Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Bende bugÜn ılk defa denedım ama Çok zor geldı yaww turpları rendele kaynat o suyu kafana sÜr banyoyu batır evı kokutt offf bıraz meŞakkatlı ama saÇım Çok gÜzel oldu bakımlı parlak ve gÜr duruyo saÇ uzatmasına gelınce aylarca bunu dÜzenlı olarak yapabılceĞımı hıÇ zannetmıyorum uzun saÇ sevenlere tavsıyem Çıt Çıt alın kızlar ben yarın alıcam eskıden vardı sÜper kullanıŞlı valla hemde uygun fıyatta gerÇek saÇ...

arkadaslar kulube bugun uye oldum ve ılk baktıgım sac bakımı oldu saclarım yavas uzuo turplu su yontemı bana cazıp geldı hemen marketten kara turp alıp kaynatmaya basladım denemekten ne zarar gelır :jeyyar: sonucu cok merak edıorum

arkadaslar kulube bugun uye oldum ve ılk baktıgım sac bakımı oldu saclarım yavas uzuo turplu su yontemı bana cazıp geldı hemen marketten kara turp alıp kaynatmaya basladım denemekten ne zarar gelır :jeyyar: sonucu cok merak edıorum

Uzamayı tabi zaman içinde gözlemleyebileceksin. Ama tek seferde bile saçına kattığı olumlu etki şaşırtıcı. Turp kadar saça iyi gelecek bir bakım daha yoktur belki. Bir de uzatırsa süper yani.

Uzamayı tabi zaman içinde gözlemleyebileceksin. Ama tek seferde bile saçına kattığı olumlu etki şaşırtıcı. Turp kadar saça iyi gelecek bir bakım daha yoktur belki. Bir de uzatırsa süper yani.

inş dedigin gibi olur cok merak edıorum saclarımı cok yıprattım duzelmesını ve bırazda uzamasını ıstıorum akannehir

canim ilk denemede uzatmaz ama emin ol sacin o kadar degiisiyorki anlatamam yani mucize gibi bisey düzenli kullaniim dada uuzatiyorkaydirigubbakcemile3

cok heycanlandım :KK70: bakalım sımdı sacıma surucem ıns dedıgınız gıbı olur bırsey daha sormak ıstıyorum sacın rengını acıomu ?

sacin rengini ben kullandim acmadi ama bilmiyorum bende acici bi etki olmadi ama yeni boyanmis gibi canli duruyo ben ilk zamanlar yaptigimda arkadasim sormustu sacinimi boyadin diye

selam kızlar ben de ilk defa denedim kafamda şuan :teytey: bakalım nolucak,ben çok üşengeç biriyimmirmirmirmir umarım devam ederim yapmaya üşenmem.yalnız zahmetli birşey olduğu kesin.saçlarım röfleden ve düzleştiriden yandığı için kısacık kestirip koyu renge boyattım ama psikolojim çok bozuk :çok üzgünüm: artık uzasın istiorum bu şekilde dolaşmak istemiorum toplasan toplanmıo,düzelsin diye fönde tutmuorum ama uzamıyo uzamıoooooo senağlama yeter artık bu çare olursa yazıcam gelişmeleri umarım işe yarar herkese sevgilerrrrr:enbuyukkk:

merhaba bende bugun katıldım aranıza. benim sacım mormale göre cok gec uzuyo. gercekten bu turp suyu işe yarar mı benim saclarım içinde.

merhaba bende bugun katıldım aranıza. benim sacım mormale göre cok gec uzuyo. gercekten bu turp suyu işe yarar mı benim saclarım içinde.
canim deneyenler genelde memnun ama tabi herkesin bünyesi farkli sen düzenli sekilde iki-üc hafta dene sonra fark gözlemlersen devam edersin

Saça öyle bir hava katıyor ki, uzamasa bile yapmaya devam ederim ben bunu. O derece.

aynen katılıyorum.şimdiye kadar bu forumda olsun olmasın denemediğimhiç-bir-şey ama hiçbirşey kalmadı,en son turp deniycem ve vazgeçicem demiştim,dün akşam sadece 1 saat beklettim,yıkadım kuruttum sonuç muhteşem.hiç bu kadar yumuşak ve parlak olmamıştı saçlarım.dediğin gibi uzatmasa bile sırf bu yüzden değer.e tabi uzatırsa da ne ala :dance:

merhaba hemen üye oldum ve hemen başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum.
uzun yıllar hint kınası kullandım. Onu saçtan atmak mümkün değildir.ancak saç uzayacak ve kestireceksiniz öyle kurtulursunuz. ama ben naptım gittim oriel ile açtırdım zorla(başıma gelecek var ya)
kırmızı yaptırdım. kırmızı şahanedir ama ayda bir boya ister. 1yıl kullandım kırmızı tabi saçlarım uzun çok güzel ama baya bi yıpranmış. gittim karamel istiyorum dedim bir daha açıcı ama allahtan bir tutam denedim yanar mı kopar mı diye. nitekim denediğim yer koptu.ucundan dönmüştüm felaketin.sonra saçlarım artık dinlenmeli dedim ve gittim koyu bi renge boyattım ama öyle bir hal aldı ki yün gibi oldu ne açık bırakabiliyorum ne toplayabiliyorum.bende buna bir son vermeli dedim gittim ve belime yaklaşan saçlarımı erkek saçı gibi kestirdim:KK43:((( tabi öyle seyrelmişki daha beter oldu kafa derim görünüyo. asla şekil almıyo. saçlarımdan başka şey düşünemez oldum. kendime güvenim yok old gitti. yüzlerce insanın içine çıkıyorum her gün bi de halimi düşünün:KK43:(( dün gece baktım saatlerce okudum ve sarımsaklı şampuan ile turpun iyi olacağına kanaat getirdim. alelacele eve geldim. turplu yumurtamı yaptım. ona inancımdan evdekiler kokusundan bayılcak gibi olsa da ben hiç bişi hissetmedim .iksirimin içine biraz da yılan yağı kattım. şimdi kafamda mucizemi bekliyorum. bide sarımsaklarımı da hazırladım.yıkarken de sarımsaklı şampuan ile yıkayacam. Umarım bu şok bakım saçlarımda ters bir etki yapmaz korkmuyo değilim. ama hangini yapmam gerektiğine karar veremedim bende ikisini de yapmaya karar verdim:))

inanılmaz inanıyorum burada ve dier forumlarda okuduklarıma bakarak.umarım işe yarar saçlarım yolunmuş tavuk gibi ve kısacık. iki ay sonra şirkette büyük bi toplntımız var uzamalı başka çaresi yookkkk:KK43: heyecan içersinde bekliyorum ve sonucu sizlerle paylaşacağım. güzel haberlerle aranıza geri dönmek dileği ile

Arkadaşlar gerçekten konuyu açan arkadaşa minnettarım çünkü 3 hafta (ama düzenli) kullanmama rağmen uzama gerçekten farkedildi herkes tarafından . 1 aydır kullanmıyorum ama birazdan yapacağım tekrar . Herkese tavsiye ederim . Hem doğal hem yan etkisiz.Tekrar tekrar teşekkürler. :-)

Arkadaşlar gerçekten konuyu açan arkadaşa minnettarım çünkü 3 hafta (ama düzenli) kullanmama rağmen uzama gerçekten farkedildi herkes tarafından . 1 aydır kullanmıyorum ama birazdan yapacağım tekrar . Herkese tavsiye ederim . Hem doğal hem yan etkisiz.Tekrar tekrar teşekkürler. :-)

canım saçların 1 ayda tahminen ne kadar uzadı mesela 4 cm uzamışmıdır

X