Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kizlar mutluluktan ucuyorum ya benburda minik kirmizi turp buluyodum anca bugün kiloluk posetlerde siyah turplardan aldim ilk defa merkür diy market vardi ordaymis valla ben umudumu kesmistim sadece kirmizi miniklerden kullaniyodum bi daha etkiliymis galiba insallah sonuclarda iyi olur bu arada iki günde bir yapiyodum iki gündür hergün yapiyorum artik

kizlar bu turp hem aci tadi hemde suyu sarimsi oldun niyeki minik kirmizilar mor gibi oluyodu niye bunlar sar oldu ya acaba yanlismi yaptim

kizlar turplu suyla bir ayda 4 cme yakin bi uzama olmustu sacimda ama benim uclarda boya var ve cok kötü kirik kirik duruyodu mecburen kestim simdi bir ay öncesine döndüm ama saclarim daha yumusak ve bicimli oldu bakimli oldu azcik daha var ucunda boya onuda iki ay sonra iyice kiriklar oldumu alirim kisalmasini kesinlikle istemiyom bu aksam yine turplu suyum olcak insallah kafamda kiriklar oldumu sert ve taranmasi zor oluyo devam turplu suya

merhba canm bu uygulamadan baya fayda görmus oldugun ıcın özellıkle sana soruorum benım turpu kaynatma ımkanım yok rendeleyıp cıkan suyu sursem olur mu acaba??

kizlar bu turp hem aci tadi hemde suyu sarimsi oldun niyeki minik kirmizilar mor gibi oluyodu niye bunlar sar oldu ya acaba yanlismi yaptim

:)
cnm kırmızı turpun kabuğu ne renk? koyu pembeyle kırmızı arası bi renk di mi.
siyah turp da siyah zaten.
e normal di mi kırmızı turptan pembemsi su çıkması, siyahtan da sarı-grimsi.
doğru yapmışsın cnm, korkulcak bişi yokopuyorumnanaktan

ben şuana kadar 4 sefer yaptım hala bi uzama farkedemedim :KK43: ama saçlarım çok yumuşadı daha kolay taranıyo.. pes etmeden devam edeceğim inşallah uzayacak zemuszemus

herkese iyi akşamlar..kızlar saçlarımı gittim kestirdim bir ay önce felan..doğuma iki ayım kaldı..biraz hızlı uzasın istiyorum bağlanıyo gerçi ama çok az bağlanıyo kırmızı kurdelemin altından çıkmasın saçlarım dimi zemuszemus.bu turplu suyu kaç günde bir yapmalıyım.fazlası zarar verirmi acep?

Kaşlarımı yeni aldırdım şimdi turplu su yapsam kaşlara etki ypar.

ne yapacam şimdi yorum lütfen benneyaptımki

herkese iyi akşamlar..kızlar saçlarımı gittim kestirdim bir ay önce felan..doğuma iki ayım kaldı..biraz hızlı uzasın istiyorum bağlanıyo gerçi ama çok az bağlanıyo kırmızı kurdelemin altından çıkmasın saçlarım dimi zemuszemus.bu turplu suyu kaç günde bir yapmalıyım.fazlası zarar verirmi acep?

normalde zaten 2 günde 1 yapılıyo, her gün yapınca 3-4 gün sonra saç derisi acımaya başlıyor, çok yormamak lazım saçı. devamlı yaparsanız 2 ayda farkeder baya bence. tabi saçtan saça değişiyor etkisi, ama denemeden bilemeyiz...

Kaşlarımı yeni aldırdım şimdi turplu su yapsam kaşlara etki ypar.

ne yapacam şimdi yorum lütfen benneyaptımki

canım kaşına sürmezsen etki yapmaz, direk sürüldüğü bölgeyi etkiliyo. bi de korkma turp değdiği yerde kıl tüy fışkırtan bişi diil, öyle olsaydı, ohoooooh:)

:)
cnm kırmızı turpun kabuğu ne renk? koyu pembeyle kırmızı arası bi renk di mi.
siyah turp da siyah zaten.
e normal di mi kırmızı turptan pembemsi su çıkması, siyahtan da sarı-grimsi.
doğru yapmışsın cnm, korkulcak bişi yokopuyorumnanaktan
sagol canim cvp icinkaydirigubbakcemile3

merhba canm bu uygulamadan baya fayda görmus oldugun ıcın özellıkle sana soruorum benım turpu kaynatma ımkanım yok rendeleyıp cıkan suyu sursem olur mu acaba??
canim bi dene eger yumusakligi turplu suyla ayni oluyosa yani parlaklik falan etkisi olur herhalde ben hic denemedim ama iki-üc kez dene turplu suyla etkisi ayniysa devam edersin rendeleme yönteminezemuszemus

Arkadaşlar Turplu Su Süper Sacı hacimlendiriyor + yumusaklık ve usatıyor sacı canlandırıyor tek kelimeyle bütün ihtiyacları karsılıyor SÜPER..

Yapmadan Once alnınısa KREM sürün böylece sısmıyo yüse ve Kaşlara!!

ilk defa yaptıgım için tam kestiremedim başımdaki suların akabileceğini :) baktım tişörtümden içeri akıyor hemen küçük bi havlu koydum boynuma. sonra biraz kurutma makinesini saçıma tuttum. 2 poşet geçirdim bi de tülbent bağladım ancak suları engelleyebildim :KK70: saçım normalde yumuşacık oldugu için bi etkisi oldu mu anlamadım. :) bakalım üşenmezsem sık sık yapıcam artık :)

kızlar bu soru güzel bi soru, cevaplanırsa benim de çok işime yarar. bir diğer soru kaç dk. kaynıyo, tüm soru cevapları okumaya şuan vaktim yok,çünkü ocağa koydum bile turpu. bir diğer soru ise sizin hepinizin turplarının içi beyaz mı renk olarak.. galiba ben yanlış bişey aldım.. dışı siyah içi kırmızı.. ve şu anda kaynıyo
yanlışsa lütfen hemen cevap yazıııınnnnnnnn

cevap gelmiyo, ben bu (turp sandığım ama ne olduğundan emin olmadığım) şeyi kafama sürüp bekliycem ölmezsem veya hiç bişey olmazsa veya saçım aniden 5-10 cm uzarsa ne biliyim sonuç her ne olursa size yazarım.. bol şans dileyin canlarım, kobayınız oluyorummm:KK70:DD iyi olursa hepiniz bundan alırsınız.. ama inşallah kel kalmam... dua edin..

pancar almışsın cnm:)
yeni gördüm msjını ,kusura bakma.,
dene bakalım güzel olursa sen de pancarlı su topiği açarsın:)

X