Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar kızlar kızlar :)) akşamdan beri kafayı yemiş gibi elimde yeşil çay fincanı yorumlarınızı okuyorum.iki tutam sacım var oda döküldü okuya okuya .=) sanırım cıdden yedım kafayı sac uzatacam dıye.. fakat gördümki yalnız degılım mutlu da oldum hanı =)) cok eglencelı ve bılgılendırıcısınız valla bır gecede profesör oldum.maranki halt yemiş yanınızdaaalkisalkisalkisa =)))

biz di mi :kedi:

Herkese selam ve gunaydinlar...
Sac icin verdiginiz bu formuldeki turpkirmizimi beyaz olani mi ?...bunu belirtirseniz sevinirim ayrica strech olayini da biraz acarmisiniz?...
Tesekkurler...herkese sevgiler..

canım siyah turp en etkili olanı sonra kırmızı (o biraz daha az etkiliymiş) en son beyaz... :1hug: streç olayı da şu.şimcik biz maskeyi saçımıza sürüp poşet geçiriyoruz ya hem akmasın kokmasın hem sıcak tutsun da daha çok etki etsin die :1rolleyes: onu şu muftakta kullandığımız streçlerle sardığımızda hiç hava almadığından daha da sıcak tutuyor daha ii etki ediyor... sengözlerimebaksanab bazı arkadaşlar ilk sayfalarda havlu ısıtın başınıza sarın filan dio ya streçle sardın mı hiiiiç gerek yok bi tülbent bağla üstüne ya da geçir bir bere a.s hem bu soğuklarda hasta olma hem saçlar coşsun :1hug:

akilsiz kafam ya unuttum yine elim bos geldim alis veristen aslinda markete girdim ama siyah turp almadan ciktim kizlar cok üzgünüm ya evdeki kirmizilarla idare etcez artik bir ay yine araliksiz yapabilirsem basliyorum uzatti saka maka ama kestim ben boyali kirik bölgeyi simdi daha canli saglikli oldular

bugün az önce yikadim saclarimda tabiki turplu su vardi sarimsagi iki haftadir falan yapamiyorum sampuanim bitti bide bunaldim iki hafta dinlendirdim saclarimi artik bir ay araliksiz yapicam insallah ama evli olunca cocuklar hafta sonu misafirlikleri falan düzen kalmiyo yapicaz artik oldugu kadar sonuclar harika bu arada insallah sizdede faydasi olur

bende üc hafta aradan sonra ikinci denememi dün yaptim saclarim acayip degisti sekil aliyo kolayca ve parliyo bide yumusaciklar

Bende ırazdan yapıcam baska formulde var ama onu 3gun bekletmek lazım sımdı bunu yapayım bıde suna emınım yıne yazayım turplu su yatıstırıyor ve parlatıyor

evet canim benim saclardada yatisma ve parlaklik var sanki masayla sekil vermis gibiler ama ben iki gün üstüste yaptim dün yapmadim bugün yapmam lazimdi biraz hastayim yarina kaldi ya

kızlar ben bi tencere kaynattım bir ay falan yeter gibi gelio bana dolapta saklasam nolur ki artı hastafda 3 -4 güns acıma spey li gibi fıs fıs şişesine koysam sıksam ne olur ben yumurta koymadım içine tiksinirim diye bide hazır mayonezi kafasına sürmeyi deneyen oldumu nasıl işe yararmıki yogurt yumurta sirke karısımından oldsugundan dolayı işe yaradıgını duymustum

ya kızlar sizin şaçlarınızın rengini açmadımı benim açtı bıraktım bende iyice sarı oldu kafam çünkü bide saçımı boyacam şimdi kesin boyanın renginide acar oyüzden kullanmam heralde ama gerçekten yumuşatıyodu keşke saçımı açmasada kullanabilsem..

yaptim su an turplu su basimda bakalim nasil olacak cok merak ettim artik butun bu yorumlardan sonra..

yalniz 1 kirmizi turpa 4 su bardagi su kullandim biraz fazla geldi sanki.. ölçü tam olarak nedir bayanlar?

X