Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Kızlar merhaba.bu formülü bende yazın denemiştim etkili de oldu hani gözle görülür uzama ve parlaklık oldu fakat yumurta kokusu beni mahvediyodu yastığım yumurta kokuyodu günlerce çıkmıyodu.bunu yumurtasız denesek nasıl bi etki gösterir yumurtasız deneyen varmı hiç??

Arkadaslar bende turplu suyu yapmaya bugun basladım hatta kafamda suan :) ama yumurta koymadım ben ıcıne.. unuttum daha dogrusu :) kokusu kotu ama sandıgım kadar ervın ıcıne yayılmadı oyle.. umarım ıse yarar da uzun saclara kavusurum haftada en az ıkı uc kere yaparım ben bunu..

saclarımı yıkadım yumusacık olduuu hemde hıc koku kalmadı sacımda.. sarımsaklı sampuanla yıkadım..turplu suyun ıcıne bırazda havuc rendelemıstım ben.. suan gayet ıyı ılk seferden uzama olmaz tabıkı ama sureklı yapıcam.gelısmelerı paylasırım arkadaslar sızınle...

cnm yumurta sadece saçı besler ve parlaklık kazandırır.Onu eklemezsen bi fark olmacağını sanmıorm.Önceki yorumları da okuduysan eğer......Bu arada arkadaşlar bnm saçlarımda düzleştiriciden dolayı kırıklar var özelliklede uçlarında.Saçlarımı incelttiricem ve uçlarda kırıklardan hafif aldırıcam.Bu turplu su çok ağır mı kokuo acaba deneyen varsa söleyebilirmibilmiyorumkismile:gitme::çok üzgünüm:

canım ben dün yaptım.yarım saat kaynatıyoruz da o esnada biraz kokuyo hatta kokusu lahana kaynatılırken bi koku olur ya evde ağır bi koku ona benziyo tabi ama onn kadar yoğun değil.zaten saça ılık sürülüyo ya ılık olnca o koku biraz gidiyo fazla hssetmiyosun.ama yumuşatıyo orası kesin.ipek gibi oluyo saçlar. bi de küçük bi not ben yumurtasz yaptım.çünkü yumurtann kokusunu kaldramıyorum-tatlicadiarzu-

Kızlar merhaba bende turplu suya yeni başladım henüz bir kere yaptım saçlarıma tabi yumurtasız yaptım ve siyah turp kullandım , ben söylediğiniz gibi agır bir koku hissetmedim aksine nedense kokusu bana çok hoş geldi bakalım düzenli olarak bunu yapmaya çalışıcam zaten daha önceden yağ bakımı yapıyordun bununla birlikte ikisinede devam edicem.sonuçları sizlerle paylaşıcam .

kızlar belki saçma sapan gelicek ama ben şöyle bişey deniycem böyle yöntemler deneme yanılmayla bulunmuş sonuçta
karanfil kürünü biliyosunuzdur yarım litre suya 1 avuç karanfil karanlık ortamda 1 gün bekleyip sürülücek saça... gün aşırı saçlarımı yıkıyorum zaten bu karışıma turbu da rendeliyip ekliycem ve deniycem 1 ay banyodan 1 saat önce sürücem işime yarar yaramaz bilmiyorum ama deniycem işte kaybetcek bişeyim yok turp saçları döker diyolar karanfil de saçın dökülmesini engeller bunların ikisi pekişir güzel bi karışım olur die düşündümzemuszemus saçları verimli uzatmak istiyorum kıvırcık olduğu için çok gür duruyo ama farenin kuyruğu kadar saçım var eyvahedigeldismile sonuçları 1 ay sonra bildiririm kendimi sitenin kobayı ilan ediyorum bütün saçlarım elimde kalana kadar deneme yanılma elbet bişey iyi gelicekkaydirigubbakcemile3

bişey sorcam kızlar ya bu turpun kapını soyuyımuyuz yoksa oldugu gibi mi rendeliyoruz :)

soğanı kabuğuyla kullanıoruz elmanın kabuğu faydalı karpuzun bütün vitamini kabuğa yakın yerlerinde bütür kürlerde kabukları da ekleyip kullanmak çok daha mantıklı çamurunu alıp komple rendele bence urp sonuçta kökü kabuğu içi herşeyiyle bi bütün

kızlaar turpun kokmasını istemiyorsanız limon yada portakal kabuğu rendeleyin içine hiç koku olmuyor ben öyle yapıorum denemenizi tavsiye ederim ayrıca içine sinamekide katıyorum biliyosunuz oda saç uzatmak için kullanılıo ayrıca sinamekili tarifi uyguluyorum bu ay sonunda resmlerimi paylaşırım sizinlee farkı görrsünüz

ya tüh bende şimdi kaynatıorum ama iyi okumamışım formu sanırım soydum bütün kabuklarını ( neyse bidahaki sefere kabuklu yaparım.kızlar bide bişey sorucam.karışımı saça sürmeden önce diplere zeytin yağı sürdünüzmü daha etkili olurmuki acaba?? deneyeniniz varmı bunu?

kızlar kıvamı nasıl oluyo yani yoğunmu oluyo ? benim heryerimden aktı üstüm başım mahvoldum ilk defa yapıyorum bilemedim heralde.siz nasıl yapıyosunuz?

evet canim akiyo ben önceden yapiyodum cok iyi gelmisti saclarima basimi strechle sarip alnimdan boyunumun dibinden yani sac bandi gibi kullanmadigim bezleri sariyodum o bez akanlari amiyodu biraz zaman gecince akmiyo zaten ilk baslarda oluyo o zamanda cikariyorum bandi

ilk yapışta bile farkediyo.saçlarım yumuşacık oldu.sürmeside kolay olsa biraz neyse oda olsun artık.bugün ikinci yapışım olucak yaza kadar aksatmadan yapmayı düşünüyorum.inşallah uzar saçlarımmm :))) sağolun kızlar gerçektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…