- 13 Şubat 2008
- 535
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.001
hergünmü apıyosun cnm sende gün aşırımı
ben sadece havuçlusnu yaptım o da yumuşacık yaptı saçımı ama uzatır mı bilmem :uhm:
bende denicem ama
biraz tembelim bu konularda
bioxcin serumları bile ayda bir aklıma geliyo nerdeyse kaydirigubbakcemile3
yok mu bana gaz vericek olan
şu kadar cm uzadı kesinlikle kullan diyecek biri kaydirigubbakcemile2
canim ben sahsen denedim sanada tavsiye ediyorum turplu su mükemmel bisey ilk yikamada saclarin krem kullanmis gibi oluyo ve ben 3 haftadir kullaniyom iki günde bir ama tam 2 saat kafamda bekletiyom uzama ise 3 santime yakin su an hastayim ama yinede birakamiyorum ben sacimi gecen ay kestirmistim simdi eski haline dönüyo cook mutluyum ama sabir gerekiyo tabi kimi insanda iki haftada 1 santim uzama oluyomus galiba dene derim mutlaka uzun saclarla kalopuyorumnanaktanturkbayragi:teytey:bende denicem ama
biraz tembelim bu konularda
bioxcin serumları bile ayda bir aklıma geliyo nerdeyse kaydirigubbakcemile3
yok mu bana gaz vericek olan
şu kadar cm uzadı kesinlikle kullan diyecek biri kaydirigubbakcemile2
canim ben sahsen denedim sanada tavsiye ediyorum turplu su mükemmel bisey ilk yikamada saclarin krem kullanmis gibi oluyo ve ben 3 haftadir kullaniyom iki günde bir ama tam 2 saat kafamda bekletiyom uzama ise 3 santime yakin su an hastayim ama yinede birakamiyorum ben sacimi gecen ay kestirmistim simdi eski haline dönüyo cook mutluyum ama sabir gerekiyo tabi kimi insanda iki haftada 1 santim uzama oluyomus galiba dene derim mutlaka uzun saclarla kalopuyorumnanaktanturkbayragi:teytey: