Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Ben soğumaya bırakıp unutmuştum ki bunu, forumda görünce hatırladım şimdi. Hey Allah'ımhihoyyyt

Öğleden sonraki planlar belli olsun da o zaman yaparım belki.

Onu ocakta çok az ılıttım, tel süzgeçten eze eze geçirdim. Sonuçta etken maddesi turpta, süzgeçten ne kadarı geçebilirse o kadar iyi olur diye düşündüm. Gerçi kaytaınca gerçekten posası kalmıştı ama olsun. Sonra içine yumurtayı öylece kırdım, karıştırdım ve yedire yedire saçlarıma uyguladım. Kafamı önce poşetle, sonra havluyla bir güzel paketledim. 3-4 saatten fazla kalmıştır kafamda. Sonra soğuğa yakın ılık suda iyice akıtıp şampuanla tertemiz yıkadım.

Sonuç: Uzama hızı ile ilgili elbette bir şey söyleyemem ama cidden saçlarıma iyi geldi bu. Saçlarımın bukleleri daha belirgin, fazla kabarma olmadı ve gerçekten parlak görünüyor rengi de. Bunu arada bir yapsam iyi olacak. Ama ben de böyle şeyler konusunda çok maymun iştahlı oluyorum. İlk birkaç sefer sık sık istiyorum, sonra amaaan deyip bırakıyorum. Bu sefer de öyle olması muhtemel, çünkü saçlarım zaten biraz uzun, boyalı değil ve bayağı dalgalı, uzadığını gözlemleme şansım çok yok.

Bu başlığa abone olayım, yazılanları gördükçe gaza gelirim belki kaydirigubbakcemile2

yaptim su an turplu su basimda bakalim nasil olacak cok merak ettim artik butun bu yorumlardan sonra..

yalniz 1 kirmizi turpa 4 su bardagi su kullandim biraz fazla geldi sanki.. ölçü tam olarak nedir bayanlar?

Tarifi veren arkadaş da bir turp, dört bardak su ve bir yumurta sarısı demişti, evet. Ama yumurta sanırım sadece beslesin diye var. Benim saçlarım uzun sayılabilir, ama bu ölçülerin bana yettiğini düşünüyorum. Hatta yedire yedire yaparsanız daha az suyla bile olur. Sonuçta önemli olan turp burda. Suyu biraz az da koysanız, çok da koysanız aynı turpun etken maddesi suya geçecek.

O değil de, ben bir dahaki sefere yumurta koymam sanırım.

Denedikçe paylaşırım bunları ve fark edersem ilerlemeyi.

sımd yapıoyıorum ocaga koydum inş. faydası olur bende 10 cm uzasın ıstıorum dugunume kadar gercı 7 ay var uzar mı acep:Saruboceq:

ben yaptım kızlar ama yanlıs sanırım saclarıma surdum suyu şapır şapır akıyo saclarımdan usudum valla heaa nasıl durcam 2 saat

mRb.. Bende bu yöntemi denemek istiyorum. Saclarımı sürekli düzleştirdigim için baya bi yıprandı uzamasıda çok yavaş umarım bu yöntem iyi gelir. Denemekten zarar gelmez :]

arkadaslar bende guatir var ve saclarim cok dökülüyor acilmalar var ayrica dibi inanilmaz kepekli gibi sivilceler oluyor .ve krem kullanmadan kesinlikle acilmiyor agliyorum artikk bunu muhakkak deneyecegim sevgiler

bu mucizevi tarifi paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Ben daha kullanmadım ama bugün alıp deniyeceğim inşallah.Herkes memnun kalmış umarım bende de iyi etkiler gösterir.

Benimki şimdi ocakta kaynıyor saat gece 12 valla sürücem ama sabah yıkarım birza kalsın kel kalıcam kızlar saçlarım hala aynı bunu 1 kere yaptım bırakmıştım yıne yapıcam şimdi

a.s.benim 2. yapışım ...dün gece sabaha kadar bekledim az önce yıkadım...saçlarım resmen yanmıştı baya kesildi psikolojim yerle birdi asla düzelmez diyodum bu konuyu okudum deneyeyim bundan kötü olmaz heralde dedim.inanılmaz güzel oldu kazık gibi olan saçlarım yumuşadı koyu renge boyatmıştım son çare saçlarımı rengini acayip akıttı ama umrumda değil saçlarım düzelsinde uzamasıda problem değil tek sevindiğim düzelmeye başlaması tavsiye ederim nerdeyse her gün yapıcam vaktim müopuyorumnanaktansait gelişmeleri yazarım...rapunzel sanada çok teşekkürler allah gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah bana umut verdin..a.s.

kızlar gerçekten iyi geliyo saçlarım %70 kendine geldi orealden cayır cayır yanmasna rağmen uzamasını geçtim iyice düzelse başka bişi istemiom inşallah uzarda tabi eeee siz ne alemdesiniz yazan yok hiça.s.

bende yapıyorum arada yumşacık yapıyor saçı sakinleştiriyo resmen ...geçenlerde arkadaşımın biri saçların ne kadar çabuk uzadı senin dedi accaaayip mutlu oldum yaa..saçımda boya falan olmadığı için ben pek farkedemiyorum ne kadar uzattı ama ablam falanda farketti baya uzamış diye...ayrıca parlattıda saçlarım soluk dururdu hep kül gibi...bide düzenli yapabilsem daha güzel olcak ama..yaşasın turplu suu diyorum herkezede tavsiye ediyorum

:) sabah turplu suyu ocakta unutup yaktım yaaaaaaa şimdi yeniden yapıyorum :) sanada yaramasına sevindim canım umarım banada öyle saçın uzamış diyenler olur :)

şimdi kafamda turplu suyumla bekliyorum... geçen markette siyah turp gördüm yapıştım aldım hemen. bi hesap yaptım ayda 4 cm uzasa düzenli yapsam ek takviyelerle birlikte, hazirana kadar 30 cm kadar uzar işallah..10 cm kadar düzeltmek için kestirsem 20 cm oda yeter şimidilik..

kizlar dün yine turplu suyum kafamdaydi ama düzenli yapamiyorum ya bana ne oldu anlamadim bi ara bir ay ama birgün bile aksatmadan yaptim ve 3 cm uzadi belkide4 cm ölcmedim tam olarak neyse saclarim bugün harika bakimli parlak yatisik yumusak ve kendi halinde sekil varmedim süper bisey keske düzenli yapabilsem ya off

ama bayanlar suda bi gercek bagimlilik yapiyo turplu su resmen yani saci acayip bakimli ve güzel gösteriyo onariyor bu arada ben iki haftayi askindir galiba yapamadim ama yinede vazgecemiyorum aklima geldikce yapiyorum

İlk denememden sonra üşenmiştim biraz ama bugün markette siyah turp görünce dayanamadım aldım bayağı. Uzamasını cidden hızlandırır mı bilmiyorum ama saça çok iyi geldiği kesin. Herkes deneyip gözleriyle görmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…