Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

O inanış bende de var.Okuduğum kadarıyla bu kürleri uygulayanların bir kısmı memnun, diğerleri sonuç alamadığından yakınmış.Olumsuz yorumları okumak bile insanı çok etkiliyor.Ben o yüzden okumamayı tercih ediyorum.Sürekli hadi uzadı, kaç cm diye bekleyip üstüne düştükçe uzamıyor.

inanamıyorum sana.. aynı düşünüyoruz gerçekten yani herkes benim 1 haftada şu kadar bu kadar uzadı yazıyo %90 olumlu yani ama ben yapıyorum 8-9 kere ölçüyorum aynı uzama hızı. fark yok. kafamda buz gibi turplu suyla titrediğimle kalıyorum. kokusu da cabası. amaann bıraktım artık kendi haline

haftada 3 defa uygulandığında etkili olduğu söyleniyor. hevesinizi kırmak gibi olmasın ama gün aşırı yaptım 2 ay boyunca. 2 ayda 3 cm uzadı. yani bu kadar uzuyor zaten normal bi saç. yumurta sarısıda beslediği için etkili ama çok kötü kokuyo malesef :S

ben uyguladım ama hiç bir değişiklik yok evin koktuğuna mı yansam,annemden işittiğim azara mı yansam,yoksa yıkılan umutlarıma mı?bilmiyorumkismile

uzatmak için ben şöyle bir yöntem uyguluyorm ve ayda 2,5-3 cm uzuyor. ayda 4-5 cm uzadı diyenler çok inandırıcı değil ama bence 1-1.5 cm uzayan saçlar 2 katına çıkıyor mutlaka deneyin şiddele tavsiye ederim

badem yağı
hint yağı
çam terebentin
jojoba yağı

bunları karıştırıp haftada 2saçınıza sürüp 2 saat bekletebilirsiniz. bununla birlikte bütün bunlardan 1'er kapak 500 ml. şampuana koyabilirsiniz.çok işe yaradığını söyleyebilirim

Slm kızlaar, bu turplu su 2haftada etki eder mi? Mesela 2hafta boyunce 3qünde bi fln yapsam bikaç cm uzar mı saçım:)

Merhaba bende yapacağım bu turplu suyu umarım işe yarar aslında geçenlerde birkere yaptım ama o beyaz turptu :) pek işe yaramıyormus neyse işe yararsa yazarım size saçlarım şuan omuzumun biraz aşağısında

ya ben yumurta sarısı koymadım çok pis kokuyor diye sadece kırmızı turpun suyu ile yaptım işe yarar mı ya lütfn yardımcı olun işe yaramazsa birdakıne koyacağım çünkü :uhm:

slm millet en etkili olani siyah sonra kirmizi sonrada beyaz turp yumurtali yapin bende yumurtali yapmistim ama kis gelince kafa agrisi basladi bende biraktim protein deposu yumurta

Bi' ara denemiştim bunu ve uzamıştı saçım ve garip bir şekilde yumuşamayı geçin kuruttuğumda o şekilsiz garip dalgalı saçımın yerini düz bir saç almıştı, pek bi' sevinmiştim.. Çok dökülüyor diye kestirdim saçlarımı, kısacık kaldı.. Yeniden yapacağım..

benim bildiğim her sebzenin meyvenin kırmızı daha yararlıdır ama saç için hangisinin daha etkili olduğunu bilemediğimden hem kırmızı hemde siyah turbu birlikte kaynatıyorum.çok kepek yaptığı için yumurta koymuyorum içine.bu şekildede faydasını görüyorum baya ama kaç cm derseniz bilemiycem başka karışımlarda yapıyorum ben.yumurta koymak istemiyosanız turbu tek kullanın başka bi gündede zeytinyağı sürün saçlarınıza o da çok besleyici.

mrb arkadaşlar. siyah turp aldım yağlardan çok sıkıldım yeni birşey denemek istedim. şimdi turubun kabuğunu soydum tam rende yapacakken aklıma gekldi acaba kabuklu mu kaynatmak gerekiyordu. bilemedim ben? yardımcı olursanız sevinirim. acildir. mutfakta rende elimde bekliyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…