Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Ne sabahı .. yıkadım bile
Şuan saçımın yumuşaklığını size anlatamam. Hergun yıkandıgım ıcın saclarim cabuk yaglanıyodu hatta bazen yıkandıktan sonra kuruyunca yaglı oluyodu suan oyle bısey yok harıka saclarım bayıldım 2 gunde bır uygulayacagım tesekkurler

kızlar ben saçlarımı boyanın yıpratmasından sonra kısacık dalgalı kestirdim ...herkes çok yakıştı demişti ama bu turp suyunu 2 defa kullanmada bile hemen kendini gösterdi ve uzadı uzayınca saçımın modeli değişti ...oysa herkes yakıştırmıştı ama tekrar kestirmeyip dün tekrar turp suyu yaptım yanlız ben yumurta kullanmadım ...
netten de araştırdığım kadarıyla kara turpun kabuğu çok etkili kara turp fazla bulunmadığından normal turpla yapıyor heskes...
şimdi kara turpu alın kabuğunu haşlayın ben öyle 3/4 bardakla da değil birbuçuk su bardağıyla yapıyorum yetiyo bana kabuğunu haşlayıp içini de rendeleyip limon tuz ekleyip akşam yemeğinde yiyiyorum ....
size tavsiyem daha etkili sonuç için kesinlikle kara turp :lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
şimdi yazacağım şey belki çoğunuza komik gelecek ama gerçek,
yaklaşık birbuçuk aydır domatesi,salatalığı sofradan çıkardık,
havuç,marul,kırmızı lahana ,turp girdi devreye,
nerdeyse her akşam salatanın yanında bir turp yiyorum,
ve enteresan bir şekilde saçımın uzadığını farkettim,
önce ben abartıyorum sandım,
dip boyaya gidince kuaförüm dedi ,yuh daha kaç gün oldu röfleyi yapalı ne dibi,
bakınca evet dedi gelmiş,şaşırdı,
yemek daha kolay,artık böyle devam edeceğim ben...

evet yemek çok etkili suyu olmasada 4 ay boyunca sürekli yediğinde de çok etkili yıllar önceden denemiştim ama şimdi en etkili yöntemi buldum ..zemuszemus

kesinlikle kara turp kabuğunu haşlayın gerisini yiyin hepsi bu :lepi: zaten en etkili yeri kabuğu araştırın bulacaksınız ...

Son düzenleme:
Şu an kafamda..

Kara turp ile yaptım. Bir tane rendeledim. Birinin de dışını rendeleyeyim içini yiyeyim dedim ama yiyemedim. Salatada falan ancak yenir, tadı berbat.

Çok ince rendeleyip bir bardaktan biraz fazla su ile haşladım, biraz da orada çekti. Ilındıktan sonra eze eze süzdüm. ıçine de ne bulduysam koydum azar azar: zeytinyağı, badem yağı, karanfil yağı, bal.. Abarttım sanırım =) Bir de yumurta kırdım. Saçıma komple uyguladım. Neredeyse hiç artmadı, ziyan da olmadı. Biraz ıslak sarmaya çalıştım, akıyor arada omuzumdaki havluya. Mümkün olduğunca bekletip öyle yıkayacağım, bir üç beş saat kalmış olur.

Saçı uzatmasından geçtim, bu turp saça cidden çok iyi geliyor. Herkes deneyip görmeli bence.

Son düzenleme:
canım biz turp salatası yapıyoruz ailecenek severekte yiyoruz sade yemekten daha güzel.. tarifini vereyim turp rendeliyorsun havuç rendeliyosun limon zeytin yağı gezdiriyosun ben çok seviyorum şahsen..havuçta faydalı saça böylelikle onuda yemiş oluyosun..:KK70:

bende turpu rendeler yoğurt tuz ve çok azcık mayonezle karıştırıp yerim harika olur mutlaka deneyin ayda 4 5 cm uzamıyo ama gerçekten saçlarım çok sağlıklı ve parlak

kızlar 5 kez yaptım turplu suyu gerçekten farketti.....eşim bile nasıl oldu böyle uzadı saçların ya dedi bende sölemem sır dedim :) şimdi yeni boyattığım için yapamıyorum başkasını bilmem ama benim saçımdaki boyayı fena akıtıyo..........siz bırakmayın böyle bir sorun yoksa mükemmel güzel oluyo saçlar bide :)

Arkadaşlar katı meyve sıkacağı ile turbun suyunu çıkarsak öyle direk sürsek olmaz mı? Sanki kaynatınca içindeki etken maddelerin yapısı bozulur gibi geliyor bana :uhm:

Ya da olmaz öyle diyorsanız turbun suyunu yine meyva sıkacağından geçirip öyle direk kaynatsak su eklemeden? Olur mu ki?:sm_confused:

Son düzenleme:
yarım saat önce koştura koştura turp almaya giitm yazılanları okuyunca ama çok fena kokuomuş bu meret yaa :) saçlarımıda ölçtüm şu anda 53 cm tepemden en uzun yere kadar inşallah işe yarar :)

selam,

gece boyunca bende çok rahatsız oldum kokudan ama sabah kalktıgımda elıdor 7/24 sac sekıllendırıcısı surmustum gun boyunca hıc rahatsz etmedı

2 kes yaptım bu uygulamayı daha durulama aşamasında aşırı derecede memnun kaldım şampuanla yıkarken allahım ipek gibiydi saçlarım ve ipeksi bir hali aynı zamanda güzel bir parlaklığa kavuştu saçlarım...bu arada bende hiç yumurta kokusu olmadı acaba kullandığım şampuan yoğun yasemin özlüydü ondan mı acaba??

kim bulduysa bunu allah razı olsun valla....

2 kes yaptım bu uygulamayı daha durulama aşamasında aşırı derecede memnun kaldım şampuanla yıkarken allahım ipek gibiydi saçlarım ve ipeksi bir hali aynı zamanda güzel bir parlaklığa kavuştu saçlarım...bu arada bende hiç yumurta kokusu olmadı acaba kullandığım şampuan yoğun yasemin özlüydü ondan mı acaba??

kim bulduysa bunu allah razı olsun valla....

kesinlikle söylediklerine katılıyorum ellerimi çekemedim bugün saçımdan birde uzama etkisini gösterirse demeyin artık keyfimize hihoyyyt

X