Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

off arkadaşlar yaa bende yaptım ama turpun kaynamaktan suyu bitmiş hafiften tencere yanmış ama ben üstüne su ekleyip biraz fokurdatıp kullandım. yumurta işi ise miğdemi bulandırdı en iyisi sinamekili olan tarif

off arkadaşlar yaa bende yaptım ama turpun kaynamaktan suyu bitmiş hafiften tencere yanmış ama ben üstüne su ekleyip biraz fokurdatıp kullandım. yumurta işi ise miğdemi bulandırdı en iyisi sinamekili olan tarif

ben sinemakili tarifi uyguluyorum canim 6. denemem hala sacimda yikayamadim daha uzama var ama bir ay yada 5 hafta sabirla yapman lazim etkisi anca oluy ama 4-5cm uzamistir benim

teşekkürler çok soru soruyorum ama siteyi çok beğeniyorum ondan şimdiki sorum arkadaşlarla nasıl iletişim kurabilirim.teşekkürler (arkadaşları sitemi belirliyor)

slm canim arkadaslik teklifi yollaman lazim ben mesela nicki esma diyelim onun üzerine tikla o kullanicinin bilgileri geliyo ekranda sag üst kösede dogum tarihi mesajlar falan onun altindada arkadaslar yazar hemen onun altinda arkadaslik teklifi yolla var onu tikla

benimde daha bilmedigim seyler var kullanim hakkinda canim kadinlar klübüne girince en yukarda kadinlar klübü hakkinda diye baslik var ordaki öneriler sorular sorunlar diye alt bi baslik var oraya bi bak istersen insallah yardimci olmusumdur canim

arkadaşlar aranıza yeni katıldım çıt çıtlara dünya para yatırdıktan sonra ögrensemde bu karısımı hemen yapmayı düsünyorum umarım bendede işe yarar :KK70::KK70:

bende işe yaradı mı yaramadı mı bilemiyorum. tam saçlarımı kestirmiştim 1 hafta sonra yaptım uzadı baya saçlarım ama kestirdiğimdenmi turptan mı tam bilmiyorum. ben 3 kez yaptım sonra direk bıraktım çünkü inanılmaz derecede saçımı döktü resmen tutam tutam geldi saçlarım elime sanırım kırık saçlarıda atıyo yenileri çıktı ama inanılmaz korktum saçsız kalcam diye doğrusu bi dahada yapmaya cesaret edemedim. saç döküyo haberiniz olsun

kızlaaar bende bugün yapmaya başlıcamm siyaf turplarımı aldımm büyük yada küçük olması farkediomu bu turplar avuç içi kadar aldığım turplar bir tane mi iki tane mi rendeliyim

Eğer turpların küçükse iki tane kullanmanı tavsiye ederim cnm.Eğer orta boysa bir tane.Şimdiden başarılar dilerm.Umarım istediğin sonuca ulaşırsın cnm.opuyorumnanaktan:teytey:

inanamıyorum sana.. aynı düşünüyoruz gerçekten yani herkes benim 1 haftada şu kadar bu kadar uzadı yazıyo %90 olumlu yani ama ben yapıyorum 8-9 kere ölçüyorum aynı uzama hızı. fark yok. kafamda buz gibi turplu suyla titrediğimle kalıyorum. kokusu da cabası. amaann bıraktım artık kendi haline

=)) merkürün kova olabilir..

Benden size bir öneri.Saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız ve turplu su bile saçınızı uzatmakta işe yaramadıysa saçlarınızı 2 ayda veya her ay uçlarından hafif kestirin.Böylece kırık uçlar gider ve yeni saç gelir.Uçlardaki saçlar yıprandığı için saçın bi zaman sonra uzamasını önler.Bence uğraşmayın bunlarla.Kuaförünüze söleyn uçlardan çok hafif alsın ve sonucu sizde görceksiniz ki o kestirdğiniz saç yerine onun iki katı uzunlkta saç gelicek.Zaten en zahmetsiz,en kolay ve en vazgeçlmez formül bu.Kuaförlerinizden bununla ilgili ayrıntılı bilgiyi de alabilirsiniz......

Selam turpcular nerelerdesiniz.(Aylin86 nerdesin)Sizleri çoq özledmm.Bu arada bnm saçlar uzadı baya.Uzun ve sdağlıklı saçlarım var artık.Mesajımı alırsanız mutlaka cvp yazın.Ayrıca soruları olanlar varsa yazsın arkadaşlar.Sizleri sewiorm..

Arkadaşlar yaa bütün formülleri yapıyorum elbet birisi etki edecektir.!hafta oldu başlayalı ama uzama var diyebilirim

X