatLımah ah turp yüzünden annem bni evden atck biz hiç turp tüketmezdik sebebini şmdi anlıyorum kötü kokuyor hele bide kaynatıncaaa amaniiing
ben katlanıcm :) bide uzadıgını görürsem belime gelene kadar turptan vazgeçmemyarın 4. kez uygulama yapcam bakalım
Tatlım uzama var mı uzama?? Sen ondan haber verben de denicem de korkuommm
bende yapmıştım sadece bir defa gerçekten saçım mucizevi bir şekilde uzamıştı ondan önce saçımda uzama hiç olmuyordu hep aynı yerde sabit kalıyordu bunu yaptıktan sonra 1 ay içinde saçım çok şiddetli uzadı hemde sadece bir defa yaptım ama ben şu şekilde yaptım öyle yapmamın nedenide evde malzeme yoktu aceleye geldi sadece deneme amaçlıydı bide
ben bir turpun yarısını rendeleyip kaynattıp kavonoza koydum ilk başlarda suyun rengi beyazdı bu suyu 1 hafta kadar beklettim suyun rengi pempemsi oldu banyodan sonra saçımı kuruttum ve sonra turplu su ile ıslattım öyle kendi kendine kurumasını bekledim saçımı bidaha yıkayana kadar saçımda kaldı
içine yumurta yada sirke falan hiç bişey katmadım
saçlarım yanmıştı o yüzden uzamıyordu bunu yapınca uzadı ama ben kestirmek zorunda kaldım çünkü çok yıpranan yerler daha az uzamıştı saçımda şekil bozukluğu vardı hepsini düz kestirdim
şimdi tekrar aynı şeyi yapıcam ama turp bulmak lazım
ne kadar uzadı saçımı topladığımda kuyruk yoktu bunu yaptığımda 10 cm kadar bir at kuyruğum olmuştu saçımı topladığımda çok küçük bir kuyruk oluyodu görüntü güzel durmuyodu bende saçımı topuz yapıyordum gizlemek için bu tarifi yaptıktan 1 ay içinde
saçımı toplarken yukarı kaldırmıştım bir baktım 10 cm kadar uzama olmuş çok şaşırmıştım
ama kestirmek zorunda kaldım benim içine başka malzeme koymamamın nedeni o an evde
yoktu bide sirke koymayı düşünmüştüm ama aklıma sirke asitli gibi acaba etkisini yok edermi diye de koymadım
ama bu arada ben sarımsak yağı yılan yağı badem yağı zeytin yağı da kullanıyordum
ama bunları yaparken hiç saçımda uzama görmedim sadece saç tellerim kalınlaştı bu turpu yaptıktan sonra aniden uzadı belki yağların etkisi olmuştur bilemiyorum ama ben turpa bağlıyorum