- 12 Aralık 2009
- 122
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.341
arkadaslar kulube bugun uye oldum ve ılk baktıgım sac bakımı oldu saclarım yavas uzuo turplu su yontemı bana cazıp geldı hemen marketten kara turp alıp kaynatmaya basladım denemekten ne zarar gelır :jeyyar: sonucu cok merak edıorum
Uzamayı tabi zaman içinde gözlemleyebileceksin. Ama tek seferde bile saçına kattığı olumlu etki şaşırtıcı. Turp kadar saça iyi gelecek bir bakım daha yoktur belki. Bir de uzatırsa süper yani.
arkadaslar kulube bugun uye oldum ve ılk baktıgım sac bakımı oldu saclarım yavas uzuo turplu su yontemı bana cazıp geldı hemen marketten kara turp alıp kaynatmaya basladım denemekten ne zarar gelır :jeyyar: sonucu cok merak edıorum
canim deneyenler genelde memnun ama tabi herkesin bünyesi farkli sen düzenli sekilde iki-üc hafta dene sonra fark gözlemlersen devam edersinmerhaba bende bugun katıldım aranıza. benim sacım mormale göre cok gec uzuyo. gercekten bu turp suyu işe yarar mı benim saclarım içinde.
canim deneyenler genelde memnun ama tabi herkesin bünyesi farkli sen düzenli sekilde iki-üc hafta dene sonra fark gözlemlersen devam edersin
Saça öyle bir hava katıyor ki, uzamasa bile yapmaya devam ederim ben bunu. O derece.
yarın sabah bende yapacam arkadaşlar siyah ve kırmızı turp aldım hangisi daha iyi olur ki acaba
Arkadaşlar gerçekten konuyu açan arkadaşa minnettarım çünkü 3 hafta (ama düzenli) kullanmama rağmen uzama gerçekten farkedildi herkes tarafından . 1 aydır kullanmıyorum ama birazdan yapacağım tekrar . Herkese tavsiye ederim . Hem doğal hem yan etkisiz.Tekrar tekrar teşekkürler.