- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.981
canim bence kabuklarini soymadana yap ben internette bi yerde okumustum arastiriyorum artiik turpu icinde fazla vitamin yokmus kabuguyla daha etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıktı canım ya pazardan 2 kilo aldım 1 hafta yetecek şekilde
kızlar turp o kadar kötü kokuyorki apartmandan şikayet geldi artık turplu su yapamayacağım. mafoldumben apartman görevlisi söyledi bizim kapının önünden gecerken burnunu tutup geciyorlarmış. kim bilir ne sanmışlardır. ne pis aile demişler :çok üzgünüm:
canim bende gecen hafta aldigim bag seklinde minik turplardan esim birazini yiyince mecburen havuc ekledim rengi ve kokusu hafifliyo dedigin gibi ama havucta etkiliymis galiba uzamayazemuszemuskızlar ben turplu suya havucta rendelıyorum ve karanfılde atıyorum boyle yapınca o kadar kotu kokmuyo
canim bende gecen hafta aldigim bag seklinde minik turplardan esim birazini yiyince mecburen havuc ekledim rengi ve kokusu hafifliyo dedigin gibi ama havucta etkiliymis galiba uzamayazemuszemus
EVET ARKADASLAR SITENIN HAKKINI VEREYIM VE HEMEN ILK DENEYIMIMIN SONUCUNU PAYLASIYIM;
TAM 11 YILDIR COK SIK ARALIKLARLA ROFLELI SAC KULLANMAKTAYIM.
SONUC OLARAK CANSIZ SEYREK VE YIPRANMIS SACLARA SAHIBIM...:bbo:
AMA NE OLDU BILIYOMUSUNUZ UZATIRMI BILMEM AMA HAYATIMDA ILK DEFA KREMSIZ SACLARIM YUMUSACIKTI :lepi:
BU BIR MUCIZE BENIM ICIN .INANIYORUM KI DUZENLI BAKIMLA UZAYACAKTA.
AMA BEN ICINE TURP RENDESI ILE BERABER IKI DIS SARIMSAK VE HAVUCTA KOYDUM..SONUCTA SARIMSAGIN SAC ICIN FAYDALARI MALUM...
IKI GUNDE BIR 1 AY KULLANICAM VE SIZE YAZICAM..
EMIN OLABILIRSINIZ...
SIMDILIK HOSCAKALIN:teytey:
EVET ARKADASLAR SITENIN HAKKINI VEREYIM VE HEMEN ILK DENEYIMIMIN SONUCUNU PAYLASIYIM;
TAM 11 YILDIR COK SIK ARALIKLARLA ROFLELI SAC KULLANMAKTAYIM.
SONUC OLARAK CANSIZ SEYREK VE YIPRANMIS SACLARA SAHIBIM...:bbo:
AMA NE OLDU BILIYOMUSUNUZ UZATIRMI BILMEM AMA HAYATIMDA ILK DEFA KREMSIZ SACLARIM YUMUSACIKTI :lepi:
BU BIR MUCIZE BENIM ICIN .INANIYORUM KI DUZENLI BAKIMLA UZAYACAKTA.
AMA BEN ICINE TURP RENDESI ILE BERABER IKI DIS SARIMSAK VE HAVUCTA KOYDUM..SONUCTA SARIMSAGIN SAC ICIN FAYDALARI MALUM...
IKI GUNDE BIR 1 AY KULLANICAM VE SIZE YAZICAM..
EMIN OLABILIRSINIZ...
SIMDILIK HOSCAKALIN:teytey:
nasıl bir karışımdır bu ...yani rendeyi diplere sürmek yeterli mi yoksa suyunu mu süryoruz..baktım ama göremedim yaa bu bilgiliyi..
ya bişe sorabilr miyim birazdan ben de gidip tup alıp denicem :) ama şey aklıma takıldı hani bu suyla yıkıoruz ya kafmıza poşet geçirirken saçlarını topuz yapıp mı geçiriosnz biraz saçma bi soru oldu ama merak ettm yanlş yapmak istemiorum :) bi de kaynadıktan snra mı yarm saat bekliosnz