Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

aaaaaaaaaaa ilk defa duydum ama saçları ıslakken kesiyolar fön bozulmuyomu nasıl yani :S:S:S:S

Oooo kızlar ben bu turbu mucize olarak görüyorum...Düzleştirmedenn sokağa cıkamıyan ben..
Banyodan sonra havluyla kurutupp kendı aldığı şeklıyle takılmaya baslamısdım ki halada öyle =)

Uzatmasına ınanıyorumm ama öyle günde günde değil.....Sen bi dönem sık kullanıyosun bunu ..
Bı zaman sonra sıkılıyo ara verıyosun..O dönemdee sacların resmenn rapunzell oluyoo =))

Kesınlıkle kullanmanızı tavsıye edıyorumm =)) Ama sanmayınkı 3 ayda rapunzel olursunuz=)
Malesefki öyle bi durum yok =))

aaaaaaaaaaa ilk defa duydum ama saçları ıslakken kesiyolar fön bozulmuyomu nasıl yani :S:S:S:S

fön çektikten sonra spreyle su sıkıyolar canım hafif nemlendiriyolar saç bozulmuyo öle heme kıvırcık olmuo
uçlardan az az alıyolar ve böylece çok kısalmış olmuyo arkadaşım hep öyle yaptırıyo çok da memnun :)

höhöh kızlar turp cıktı mı sonunda? yakın zamanda pazara cıkma sansım olmadı da.. 10gün sonra evime gidicem.. bakıcam pazara manava falan=)

ya arkadaşlar bende deniyeceğim ama ilk başta döküyormuş.bir kaç yorum öyle yani. ben korkuyorum.acaba önce bi bölümüne mi sürsem. ne dersiniz??

yaşasıııııın turp çıktıııııı.turpu dört gözle bekleyeceğim hiç aklıma gelmemişti daha önce kaydirigubbakcemile3

kızlar turp o kadar kötü kokuyorki apartmandan şikayet geldi artık turplu su yapamayacağım. mafoldumben apartman görevlisi söyledi bizim kapının önünden gecerken burnunu tutup geciyorlarmış. kim bilir ne sanmışlardır. ne pis aile demişler :çok üzgünüm:

Arkadaşlar bazı yerlerde bunun aynısının havuçlusuda yazıyor acaba buda işe yarar mı?Bide ne kadar sıklıkta yapmak gerekir bunu?

ya kizlar ben iki günde bir yapiyodum turplu suyu hasta oldum cok kötüyüm dün yumurtasiz sadece turp suyunu döküp sacim kuruyunca durulamadan uyudum insallah etkisi olur düzenini bozmak istemiyorum bu zamana kadar hic yumurtasiz denemedim yumurtali daha faydali geliyo sanki

kzlar ben dün yine yaptım turplu suyumu.. ya çok iğrenç kokuyo yada ben yumurta sevmeyince banamı öyle geliyo bilmiyom valla. acayip midem bulandı dün.. 2 saat bekletip yıkıyorum. henüz 2. yapışım daha bi faydasını göremedim.sadece saçlarım çok yumuşak oluyoo.. ayrıca kabuğu soyulmadan kaynatılacak demişsiniz. ben soyarak yapmıştım.. aynı işlevi görmezmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…