Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

merhaba benimde bi sorum olacakdi bende denemek istiyorum ama hangi turpu kullanacagimi cözemedim :) kirmizi kücük kücük ler var onlarmi yoksa birde uzun beyaz turp olani var bir cesiti daha varmis hangisini kullanmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim :)
canim ben avusturyada bulamadim siayah turpu dedigin gibi ya bag seklinde kirmizi minik var yada beyaz uzunlardan ben bag seklinde olanlari aliyorum cok memnunum ben rendelemiyom minik oldugu icin bir baginida 3-4 bardak suyla ince sekilde dograyip 15-20 dk kaynatiyom zaten olmasina yakin turplar beyaz oluyo memlekette olsak siyahinida bul ´kirmizisinida zaten bu sayfayi incelersen en etkili siyah sonra kirmizi en sonda beyazmis insallah istedigin sonuca ulasirsinzemuszemus

kızlar saçınızı şampuanlıyor musunz yoksa sadece su ile mi duruluyorsunuz??bide saçlarım boyalı acaba akma ya da renginde açılma olur mu?

kızlar saçınızı şampuanlıyor musunz yoksa sadece su ile mi duruluyorsunuz??bide saçlarım boyalı acaba akma ya da renginde açılma olur mu?

ben şampuanlıyorum canım,çünkü içine zeytinyağı da ekliyorum,ama yumurta eklemiyorum,zaten turp+yumurta yaparsan şampuanlamadan nasıl duracaksın ki,şampuanlayınca bile kokuyor yumurta,ben yumurta koymuyorum çok koktuğu için..benim saçımda boya yok ama saçında boya olup da turplu su yapan arkadaşların yorumları olumlu yönde oluyordu,boyanın rengi oturuyormuş ve ışıl ışıl olduğu için çevresindekiler yeni mi boyattın diye soruyormuş,yorumlar bu şekildeydi..

ben şampuanlıyorum canım,çünkü içine zeytinyağı da ekliyorum,ama yumurta eklemiyorum,zaten turp+yumurta yaparsan şampuanlamadan nasıl duracaksın ki,şampuanlayınca bile kokuyor yumurta,ben yumurta koymuyorum çok koktuğu için..benim saçımda boya yok ama saçında boya olup da turplu su yapan arkadaşların yorumları olumlu yönde oluyordu,boyanın rengi oturuyormuş ve ışıl ışıl olduğu için çevresindekiler yeni mi boyattın diye soruyormuş,yorumlar bu şekildeydi..

tşk. cnmm azönce uyguladım saçıma 2 saat beklicem..yumurta sarısı ve zeytinyağı da koydum..saçımı 3 gün önce loreal casting koyu kahve/kestaneye boyadım,sonucu beğendim de umarım renk de açılmaz olmaz..

yaşasın turplu su yaşasın uzun saçlarrrkaydirigubbakcemile2

kizlar turplu suyum kafamda yine valla bayramin ikinci günü falan tam 1 ay dolcak saka maka ama sonuclar mükemmel yasasin turplu su tabi bi sorunum var benim kivircik ve asiri kuru oldugu icin saclarim kuruyunca 3 kat daha kisa gözüküyo resmen cekiyo saclarim ya ama düzletince sacimi farki hemen farkettim deneyim pisman olmassiniz valla elimden gelse hergün deniycem ama cocuklar okulu ev isi bide ramazanda ben asiri yorgun düsüyorum bünye zayif iki günde bir iyi gidiyo

yapın kızlar hepimiz rapunzel saçara sahip olalaım kaydirigubbakcemile3...kesinlikle besliyor saçı ve dökülmeyi azaltıyorvereliniortak

ben 1 kez yaptım ama gerçekten parladı ve uzadı.kahkullermden anlıyorum çünkü.ilk yapışımda yarim cm uzamışş :) çookkk mutluyumm yaa :)

bende bugün ilk kez denedim turplu suyu bekliyorum 2 saat gecsin diye malum ikiz kızlarım var 22 aylık anca onları uyutunca fırsat buldum cünkü sacımda toka dahi tutmuyorlar böyle sarılı görünce cıkarırlar kafamdan örtüyü inşallah faydasını görürüm saclarım kısa ve röfleli uzamalarını cok istiyorum

ya bu mucize turplu su böyle saçlarımızı uzatıyor besliyor, aynı şeyi rimel sürer gibi kirpiklerimize sürsek düzenli olarak uzamaz mı kii ?

1 hafta boyunca 2 günde 1 yaptım ama daha fazla yapamayacağım yoruldum sıkıldım usandım:)
şimdi önümdeki 1 hafta boyunca da yılan yağı+hint yağı yapıcam uzaması için..

flyme senin sacların ne kadar zamanda kac cm uzadı

hayatım ben bi dün yaptım bide bu sabah.ama kahküllermden anlayabiliyorm yarım cm uzamış :1hug: 1 haftada 1 cm uzar heralde kaydirigubbakcemile2 ama bnm saçlarm normaldede hızlı uzar.hiçbişey yapmadan ayda 1.5 2 cm uzuyo bnm saçlarm :eek:

kızlar bende simdi saclarımı yıkadım ve kuruttum normalde sac kremi kullanmadan zor taranırdı saclarım unutmusum krem lemeyi cok kolay tarandı saclarım ve 5 .. 10 tel anca dökülmüstür turplu sudan mı bilmiyorum sampuanıma camterebentin koydum ikisinide ilk kez kullandım krem kullanmadıgım halde saclarım yumusacık oldu krem saclarımı cok dökuyor turplu suya bi süre devam etcem inşallah uzar uzamasından cok dökülmesi dursa cünkü böyle giderse kel kalcam inşallah faydası olur

kızlar bende simdi saclarımı yıkadım ve kuruttum normalde sac kremi kullanmadan zor taranırdı saclarım unutmusum krem lemeyi cok kolay tarandı saclarım ve 5 .. 10 tel anca dökülmüstür turplu sudan mı bilmiyorum sampuanıma camterebentin koydum ikisinide ilk kez kullandım krem kullanmadıgım halde saclarım yumusacık oldu krem saclarımı cok dökuyor turplu suya bi süre devam etcem inşallah uzar uzamasından cok dökülmesi dursa cünkü böyle giderse kel kalcam inşallah faydası olur

çam terebentim şampuandaki kimyasalları etkisiz hale getrdiği için saçları kurutuyor bldiğim kadarıyla canım kaydirigubbakcemile5

fly me cok iyi uzamıs ben hergün yapamam cocuklardan dolayı iki günde bir yapmaya calıscam inşallah yapabilirim kızlarım cok yaramaz anca onlar uyuyunca kendime vakit ayırabiliyorum özel hayat diye bişey kalmadı valla gece yatmam 2 yi buluyor kendime vakit ayıramıyorum ev isi yemek derken zaman geciyo:ecrin_bebek:

X