Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Merhabaaa,,
Bende aranıza katıldım çok mutluyum :))))
Geçen hafta saçlarım kuaför yüzünden kısacık oldu ( Ona gösterdiğim model küt kesimin katlı haliydi, oysaki saçlarımı kısacık erkek saçı gibi yaptı ( Üstüne üstlük zeytinyağı misali su üstünden de eksik kalmadı... Neyse bende sırf saçlarım bian önce uzasın diye her gece sarımsak yutuyorum yatmadan, şampuanıma sarımsak, badem yağı ve zeytinyağı karıştırdım bunlarla yıkıyorum saçlarımı, bi gün turp suyu ile bi gün de yağ karışımları ile saçlarıma bakım yapıyorum. Bunların hepsine yeni başladım bakalım faydaları olacak mı...

Kızlar turplu suyu daha rahat kullanmak istiyorsanız fısfıslı şişeler var onlardan kullanabilirsiniz hem daha rahat oluyor .

crownn canım banyoda son durulama suyuna bir kaşık elma sirkesi koymalısın hem saçlarına parlaklık gelecek .

arkadaşlar herkeze slm ben saçlarıma 4 hafta boyunca haftada 2 kere olmak üzere bir kür uyguladım sonuç harika:)
yarım yada 1 tana havuç ve turpu rendeleyin az suda pişirin sonra üstüne zeytinyağını boşalttıp azıcık ateşte kaynatınız. ılıyınca iyice süzün ve yumurta sarısıyla karıştırıp sürün ve 1-2 saat bekletin.ben bide banyodan sonra ıssırgan otu çayının suyunu saçıma döküp havluyla biraz bekletiyodum bununda çok etkisi oluyo.
bide benim saçım çok yağlı ben zeytinyağının içine çam terebentide koyuyorum biraz

kızlar merhaba
kusura bakmayın bastan sona okuyamadım turp siyah mı olucak kırmızı mı?
haftada 1 ciğ turpla bi kez de pişmiş turpla deniycem belki işe yarar

sagol canım
sacımı gecenın bu vaktı o igrenc siyah turp ve yumurta karısımına bulamıs oturuyorum
45 dk oldu gıdıp yıkıycam sımdı
aynen kırlı bebek bezı gıbı kokuyor
yalnız turpu pisirmedim acık soylıyım

Kızlar bende bi çok yazınızı okudumve en sonunda deneyeme karar verdim kırmızı turp ile anlattığınız gibi rendeliyip kaynatıp süzüp yumurta sarısı ilave ettim. 2 saat bekletip yıkadım.
4. turplu suyumu yaptım 2 hafta içinde uzama var mı? evet var dipten çıkan saçlarımı saçımda boya olduğu için fark ediyorum

Ama neden dökülüyor saçlarım? bıraksammı devam mı etsem ne diyorsunuz kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? dökülmüyordu dökülüyor geçer mi dökülmesi lütfen yorum..

ya kızlar cok pis kokuyor
devam edicem saclarım uzamazsa bilemiyorum artık
zaten uzun da popomdan aşağı insin istiyorum

bende ilk tecrübemi biraz önce yaşadım öyle abartılıcak bi koku gelmedi bana.2 saat beklettim ve yıkadım,iyi bi sonuç alıcağımdan eminim saçlarım inanılmaz dolgunluk kazandı...bi kaç gün sonraa tekrar yapmaya devam zemuszemus

ay okudukça kafam karışıyor hangisini uygulayacağımı şaşırdım valla neyse önce şu sinamekili olanı yapim bakim 3-4 hafta

selam kizlar ben tirnak ve sac icin hap kullaniyorum mayali süt iciyorum bide anneanne formülünü uyguluyorum uzama var saclarimda cm olarak bilemem ama var uzuyo saclarim

bu turplu sudan bahsetmişsinizde 3.4 bardak yazıyo ii ama o kadar su bir tencere eder fazla degilmiki o 1.2 bardak olsa nasıl olur daha etkili olmazmıkı ?

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;xxxx adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…