Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

içine başka bi şey koymadıysani,
ılık şekilde sürdüysen,
sürdükten sonra başını naylon bişeyle sardıysan,
ılık suyla yıkadıysan,
sertleştirmemesi gerekirdi.
bi dahakine içine biraz zeytin yağı karıştır bakalım nasıl olacak.

ben 3. turbumu yaptım kafamda şimdi zemuszemus

uzayacak umarım :Saruboceq:

benim bir sorum var ve cevabı çok önemli benim için

turplu su saçı düzleştiriyor mu? :sm_confused:

düzleştirmez cnm, ama yatıştırır, daha kolay şekil almasını sağlar. saçların dalgalıysa dalgalarını güzelleştirir...

düzleştirmez cnm, ama yatıştırır, daha kolay şekil almasını sağlar. saçların dalgalıysa dalgalarını güzelleştirir...

çok çok teşekkür ederim a.s.opuyorumnanaktan Şeniz

çooook rahatladım a.s

birkaç yorumda düzleştiriyor gibi şeyler okudum, çok korktum, dalgalarımı güzelleştirmek isterken bozarsam çok üzülürüm... :çok üzgünüm:

ama yokmuş öyle bir şey sırnaşık şey

bir de güzelleştiriyormuş delikafadulden

çook sevindim :sm_cool:

her yapımda mesela haftada 2 ...2 koca kafa turpmı rendelenıo???? yada 1 kere yapılan karısmım ne kadar gıdıooo sevgılerropuyorumnanaktan

Canım söylediklerinin hepsini aynı şekilde yaptım. Dün 2. kürüde yaptım. Bu sefer dediğin gibi içine 1 kaşık kadar zeytinyağı koydum. Sanki bu sefer daha iyi gibi. Ama yıkarkende durularkende hep soğuğa yakın suyla yıkadım. Dediğim gibi bu seferki daha iyi oldu gibi. 2 litre yaptım turplu suyu, cam şişeye koydum. 2 günde bir yapıcam. Bakalım umarım faydası olur yerimseniben

arkadaslar ben cokca yapsamda bı kaba koysam hergun hergun de yapılmaz kı kokuyo hınzır sey etkısını yıtırır mı yanı gerektıkce cıkarıp yapsam olur muuuuuuuuuuuuuuuu ayyyyyy

Offf çok üşeniyorum yapmaya :bbo: ama uzadığı bi gerçek.Saçlarım çok yavaş uzuyo benim 2 ay kadar haftada 1 kere yaptım baya hızlı uzadı sonra yine aynı hamam aynı tas kaydirigubbakcemile3 Hazır olsa hergün sürerim deee hihoyyyt

arkadaslar ben cokca yapsamda bı kaba koysam hergun hergun de yapılmaz kı kokuyo hınzır sey etkısını yıtırır mı yanı gerektıkce cıkarıp yapsam olur muuuuuuuuuuuuuuuu ayyyyyy

3 seferlik yaptım ben. ilkini kaynattığım gün kullandım, diğer ikisini de birer gün arayla işte tarifteki gibi. buzdolabında ağzı kapalı şişede saklayınca bozulmuyor. etkisini kaybetmediğini şöyle anlıyorum; saçımdaki yumuşaklık ve parlaklıkta hiç bir eksilme olmuyoryerimseniben

madem işe yarıyor sizde, o zaman haftada 1 kez 3 seferlik yapın, dolapta saklayın. her gün sürmeniz uygun olmaz tabi, saç derisinin kendi dengesi vardır, onu bozmamak lazım. ayrıca yumurtalı karışımların sık kullanılması allerji riski doğurur. yumurta saç derisinde kaşıntı, sivilce gibi sorunlara yol açabiliyor.

Hmm CADIARZU Yumurta koymadan yapıyorum ben öylede işe yarıyo 1 kere yumurtayla yaptım sonra koymadım.6 ay hiç sektirmeden kullansam ne güzel olur sevgilim geldiğinde çok şaşırır kaydirigubbakcemile2

günaydin hanimlar..benim bir sorum var size...bu kür erkeklerdede uygulanabilirmi...benim annem bu sabah kardesimin sacini yanlislikla kabak kesti o da cok üzgün acaba bu kür onun saclarinida 1 hafta icinde 1 santimde olsa uzatirmi ??? ilk baslarda dökülüyor demistiniz..acaba onunkide kisacik oldugu halde dökülür mü ??

Ben bi erkek arkadaşa tavsiye etmiştim okula gideceği için saçlarını kısacık kestirmiş ve çok mutsuzdu kullanmış hemde düzenli benim yapamadığımı yaptı benneyaptımki uzamıştı onunki hemen

kel başa turp suyu:))
bence uygun değil cnm, saç olsa neyse, ama turp suyu saçsız başta durmaz. eğer çok küçük değilse kardeşin badem yağı, hint yağı, sarmısak yağı, ısırgan yağı karıştırıp sürün her gün. masaj yapın güzelce, 2-3 saat sonra yıkayın.yağlar daha uzun süre durur başında,hatta yıkamayı da z. yağlı sabunla yapın. çok güzel sonuçlar alırsınız eminim:)
bu arada sarmısak yağı çok pis kokar, istemezseniz onu koymayabilirsiniz, ama bi o kadar da etkilidir yani, hem uzatmada hem de saç çıkarmada

turplu suyu 4 haftadir yapiyorum cok memunum turpli sudan ama bugün saclarimi kestirdim uclari cok kirilmisti saglikli uzamasi daha iyi olur diye düsümdüm.... artik saclarimin daha hizli ve güzel uzamasini umut ediyorum ve coook istiyorum :) turpli suya devam herkese kolay gelsin

Evet Size Turplu Su faciamı anlatmak istiyorum :)
Dün markete gidilir Turp alınır küçük küçük diye de 7 tane falan aldım
EVe gelinir Turpların 5 tanesi rendelenir büyük cezveme1 bardak su koyulur ve kaynatılır.
Sonra akla Forum gelir ve bu forumda 1 turpa 1 bardak su olduğu okunulur. opuyorumnanaktan
Mecbur artık iş işten geçmiştir. KAfa sarılır turp üstüne az da badem yağı sürdüm laelaelaelaelae
Sonra o evdeki koku çıkartmak için 1 saat cam açık oturulur. :)alkisalkisalkis
Bende Katıldım aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…