- 22 Eylül 2008
- 862
- 137
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.501
bu turplu sudan bahsetmişsinizde 3.4 bardak yazıyo ii ama o kadar su bir tencere eder fazla degilmiki o 1.2 bardak olsa nasıl olur daha etkili olmazmıkı ?
Merhaba arkadasla, aynen bende ilk sayfada yazilan yaziyi okudum. 3-4 bardak su cok degilmi bir defalik uygulama icin :uhm: yoksa 2-3 defa uygulamak icin mi ... ayrica ne tür turp kullaniyorsunuz. :uhm: denemedigim bir bu kalmisti, bunuda denemek istiyorum... :kedi:
Arkadaşlar aranıza bugün katıldım.Turplu suyla ilgili paylaşım alanı vardı.Takip ediyorum.Sanırım o konu kapanmış.
Şimdi size tecrübelerimi anlatayım turplu suyu iki kere yaptım ve gercekten saclarımda uzama olduğunu gözlemledim üstelik saclarım röfleli ve bu su saclarımı bile yumusattı hihoyyyt herkesin denemesini tavsiye ediyorum uzun saclarla kalın :teytey:
turplu suyumuz:
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben
(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
Sevgiler..a.s.
ayyyy parlaması bile ne iyi şeyben bır kere denedım turplu suyu sacımda bı degısıklık farkettım daha parlak daha canlı oldu ama uzamadı tabı bıkereyle annemde daha turp almadı mevsımı degılmıskaldı öyle.. artk badem yagı sınemakı vs yapıorm bakalım. ınsallah uzar saclarımızz ))olumunekankayizsmile
ayyyy parlaması bile ne iyi şeyacaba neden turplu şampuan falan yapmıyorlar madem bu kadar yararlı?bilmiyorumkismile
bende yaptım dün, kaynarken çok koku çıkarıyor, bi de sürerken yumurta çok kötü kokuyo ama ben o kada rahatsız olmadım opuyorumnanaktanannem alsa yıne yapıcamda mevsımı gecmıs turpun öle dıo :) bıde turpun kokusundan rahatsız olanlar olmus ben nıe hıc koku almadım ya :) grıpmıydm acaba bilmiyorumkismile
nasıl cnm bı degısıklk farkettınmıı :)bende yaptım dün, kaynarken çok koku çıkarıyor, bi de sürerken yumurta çok kötü kokuyo ama ben o kada rahatsız olmadım opuyorumnanaktan