- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.021
cok sagol canim sende istedigin saclara kavusursunopuyorumnanaktantebrik ederim seni canım ya inş. en kısa zamanda istediğin saçlara kavuşursunzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sagol canim sende istedigin saclara kavusursunopuyorumnanaktantebrik ederim seni canım ya inş. en kısa zamanda istediğin saçlara kavuşursunzemuszemus
canim ben avusturyada bulamadim siayah turpu dedigin gibi ya bag seklinde kirmizi minik var yada beyaz uzunlardan ben bag seklinde olanlari aliyorum cok memnunum ben rendelemiyom minik oldugu icin bir baginida 3-4 bardak suyla ince sekilde dograyip 15-20 dk kaynatiyom zaten olmasina yakin turplar beyaz oluyo memlekette olsak siyahinida bul ´kirmizisinida zaten bu sayfayi incelersen en etkili siyah sonra kirmizi en sonda beyazmis insallah istedigin sonuca ulasirsinzemuszemusmerhaba benimde bi sorum olacakdi bende denemek istiyorum ama hangi turpu kullanacagimi cözemedim :) kirmizi kücük kücük ler var onlarmi yoksa birde uzun beyaz turp olani var bir cesiti daha varmis hangisini kullanmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim :)
kızlar saçınızı şampuanlıyor musunz yoksa sadece su ile mi duruluyorsunuz??bide saçlarım boyalı acaba akma ya da renginde açılma olur mu?
ben şampuanlıyorum canım,çünkü içine zeytinyağı da ekliyorum,ama yumurta eklemiyorum,zaten turp+yumurta yaparsan şampuanlamadan nasıl duracaksın ki,şampuanlayınca bile kokuyor yumurta,ben yumurta koymuyorum çok koktuğu için..benim saçımda boya yok ama saçında boya olup da turplu su yapan arkadaşların yorumları olumlu yönde oluyordu,boyanın rengi oturuyormuş ve ışıl ışıl olduğu için çevresindekiler yeni mi boyattın diye soruyormuş,yorumlar bu şekildeydi..
her gün yapsak bi zararı olur mu? yada uzaması daha mı çok olurr ?
hergün yapılsa bi zararı olcanı kesinlikle düşünmüyorum..bence ne kadar sık yaparsan o kadar çok etkisi olur
flyme senin sacların ne kadar zamanda kac cm uzadı
kızlar bende simdi saclarımı yıkadım ve kuruttum normalde sac kremi kullanmadan zor taranırdı saclarım unutmusum krem lemeyi cok kolay tarandı saclarım ve 5 .. 10 tel anca dökülmüstür turplu sudan mı bilmiyorum sampuanıma camterebentin koydum ikisinide ilk kez kullandım krem kullanmadıgım halde saclarım yumusacık oldu krem saclarımı cok dökuyor turplu suya bi süre devam etcem inşallah uzar uzamasından cok dökülmesi dursa cünkü böyle giderse kel kalcam inşallah faydası olur