- 29 Ocak 2009
- 289
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.201
yaa kabuqunu felan soymuyoruz dimi öylece atıyoruz suyun içinee kaynıoo ?
yok, soymuyoruz kabuğunu, yıkayıp rendeliyoruz delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kabuqunu felan soymuyoruz dimi öylece atıyoruz suyun içinee kaynıoo ?
yaw ben 2 gün önce yaptım. Kazık gibi oldu saçım. Üstelik banyoda yumuşatıcı sürmeme rağmen. Banyoda taradım duruladım. Duruladıktan sonra bir daha tarayım dedim. Tarak saçımda kaldı. Bi sorunmu var anlamadım. Bugün bir daha yapıcam bakalım
düzleştirmez cnm, ama yatıştırır, daha kolay şekil almasını sağlar. saçların dalgalıysa dalgalarını güzelleştirir...
içine başka bi şey koymadıysani,
ılık şekilde sürdüysen,
sürdükten sonra başını naylon bişeyle sardıysan,
ılık suyla yıkadıysan,
sertleştirmemesi gerekirdi.
bi dahakine içine biraz zeytin yağı karıştır bakalım nasıl olacak.
arkadaslar ben cokca yapsamda bı kaba koysam hergun hergun de yapılmaz kı kokuyo hınzır sey etkısını yıtırır mı yanı gerektıkce cıkarıp yapsam olur muuuuuuuuuuuuuuuu ayyyyyy
Offf çok üşeniyorum yapmaya :bbo: ama uzadığı bi gerçek.Saçlarım çok yavaş uzuyo benim 2 ay kadar haftada 1 kere yaptım baya hızlı uzadı sonra yine aynı hamam aynı tas kaydirigubbakcemile3 Hazır olsa hergün sürerim deee hihoyyyt
madem işe yarıyor sizde, o zaman haftada 1 kez 3 seferlik yapın, dolapta saklayın. her gün sürmeniz uygun olmaz tabi, saç derisinin kendi dengesi vardır, onu bozmamak lazım. ayrıca yumurtalı karışımların sık kullanılması allerji riski doğurur. yumurta saç derisinde kaşıntı, sivilce gibi sorunlara yol açabiliyor.
günaydin hanimlar..benim bir sorum var size...bu kür erkeklerdede uygulanabilirmi...benim annem bu sabah kardesimin sacini yanlislikla kabak kesti o da cok üzgün acaba bu kür onun saclarinida 1 hafta icinde 1 santimde olsa uzatirmi ??? ilk baslarda dökülüyor demistiniz..acaba onunkide kisacik oldugu halde dökülür mü ??
günaydin hanimlar..benim bir sorum var size...bu kür erkeklerdede uygulanabilirmi...benim annem bu sabah kardesimin sacini yanlislikla kabak kesti o da cok üzgün acaba bu kür onun saclarinida 1 hafta icinde 1 santimde olsa uzatirmi ??? ilk baslarda dökülüyor demistiniz..acaba onunkide kisacik oldugu halde dökülür mü ??