Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben hergün yapıyorum bu nedenle ters bi etki yapar mı 2kez yaptım ve gürleşmeyi fark edebiliyorum ama henüz bi uzama yok yıkarkende sarımsaklı şampuan ile yıkıyorum. bi de 2günde bi turplu su yapsam, haftada 1gün de yılan yağı sürsem saçlarım şoka girermi acaba yardımcı olacak olan var mı

ben azönce yaptım bu turplu suyu bekliyorum.Ama turp gerçekten çok kokuyor yumurtada öyle sürekli akıyor bu yüzden zor.Saçlarımın sağlıklı uzaması için sadece zeytinyağı kullanıyorum ve gerçekten çok etkili eğer bu turplu suda zorluk çeken varsa zeytinyağını denesin.Bu tarifleri veren arkadaşlarımızada teşekür ederim.i

surup bekledıkten sonra yıkarken once surdugumuz seylerı suyla akıtıp sonramı şampuanlıycaz yoksa onlar kafamızdayken sampuanı surucekmıyız?

surup bekledıkten sonra yıkarken once surdugumuz seylerı suyla akıtıp sonramı şampuanlıycaz yoksa onlar kafamızdayken sampuanı surucekmıyız?

canım önce suyla akıt sonra şampuanla. su ılık olsun yumurtalar pişmesin kaydirigubbakcemile3 ben de ilk kez yapıcam turplar ocakta bakalım nolucak, yazarım. zeytinyağı saçlarımı setleştirmişti.

canım önce suyla akıt sonra şampuanla. su ılık olsun yumurtalar pişmesin kaydirigubbakcemile3 ben de ilk kez yapıcam turplar ocakta bakalım nolucak, yazarım. zeytinyağı saçlarımı setleştirmişti.

yaaa mafoldumben mafoldumben kızlaaarrr çok kötüyümmm :bbo: tam bi enayilik yani laelaelaelaelae bi taraftan patlıcan oturtma yapıyordum bi taraftan turplu suyum ılısın diye bekliyodum. patlıcanları da tuzlu suda bekletiyodum neyse patlıcanları kızarttım turpu süzdüm daha sonra yemeğe daldım ve patlıcandan kalan suyu döküyorum diye turplu suyumu lavoboya boca ettim eee yemekte hazır yapim şu maskemi dediğimde fark ettim turplu suyu döktüğümü. şok oldum yaa :1shok: acaba şu patlıcan suyunu mu sürsem saçıma :gitme:

şimdi yazacağım şey belki çoğunuza komik gelecek ama gerçek,
yaklaşık birbuçuk aydır domatesi,salatalığı sofradan çıkardık,
havuç,marul,kırmızı lahana ,turp girdi devreye,
nerdeyse her akşam salatanın yanında bir turp yiyorum,
ve enteresan bir şekilde saçımın uzadığını farkettim,
önce ben abartıyorum sandım,
dip boyaya gidince kuaförüm dedi ,yuh daha kaç gün oldu röfleyi yapalı ne dibi,
bakınca evet dedi gelmiş,şaşırdı,
yemek daha kolay,artık böyle devam edeceğim ben...

bunu ben daha önce duymuştum.her günmü yemek lazımmış ne.bunu iyice araştırsakmı kızlar.cidden çok zahmetli turplu su CADIARZU

daha önce ben saç konusuna fena halde takıp tüm neti kitapları ulaşabildiğim tüm kaynakları taramıştım.saçları uzatma gürleştirmek ve dökülmelerini engellemek için soğan,turp,sarımsak ve lahana kısacası kükürtlü sebzeler yazıyordu yemek gerekiyormuş.sürmekten hiç bahsetmiyordu.ayrıca en iyi bakım kan yoluyla iyi beslemek olduğundan bunları yemek daha mantıklı.

kızlar bende bir hafta yaptım ama çook sıkıldım gerçekten çok zahmetli yaa ayda 4 cantim vs. diyenlerede inanmıyorum bunu pek iddia edende yok okuduğum kadarıyla bence haftada bir yağ bakımı yeterli düzenlide yıkandımı saç zaten uzar.. bu kadar takılmaya gerek yok yaww

katılıyorum buyrunnnnnnnnn kesinlikle çok zahmetli vakti olan uğraşır belki :içelim: ben yemeyi denicem napiyim lülülülülülü zaten içten beslemek daha mantıklı geliyor benim kendi fikrim tabiiiiiiiii :sm_cool:

turpluu su denemeyen varsa kesinn denemeli die düşünüorum...ayda 1 cm bile uzamazdı sacımm o derce dertliydim bu konuda dnemedigim yöntem kalmadıı...

en etkili yöntemlersee turlu su ve ılık zeytinyagı masajııı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…